Reklama

Reklama

Wrecked

  • Velká Británie Wrecked
Trailer

Muž (Adrien Brody) se probudí ve zničeném autě na dně hluboké rokle. Je zraněný, má zaklíněné nohy, nepamatuje si kdo je a už vůbec ne jak se sem dostal. Jeho jedinou společností je chrčící rádio, které vysílá zpravodajství ohledně násilné bankovní loupeže a mrtvola muže na zadním sedadle, jehož peněženka ho identifikuje jako jednoho z pachatelů. Musí zapojit veškeré základní instinkty v boji o přežití a v touze zjistit svou pravou identitu. (Ruuzha)

(více)

Recenze (123)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

"You don't think, you will pay!". Tak nám Renč střelil copyrighty za oceán a americký BESIP to pojal jak jinak, než megalomansky. To se takhle Pianista nepřipoutá a pak se musí devadesát minut drápat z rozsekaného vraku, který díky své bezohledné jízdě nabořil do opuštěného hvozdu v nějaké Bohem zapomenuté prdeli. Jedinou útěchou mu může být, že si nezapomněl dle vyhlášky č. 216/2010 Sb, upravující s platností od 23. července 2010 zákon č. 283/2009 Sb, včas vyměnit autolékárničku, a tak je pro něj hračka poskytnou si s využitím sterilní roušky a tolik potřebných nůžek na nehty první pomoc, trochu se autoresuscitovat a reponovat si otevřenou zlomeninu holení kosti, aby se mohl směle vydat na hodinu brutálního, "nervydrásajícího" plazení lesem, které je snad i zábavnější než filmy Terence Malicka. Ještěže se alespoň do té divočiny značkově ohákl a poskytl tak dokonale otrávenému divákovi alespoň ty čtyři minuty módního vzrušení, když má na sobě pumu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMOC!“..... /// To si takhle sedíš lehce rozmlácenej v dost rozmrdaným autě. Venku je hezky,....les,....zvířátka,....ptáčci cvrdlikaj... a ty nemůžeš ven, páč to vypadá, že by sis musel ujebat nohu. Díváš se co je po ruce - optimismus žádnej, protože si říkáš, - ,,když měl onehdá podobnou prekérku lovec Predátorů, tak co si teprve počnu já?“ Tak, tak. Adrien má prekérku. Přemejšlí, vobčas chrupne a 20 minut je pryč. ONE MAN SHOW která nemá ani na (mnou ,,nedoceněný“) Buried, natož na 127 hodin. Nuda v lese proložená bezemoční ,,touhou žít“. Nudíte se? Kupte si medvídka mývala. Tohle vám totiž nepomůže. Stejně jako Adrianovi, když najde ,,kámoše“. Vlastně pomůže. A nám taky. Zajímavý 2 minuty... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju filmy, kde není moc lidí. 2.) Vždycky jsem si přál skejsnout zraněnej uprostřed lesů. 3.) Hledám ponaučení o tom, proč nechodit kolem bank a v autě se poutat. 4.) Thx za titule ,, Nightlysin“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Film s jedním hercem! Ubrečený chlap v lese, který má navíc halucinace. Film jsem si musel pustit zrychleně, jinak bych si nudou vytrhal vlasy. MEGASRAČKA! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočný film. Brodyho one man show a síce sa herec snaží, ale to jeho plazenie sa celým filmom už bolo na mna privela. Maximálne uťahané a len s jednou napínavejšou scénou (aj tá trvá len pár sekúnd) s pumou. 90 minút plných nudy a scenáristickej impotentnosti a čo mali byť tie vidiny? Strata času. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Všechno to začal Colin Farrell v telefonní budce, o sedm let později se ho pokusili napodobit hned tři borci - Ryan Reynolds v bedně / rakvi, James Franco v díře a zatím naposledy Adrien Brody v autě. Musím říct, že koukat celý film na Farrella, Reynoldse nebo Franca bylo o mnoho zábavnější než koukat celý film na rozbitého Brodyho. Atmosféra tu jakž takž funguje, avšak to je asi tak vše. Brody se evidentně hodně snaží a v tom je právě ten problém - až moc se snaží. Scénárista mu moc nepomáhá, protože prvních čtyřicet minut se vlastně vůbec nic neděje, jen sledujeme Brodyho jak sedí, spí, kouká z auta a nadává. Na tom film hodně tratí a být celý jako druhá polovina, tak se mé hodnocení snad doplazilo až na tři hvězdičky, takhle bohužel. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

To, že ten film nestojí za veľa nie je chyba Brodyho. Psychologický thriller na pozadí nepodareného Ultimate Survival, to nemohlo fungovať... a s takým scenárom už vôbec nie. Nepomohli ani zúfalé pokusy tvorcov oživiť to s Brodyho preludmi a snami, ktoré nielen že sú lacné klišé, ale hneď bolo jasné, že išlo len o ilúziu... mňa to teda moc neoslovilo. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další ze strhujících one-man-survival filmů, tentokrát v úchvatných sceneriích panenské lesní přírody a v autě, ze kterého se snaží mermomocí vyprostit a najít pomoc Adrien Brody. Zásluhu na vysokém hodnocení má zejména konec a povedená pointa - i když se snaží až moc okatě překvapit a přehodit výhybku, neznamená to, že se nemusí líbit, anebo hůř, pokazit výsledný dojem. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 3 hvězdy, ale nějak se mi to rozleželo v hlavě a dávám jen 2. Proč? Protože to bylo moc zdlouhavé a chvílemi to byla šílená nuda! Pointa je sice docela fajn, ale než se k ní dostaneme, musíme se popasovat s nekonečnou, monotónní situací - Brody plazící se lesem. Vlastně se to ani nemusí moc sledovat, protože se nic zásadního nestane, takže stačí 5 minut na začátku a 5 minut na konci. Asi by z toho byl dobrý kraťas... 45% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Protože jsem asi pět minut po začátku usnul a budilo mě jen občasné řvaní toho trotla, nemůžu říct, že by mě film nějak zaujal. Odpad nedám, nehrál tam ani Drn Srajda, ani to netočil Čuráj Sráčkubisko, běhal tam kocour a vůbec, pěkně jsem se prochrupnul:-)) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak to, že je Adrien Brody perfektní herec, ktorý sa dokáže neuveriteľne pre svoju rolu prevteliť, to vieme už dávno. Tak som si po pol hodine hovoril, či sa vôbec dostane náš hrdina z toho auta, alebo bude film založený na podobné motívy ako Pochovaný za živa s Ryanom Reynoldsom alebo filmy na ten motív. Adrien sa z toho auta predsa len dostal, čo bolo celkom fajn, pretože to už pomaly prestávalo mať nové nápady. Čo sa týka konca a celkového vysvetlenia, bolo to pre mňa dostatočne uspokojujúce. Podľa toho, ako to ľudia hodnotia a komentujú mám pocit, že pri pozeraní tohto filmu som mal asi dobrý deň alebo náladu. Mňa to nenudilo. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Áá, verbal nám zase vzadu nedává pozor při výuce a patrně nám prochrápal přednášku ztepilého příslušníka VB o bezpečnosti provozu na našich pozemních komunikacích. Pianista byl totiž filuta, Renčem a BESIPem odkojený a bezpečnostní pásy samozřejmě použil a to dokonce opakovaně!!! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem o dost víc než jsem dostal. Scénář je hodně slabý, sice nápad není nejhorší, ale strašně zdlouhavé plazení bez náznaku pořádného napětí, překvapení a nebo něčeho, co by diváka mohlo uchvátit. Adrien Brody umí hrát, ale v tomto případě má pořád stejný výraz a Wrecked jako celku moc nepomáhá. Být lépe zahrané a scénář povedenější mohl z toho být podobný film jako Buried nebo ještě lepší 127 Hours. Bohužel se těmto dvěma nemůže rovnat a upadá jen do filmového průměru. Ani trošku povedenější závěr a celé rozuzlení nenapomohlo k tomu, abych mohl dát vyšší hodnocení.. 4/10 = 45% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Brodyho .. druhá za .. ehm Brodyho. Udržet pozornost déle než 2 minuty zdá se býti nemožné - a to i tak mám pocit, že jsem se na Wrecked díval s velkou kocovinou. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Zvládol som to. Síce s tažkostami, ale predsa. Ten film je to totiž neskutočná nuda. Brody sa v ňom 90 minút plazí po zemi a potom to skončí. Dlho som nevidel niečo takéto. Ono to nemalo ani scenár a spomínal som, že je to strašná nuda? ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

V rámci možnosti dobrej film. Je to jinej druh filmu. Film je lacinej, škoda, že něměl více nápadů a flashbacky. Pak by to bylo mnohem zajímavější. I tak jsem se bavil. Takže u mě hraničních 50% = *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ty jo, teda tohle je hodně pitomý film. Uprostřed lesa se v havarovaném autě probouzí zdecimovaný muž (Adrien Brody) s mrtvolou muže na zadním sedadle. Tvář má zbrocenou krví a trpí ztrátou paměti. Je zoufalý, ale s nohou zaklíněnou pod palubní deskou se toho nedá moc dělat. Drama, hrající si na film s mysteriozním nádechem, je slibné jen asi půl hodinu. Pak se Brodymu podaří vyprostit zaklíněnou "hnátu", vyleze ven z vraku, ale ještě nemá vyhráno. Následuje ještě hodina nudy a zbytečně natahovaného děje/neděje, který sotva vystačí na 45. minut, protkaného logickými nedostatky. Brody se seznámí s toulavým psem, a po lese se také potuluje puma asi s vadou zraku a čichu, protože jak jinak si vysvětlit, že se místo do hlavního hrdiny, od kterého ji dělí asi dva metry, pustí do mršiny. V uzavřeném prostoru Chevroletu to ještě funguje, ale poté, co se hrdina dostane na velký prostor lesa, to jde s filmem rapidně dolů. A scénář je bída a nevytrhla to ani slabá režie. Brody se sice snažil, ale když si to sám produkoval, tak to musel nějak zachránit. Film si vystačí s lacinějšími rekvizitami a jistě nedisponoval žádným závratným rozpočtem. To by ovšem vůbec nevadilo, kdyby přišel s něčím působivě strhujícím, nebo kdyby překvapivá pointa nezanikla v mizerném a nenapínavém celku. To se nestalo. Dalo by se to shrnout tak, že Brody se většinu filmu mátožně potuluje, či lépe řečeno plazí se zlomenou nohou po lese, přičemž pořád někam padá, křičí o pomoc a vidí přeludy. Nekonzistentní slátanina. 40% ()

oje 

všechny recenze uživatele

Jak se příběh pana zmačkaného ve zmačkaném autě mohl jevit jako originální a inovativní, tak byl nakonec mdlý a zdlouhavý. Vše se až moc opírá jen o celkovou pointu, zatímco scénář strádá a mezi začátkem a koncem nenabízí nic pestřejšího, než plazení kapradím, na čemž mnoho nemohl změnit ani zkušený pianista. Jako povídka na pár stránek by to bylo na jedničku, celovečerní verze si ale vyslouží jen chabých 50 procent. Očekávání byla rozhodně dál. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní první hodina vystřídala sterilní a ničím zajímavá půlhodina kterej film dokonale srazila.Možná to bylo tím že je film moc dlouhej na takovýhle téma, ale já se ke konci začal dost nudit. A to jsem přemýšlel že dám 4*, ale nakonec dávám 3*. Začátek, uvěznění v autě a snažení se dostat ven mě bavilo a byl tam vidět ten pocit beznaděje. Pak se dostal z auta a už to trošku ochablo, no a bylo to nuda začala, zmatené pobíhání po lese odnikud nikam mě moc nebralo. A i Brody mi přišel horší, je to jako kdyby si režisér řekl "Hele to nejlepší máme ted to jenom zamáznem". No mohlo to dopadnout daleko lépe. Ale tak aspon něco. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Proč utrácet za výpravu, za herce, kompars a podobný záležitosti, které jsou u filmů zvykem, když můžete vzít jedno auto, postavit ho do lesa, do něj posadit jednoho herce, nevysvětlovat, jak se tam dostal a tvářit se děsně tajemně. Nemám nic proti malým filmům, odehrávající se v malých prostorách ale film prostě musí zaujmout a v tomto případě být alepsoň napínavý. "Wrecked" nesplňuje ani jedno. ()

Reklama

Reklama