Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dívčí rivalita na ´střední´ podruhé a tentokrát v ryze televizním kabátě. Příběh sází daleko více na zábavu a tak oproti předchozího filmu byla vyškrtnuta romantická linka a nějaké to drama. Holky tu prostě blbnou a to je celé. Televizní tvůrci tak film zcela nekopírují, což je jedině dobře. TV film jaký má být. Jednoduchý, nekonvenční, prostě svůj. ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Sice jiné než jednička, ne tak vtipné. Přesto je to skvělý film, bavilo mě to. Nechápu tak nízké hodnocení tady, ale budiž, váš názor, mě se tyhle filmy ze střední školy prostě líbí. Opět jako u jedničky, není to film točící se kolem sexu a " veledůležitého prvního zasunutí", proto se mi to tak líbí. Škoda že tam nejsou tak pěkný holky jako v jedničce :( :D ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nechápu jakým právem si tento film nechává říkat "Mean Girls 2" ano, stejná škola, stejný ředitel, stejný název pro bandu fiflen s mašlema na hlavě. Ale naprosto jiný příběh, který nemá s jedničkou vůbec nic společného, jen sprostě těží z úspěchu Mean Girls. Kdyby ten film pojmenovali něják jinak, nejspíš bych nebyla tak rozčílená jako jsem teď. Protože Mean Girls, opravdu podle mě jsou ten nejlepší teenage film, který jsem kdy viděla. A tohle je jen sprosté vykrádání přikořeněné občasnými dost nechutnými vtipy. Věděla jsem, že se mi tenhle film nebude líbit, už proto, že je v "hlavní" roli Maira Walsh, takže má očekávání byla skutečně pramalá. Víte, já mám teenage komedie docela ráda, a kdyby tohle byl film třeba s názvem "Bows in hair are COOL" nejspíš bych tomu dala s trochou přemýšlení tři hvězdičky, protože by to bylo přesně to co jsem očekávala a kdybych vynechala pár scén, klidně bych se na to podívala znova. Ale takhle ne, nedokážu se prostě přenést přes to vykrádání prvního dílu, ani nad tím jak se přiživuje na jeho úspěchu. Nedokážu to hodnotit jako samostatný film. Takže hodně slabé 2* ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Když jsem první díl prohlásil za jeden z nejlepších filmů ve své kategorii, odvážil jsem se jít i do druhého dílu, ale bohužel tady jsme zpátky u fekálního humoru - blití na lidi a šlapání do hoven mi opravdu nepřišlo k popukání v žádném věku. Asi se budu muset na první díl někdy ještě jednou podívat, jestli jsem opravdu tehdy nebyl v nějakém deliriu. Jinak příběhově ty dva díly spolu nemají nic společného, je to jen rejžování na jménu. ()

Patrix000 

všechny recenze uživatele

Film nic moc važne na jednicku to nemá ani nahodou prislo mi to vse moc falesný a rychlý vse muselo byt hned jasný to je divný film ma být zahadný a mam o nem premýslet tady to hned rekli a to bylo to nudný a neprijemný!!važne nuda ale za to že holcčiči intriky mam rad tak aspon ty dve hvezdicky dám!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)
  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)

Reklama

Reklama