Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka s kterou jsem opravdu neměl žádný problém. 108 minut skvěle uteklo, sympatické herecké duo, které nikdy nenudí ale samozřejmě pořád jde o snímek do škatulky lehce nadprůměrných romantických komedií jaké máme možnost vidět 5x do měsíce. Po shlédnutí vyšumí do hodiny ale peněz za lístek určitě litovat nebudete. 60% ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem mnohem víc: propracovanější příběh, zajímavější děj, neohrané téma, ... ale bohužel přišlo zklamání. Avšak moji dva oblíbenci Natalie Portman a Ashton Kutcher nezklamali, ba naopak ukázali se v trochu jiných rolích než dosud. Byli opět neskutečně důvěryhodní a profesionální. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pila se tam Stella Artois, ne Budweiser. To je zdárný příklad toho, že se v Americe piva perou o to, který pivo do americkýho filmu vleze dřív. Sympatický ale je, že jsem se konečně po dlouhý době nesetkal s Budweiserem. Kdyby ale Reitman byl takovej grand, podstrčí tam Plzničku a je zaděláno. Proto dávám jen dvě hvězdičky ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektne komický začiatok, ktorý Ashtonovi naozaj vyšiel. Vidno, že mu komediálne scény sedia. No je veľká škoda, že tak dobrý začiatok strieda zas a zas len priemerný romantický žáner. Keby Ivan Reitmen ostal pri štylizácií úvodného scenára, určite by sa s toho filmu vyklula lepšia romantická komédia. Nehovorím že to bolo zlé, ale proste vznikol s toho ďalší lepšie priemerný film. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama