Reklama

Reklama

Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera

(TV film)
  • USA Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster (více)
Trailer

Chtěli jste je, vrátili se! Hvězdy filmu Scooby Doo: Začátek jsou tu v dalším akčním dobrodružství, které kombinuje báječné hrané scény a efekty s nejskvělejšími nadpřirozenými detektivy všech dob. Škola skončila, nastala pohoda a Daphne, Velma, Fred, Shaggy a jejich čtyřnohý oblíbenec zamířili na letní brigádu v přepychovém country klubu. Děje se tu ale cosi podivného – něco, co by mohlo odstrašit všechny hosty klubu (a s nimi i práci, kterou parta nutně potřebuje!). Ve vzduchu se vznáší záhada. A taky romance, protože – božíčku! - Shaggy se zamiloval do Velmy. Mohou osobní vztahy tým rozdělit? Záhady s r. o. se pokoušejí vyřešit Kletbu jezerní příšery a dostávají se do pořádně kalných vod! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

V klidu si podřimuju u rádoby vtipné dětské detektivky, když vtom se začnou zhmotňovat myšlenky hlavních hrdinů do poskakujících barevných obrázků a do toho začne Shaggy vřískat nějakou napodobeninu Moonlight Shadow. Pořádné hudební zábavy se však dočkáme až na konci, kdy si trsnem v retro stylu. Vážně byla jezerní obluda tak odporná, nebo to zapříčinila jen má nenávist k žábám? Každopádně když ještě začne blinkat...Sice se děsně milujeme, ale víš co, budem jenom kámoši, aby to prostě zapadalo do toho, co tvrdíme už přes 30 let. A když na konci odhalili pachatele, které ho jsem tipovala už od první scénky, samolibě jsem se zaradovala. Za to ta hvězda. ()

muti 

všechny recenze uživatele

v takomto modernom spracovani prehodit tolko veci naruby - Fred nie je blondak (ale blond mu vraj sekne), scooby sa boji buducnosti, Sheggy ide po Velme, Fred je americky asshole sportovec, Dafne nejaka divna pipka, Velma je krajsia ako Dafne... kde sa podeli stare casti? toto sa da fakt pozerat len s 6 rocnymi detmi ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Televízia Angelika sa rozhodla, že dnešné príjemne sviatočné dopoludnie spríjemní aj malým divákom, preto ich donútila aby vstali ešte skoršie ako do školy, aby už o 6:50 stihli túto Americkú pakovinu ... videl som z toho asi len poslednú polhodinu, ale i tá ma presvedčila, že tieto filmové verzie za nič nestoja ... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No, popravdě... Moc jsem se těšil, a jsem moc zklamaný. Vše dobré se jaksi někam vytratilo, zmizelo. Mé hodnocení je ještě hodně benevolentní, a to zejména díky Scoobymu, který to jediný držel. Každopádně: Český hlas Shaggyho = jeden velký propadák, hrůza, co si budeme namlouvat. Děj: Celkem slabý, spárování hlavních postav je to nejhorší, co se mohlo stát. Je mi smutno z toho, co jsem viděl, ale co nadělám. Jinak Hayley Kiyoko je hezká holka:-) ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle vzniklo proboha proč? Z Velmy je tupá Asiatka, z blonďáka Freda černovlasý pako chodící bez trička a místo vtipného pátrání po strašidlech zde dostaneme milostné párování hlavní čtveřice. Tedy to, co žádný fanda animáků nikdy nechtěl vidět. Větší zprznění klasického animáku ještě nikdy nevzniklo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama