Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peníze jako první a poslední životní téma – pro lumpy i pro spravedlivé... Dva zdaleka ne čistí policejní detektivové, jeden zelenáč a druhý zkušený, jdou po dvou kriminálnících, kteří sériově vylupují malé pošty a pobočky bank. Při zásahu a přestřelce zelenáč jednoho z lupičů zastřelí. To mu změní celý život. Je vyšetřován inspekcí ministerstva vnitra, odchází od policie, dlouho marně shání práci, opustí ho žena, začne pít. I jeho zkušený kolega se k němu obrátí zády… Mezitím lupič, který přestřelku přežil, chystá s právě propuštěným vězněm „velkou ránu“ – přepadení transportu s penězi. Tahle partička ale netuší, že jsou sledováni starším z naší dvojice policistů. Do detailů připravený plán svede dohromady všechny jednající postavy. Rádi bychom se dočkali vítězství dobra nad zlem. Jenže to bychom museli věřit na happy endy a poslední dobou je těžké na ně sázet i ve filmu… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (157)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Beru, že od televizního filmu nemůžu čekat zázraky, ale takovouhle "sračku" jsem od Sedláčka nečekal..Zhlédnuto hlavně kvůli místním reáliím, které místy způsobovaly záchvat smíchu (tohle ocení jen "našinec"), ale nakonec i přes tohle lákadlo jsem měl problém Sráče dokoukat. Závěrečná přestřelka byla jak z té nejlepší parodie na krimi filmy. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Hodně kvalitní inscenace, která potěší ne-jednoho fanouška českých krimi. Bartoška to prostě umí, to se musí uznat. Skvělé kostýmy a originální príběh. Označení komedie bych vynechal. Přidal bych víc akce, dotaženější vykreslení vedlejších postav (obzvlášť V.Erbové)a směle můžu hodnotit za pět! Dobrá "fízlovsky zkorumpovaná" práce! ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Depresivní Robert netušící, proč diváci nemají rádi jeho filmy, sází na podobný žánr jako u filmu "Pravidla lži" a toť podle mého dobrý tah. Výborný, sarkastický, temně ponuře humorný film, který se nebojí chodit po tenkém ledě. Pomalý rozjezd filmu doplňuje skvělý a dymanický závěr s písní Michala Davida. Hlavního hrdinu si zamilujete stejně jako ostatní postavy ve filmu. Dokonce mi děj místy připomínal film "po přečtení spalte" - podobně trpký a suchý, avšak úderně vtipný. Velká škoda, že je film jen televizní. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Myšlenkami a dějem trochu lehčí film, atmosférou hodně depresivní film. Krimi příběh z nejnižších vrstev společnosti v Třinci se zamýšlí nad nedefinovatelností dobra a zla. Hranice mezi nimi je nepatrná, nenápadná a snadno se přelévající bez jasného ukotvení. Konec, nikdy nebude konec. Závěrečná titulková píseň jako by hodnotila budoucnost takového stavu společnosti, a uzavírá tak naprostou bezvýchodnost příběhu. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tak predne prosim opravte stopaz:-). Takovy zaver tvurci nemohli myslet vazne, neuveritelne. I tak se jedna o film ve velmi vlacnem tempu, ktery sazi na prostredi kolem zelezaren, coz sice muze chvili divaka bavit, ale nelze na nem stavet vetsinu filmu. Bartoska uz je davno za zenitem a jeho vykon pusobi temer stejne jako naprosto zoufala Erbova. Film nema cim zaujmout. Uvedeni komedie v zanru, vedle stopaze nechapu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Aby film bylo možné v televizi vysílat před desátou hodinou večerní, režisér vystřihl dlouhou scénu se šňupáním kokainu. (Cucina_Rc)
  • Scénárista filmu Zdeněk Zapletal si ve filmu střihl cameo dispečera Oldy v BBA Security, konkrétně muže sedícího u monitorů ve scéně na konci filmu. (LaSi)
  • Když Martin (Jiří Bartoška) dostane zprávu o tom, v kolik hodin proběhne přepadení vozu s penězi, je v ní napsáno 10:45. Následně hned odjíždí na místo přepadení. Na mobilu je ale v horní liště jasně vidět, že ve skutečnosti je už 13:33. (Korvent)

Reklama

Reklama