Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 2

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (117)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

První díly nejrůznějších trilogií bývají nejlepší a jinak to není ani v tomto případě. Po slabším druhém pokračování jsem byl zvědav, jestli se dojem vyrovná a třetí kousek se umístí mezi nimi. A skutečně podle udělených procent je dvojka na druhém místě a já s tím můžu jen souhlasit. Zase jsem se celkem bavil a navíc nechyběly hezké scény jako v úvodním dílu. Místy to opět balancovalo na hraně trapnosti, ale dejme tomu, když je to hlavně pro děti. Ovšem protivná trosečnice byla velký úlet. Do děje se vůbec nehodila a druhou půlku mi trochu otrávila. Příjemným překvapením byly "Chipmunkčice," či jak je mám nazvat. Všechny tři na první pohled zapadaly do páru, že už tomu chyběly jen tři svatby. Roztomilá byla i jejich slovenština, která jim přidávala na půvabu. Co říct závěrem. Příjemné zakončení příběhů roztomilé trojice. Tedy doufám, že to byl poslední díl, protože se to podařilo uzavřít celkem důstojně. 60% (PS: Absolutně nepochopím ty, kterým se nelíbila už jednička a přesto se musí podívat na dvojku i trojku, aby mohli napsat svůj opětovný projev výkalů. Vy jste fakt beznadějní.) ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Jen takové lákadlo pro fanoušky minulých dílů. Příběh byl na mnoha místech přímo předvídatelný až to bolí. Hudba je neodmyslitelnou součástí filmu, ale co je moc to je moc. Nemám ani tak na mysli hudbu jako takovou, ale hudební hvězdy, které se chtějí prosadit ve filmu. To je ubohý. Jinak je film doplněn poslední populární hudbou, ke které příliš kladný vztah nemám, ale byla uspořádána uspokojivě. Nechápu proč dvojka byla méně úspěšnější? Tento díl by měl dostat označení sci-fi. Na čtyřku do kin bych nešel asi ani zdarma. I ta dvojka možná byla příliš. Děkujeme, odejděte! ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

To je taková hovadina! Jediné, co ušlo, byly písničky. Jinak je to jen trapárna, za kterou by se snad styděl i Disney channel. Charaktery postav se mění z otravných na naprosto nevydržitelné kvůli pavoukům, dospívání a nebo prostě jen tak, aby se něco dělo. A co byla proboha zač ta Zoe!?! Scéna s mangem celkem povedená, narážka na Pána prstenů vtipná, ale ty další (Trosečník, Pokemon) už přehnaně "nenucené". Tvůrci si nejspíš vzali za cíl, vtlouct dětem do hlaviček co nejvíc "světových" jazyků (po slovenských dilinkách přichází francouzský svůdník a magor). Pro příště by neškodila lekce čínštiny...vlastně ne, upřímně doufám, že žádné další příště už nebude. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Nebolo to dobré...uznajme si. Nebolo to ani lákavé pre deti. V kine som viac krát počul: "Mami, mne sa chce spinkať" alebo " Mami, poďme už domov". Celkovo to nebolo také lákavé. Taká menšia blbôstka pre filmových NE-gurmánov. Scenár bol písaní tak roztržite až to pôsobilo jemne strašidelným dojmom. To s tou ženskou čo tam stroskotala bola úplná blbosť...ale čo už. /40%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama