Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nadějný mladý architekt Jeon Jin Ho se rozhodne účastnit velkého projektu, který by mu velmi pomohl v kariéře. Jeho přítel mu poradí, aby se nastěhoval do domu, který měl být modelem pro jiný velký projekt od téže firmy. Jeon Jin Ho souhlasí a nastěhuje se k Park Kae In, přičemž předstírá, že je gay. Park Kae In je velmi naivní a věří všem lidem, takže často bývá zrazena nejbližšími, tudíž nepojme ani trošičku podezření, že by Jeon Jin Ho jen předstíral, že je gay. Věci se však začnou komplikovat, když začne pociťovat náklonnost k Park Kae In. Jak bude ale Park reagovat, až zjistí, že její homosexuální spolubydlící není vůbec homosexuální a zamiloval se do ní? (Zíza)

(více)

Recenze (31)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

4-5*.... ještě se musím rozmyslet a komentář napíšu až potom (mám připravených pár hlášek, dobrých gagů a tak vůbec, jak je mým zvykem), ovšem teď jsem se na to dodívala a tak jsem plná pocitů z tohoto zázraku, na nějž jsem narazila naprostou náhodou přes uživatelku .maggie. - čímž jí děkuju, ale zkoukla ho během 4 dnů (nutno podotknou, že ač je to jen 16 dílů, každý díl má hodinu) a to o něčem svědčí :) Avšak už teď můžu říct, že asi nikdy znova nechci slyšet ten song "Like a fool" aka jak to znělo mě "babochoróoooo" a jak se to prý fakt píše "babocheoleom".... pokaždé, když to zaznělo, jsem měla chuť někomu vyliskat a pak jsem si ho dokonce už začala i zpívat... trochu případ této situace. 12. 2. 2015: Aneb přišel čas na slíbené doplnění a předem varuji, že to bude slet a sleds všecho možného a nehledejte v tom moc logiky;) 1. Gustav Klimt v jihokorejské galerii? 2. Kupování vložek může být opravdu stresující záležitost. Zvláště když jste kluk, na gaye si jen hrajete a ještě na vás čumí tři ááááááhňající puberťačky. 3. Vážně si googlil úlevu od menstruačních křečí? 4. Víte na co si člověk v korejských dramách musí zvyknout? Že všichni protagonisté jsou propojeni. Postupně se to začne odhalovat a odhalovat až je z toho zacuckané klubku a nikdo ho už nerozmotá. 5. Styl oblékání hlavních protagonistů? Jeon Jin Ho by člověk toho gaye fakt věřil, protože se oblékal hrozně dobře... ale asi jako každý jiný hlavní protagonista metrosexuál. Za to Park Kae In byla jak strašák do zelí. Nechápala jsem, co to má s těma širokýma mikinama, kdy si dá kapuci na hlavu, uši vystrčí ven a nasadí brýle, aby to všecko drželo na svém místě. 6. V průběhu sledování se přistihnete, že vám už vadí, že nevíte, co znamená oppa atd. a začnete googlit. Google na vás vyprskne přehršel oslovení, výrazů atd., které se liší v malých detailech a jste tam, kde jste byli na začátku. Ztraceni v překladu. 7. V podstatě už od 9. dílu se mohli dát dokopy, ale ne... museli naplnit kvótu a proto se neustále museli hádat o maličkostech, sebezapírat se, pak poslat toho druhého někam, pak se omluvit a pak zase celé znova. 8. Muzikál, co byl v 10. dílu - něco tak strašného jako kulisu jsem ještě nezažila... Nedivím se, že ten ředitel lístky rozdával a postupně se všichni zvedli a odešli si řešit své vztahy a poprvé se líbnout. 9. Konečně přišel 11. díl - první díl, kde se Jeon Jin Ho usmíval a ten úsměv mi hrozně připomínal úsměv Nicholase Brauna. 10. a poslední - Jihokorejci jsou Mistři v zírání. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Oh, skvelá romantika, kde medzi hrdinami skáču iskry ako divé. Skutočne sa zamýšľam, prečo je Lee Min Ho až tak prehnane krásny a napriek tomu je dobrý herec, no občas sa zázraky dejú. Božská je proste Božská aj keď niekedy som mala chuť ju chytiť a zatriasť ňou a zakričať budíček! Ladilo im to, seriál mal skvelú atmosféru a krásne prostredie tradičného kórejského domu bolo ako malý bonus. Celý film som sa usmievala... ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Když tak o tom přemýšlím, tak tady jsem rozhodně viděla ten nejkrásnější polibek ze všech asijských seriálů ever. :-) Romantika, vtipné momenty, mrcha, zklamání, slzy, bolestná minulost - to všechno tu člověk najde a i když by to mohl najít všude jinde, tady to je tak hezky naskládané, že se to prostě musí líbit. Vtipných okamžiků není po málu, takže se člověk pobaví. Myslím, že tenhle počin je spíše pro holky, vzhledem k Min-ho Leemu, který je naprosto úžasný, rozkošný a vůbec, jako kluka byste ho brala každá! ;-)) Má to šestnáct dílů, ani málo ani moc, a pokaždé jsem se na konci jednoho těšila na další. Pro mě to byla naprosto odpočinková pohoda. Přeloženo. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Neviem ako to ti Korejci robia, že z obrovskej tony kliše dokažu takmer vždy tak zdarne vykľučkovať. A to tak, že tie kliše absolutne nevadia. Nie je to sice top, no dokaže to veľmi dobre pobaviť, a emocie su davkovane takisto fajn. Serial nesklamal, pobavil, potešil. No a čerešnička na torte je samozrejme Ye-Jin Son. Ta je tradične skvela. Asi neexistuje nikto kto by ju nemiloval. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Můj třetí pokus shlédnutí korejského seriálu a konečně trefa. Má to na seriál solidní obsah, takže se tam něco děje a není to o ničem jak se často stává. A hlavně – Son Ye-jin zde má přesně takovou roli, v jaké ji mám rád, která jí sedí a může zde patřičně předvést své herecké kvality a půvaby – ať už jde o scény vážné, humorné či uplakané. Nejkrásnější jsou asi momenty takového jejich vzájemného špičkování a různých nedorozumění, tam holka naprosto exceluje, stačí když udělá ty svoje oči, zatváří se, něco řekne a už mám úsměv na tváři. Na druhou stranu je zde ale neskutečně půvabná a milá, prakticky bez ohledu na to jakou hrůzu si vezme na sebe či co ti vytvoří za umělecké dílo na hlavě :-) Ale ani ostatní nehrají vůbec špatně, zejména zlej tatík měl opravdu krásně zlej smích :-) Zkritizoval bych ale některé momenty, které mají posunout děj kupředu, občas to bylo moc umělé, násilné a krkolomné - např. nehoda se dřevem a autem by chtěla víc snahy, a ty plány v předposlední části, eh… Nicméně je to seriál a asi nelze očekávat promakanost jako u kvalitního filmu. Hudba se mi celkem líbila přímo v ději i v titulcích. Závěr předvídatelný, tedy žádné zvláštní překvápko. Takže celkově - nějaké výhrady bych měl, občas to nemělo šťávu a skřípalo, ale díky zde opravdu rozkošné Son Ye-jin nadělím plný počet. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V 8. epizodě si zahrála malou roli hvězdná herečka Yoon Eun Hye, když se objevila jako bývalá přítelkyně Jeon Jin Hoa. Přestože to byla jen malá epizodní role, tak ponechaly tvůrci jméno postavy téměř totožné se skutečným jménem herečky a pojmenovaly jí Yoon Eun soo. (Roby)

Reklama

Reklama