Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na dobrých pár minut mě rozesmála rychlá akční scéna, když se čipmánkové na pustém ostrově prali o jedno jediné mango. Ve svých prackách ho chtěla naivně skrýt čipetka s vadou zraku se slovy "to je můj miláššek!" Vážně nelituji, že jsem se vzdala sledování vypjatého hokejového zápasu proti Slovensku, ve filmu byly chvíle, které mě upřímně rozesmály a to je mnohem lepší než si uhnat infarkt myokardu. Co mi přišlo krajně neoriginální byla Zoe alias Trosečník a její balóny. (dvojsmysl v tom nehledejte) Taky nejsem příznivcem technicky upravených hlasů, kterým čipmánkové mluvili a zpívali, ale dalo se to přetrpět, vokály byly zajímavé. Takže fajn zábava, ale jen s veverkama, dospělí byli nudní. Ikdyž ... ten co hrál toho .. noo ... jak se jmenoval ten pták ... Ian! ten byl se svou neskrývanou averzí vůči Daveovi doprovázenou hladovým pohledem na jeho jedlý náhrdelník celkem vtipný. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

(Zatiaľ) Posledný diel filmovej série o Chipmunkoch a treba povedať, že aj najslabší. Stroskotanie na ostrove nápadne pripomína animovaný Madagaskar a cítiť inšpiráciu aj ďalšími filmami. Celé to zachraňuje partia Chipmunkov, ktorí sú (v čele s Theodorom) neskutočne roztomilí. Myslím, že už nastal čas ukončiť túto sériu, kým sa to dá ešte dôstojne. 50% ()

Reklama

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Nebolo to dobré...uznajme si. Nebolo to ani lákavé pre deti. V kine som viac krát počul: "Mami, mne sa chce spinkať" alebo " Mami, poďme už domov". Celkovo to nebolo také lákavé. Taká menšia blbôstka pre filmových NE-gurmánov. Scenár bol písaní tak roztržite až to pôsobilo jemne strašidelným dojmom. To s tou ženskou čo tam stroskotala bola úplná blbosť...ale čo už. /40%/ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $133,110,742Tržby Celosvetovo $342,695,435Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,999,666 //počet predaných kusov 498,121Tržby za predaj DVD v USA $39,536,884 //počet predaných kusov 2,403,888║ nič preborné ale trikovo to újde a príbeh až tak neotrávi /40%/ ()

buzzwoody odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle určeno dětem, chudáci. Scénář, herecké výkony, vtip, všechno pod bodem mrazu. Klišoidní, trapná, hloupá srajda, která stojí jen na veverkách, protože tam prostě jsou. Něco jako malí, chlupatí mimoni, který bych do jednoho vzal a včetně Alvina rozřezal zubatým, tupým nožem. Člověk by z takovýho hnoje z fleku chytil rakovinu. Naprosto nekoukatelný a kdybych nebyl donucen se na to podívat, po jednom pokusu o vtip bych to vypnul takovým způsobem, že by to už nikdo nezapnul. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)

Reklama

Reklama