Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leo Leonard je žijúca legenda. Slávny herec, obdivovaný muž a sen mnohých žien. Udržať sa na vrchole však nie je jednoduché. Každý deň sa na jeho miesto tlačia noví a noví adepti túžiaci po jeho úspechu a obdive. Maroš Kramár v úlohe muža, ktorý si svoje miesto na výslní musí brániť čoraz silnejšími a zákernejšími zbraňami. (STV)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maroš Kramár jako herecká megahvězda, která uměle žongluje se svým mediálním obrazem, ale pokrytecky i obrazem v rodině před manželkou. Z cyklu Nesmrtelní je tento díl celkem i zábavný a nejméně depresivní, ale ten závěr a pointa je slabší. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hon na legendu je skvělou alegorií na peklo na zemi. Obrazy vyprahnutí, úpadku a zkázy ve stínu nekonečného boje o slávu, jsou podřízené úžasně temnému Kramárovi a Nogovi. Nadto v kontextu toho, že jinak si Dona Juana zatím spojuju jen s DeMarcem (1995), tento rozhodně vyhrává na celé čáře. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don Juan v podaní Maroša Kramára, ktorý ťahá celý film, je bez jedinej chyby a celkovo má tento diel výborné obsadenie. Teplý priateľ v podaní Nogu plus Táňa Pauhofová a Soňa Norisová sú Don Juanovi výbornými partnerkami. Trochu sklamal len záver akoby useknutý, pár minút mi tam chýbalo ku šťastiu. ()

rivah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Molièra tu mnoho nezůstalo, jen věčný hon děvkaře za ženami, ale ten trest tu chybí stejně jako pointa, dění míří do ztracena - nebo je dokonce naznačen další start a úspěch?. Film je ukřičený a plný nesmyslných akcí. Škoda... ()

Reklama

Reklama