Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Dost mě překvapilo, jak se 3.5 dokázal vyrovnat plnohodnotným dílům, ostatním se to zatím moc nedařilo. Nyní je zde kromě klasických scének i pohled do zákulisí, ukazující paranoiu jednotlivých členů, u čeho jsem se skvěle bavil, stejně tak, jako u všech možných a zřejmě nedocházejících nápadů těchto nesmrtelných týpků. Každým novým dílem mám k týmu Jackass stále větší repsekt a tento není žádná výjimka, zase posunul onu hranici o něco dále. 3.5 je pro fanoušky naprostá povinnost a v žádném případě neočekávejte, že materiál, který se nedostal do trojky, je něčím podřadný. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem kdysi psal, materiál Jackass se rozděluje na dvě části. První jsou běžné filmy, jdoucí do kin, které považuji za naprostý vrchol humoru. Druhá část jsou vystřižené záběry a doplňkové fóry, které sice pořád ještě jsou velmi vtipné, ale postrádají genialitu a rafinovanost hlavní produkce. Pořád je to ale skvělá zábava pro dementy jako já. 80% ()

Reklama

Lyx 

všechny recenze uživatele

Stále jebnutejšie nápady, no pomaly, ale iste strácajú šmrnc. Úvod bol však skvelý a určite sa tam zopár skvelých kúskov našlo, ale celé sa to držalo v takom 70% tempe. Steve-O zase predviedol, že sa neštíti ničoho a bezhlavo sa vrhne do všetkého. Ja som sa zabavil, ich to bolelo a všetci sme šťastní. Moje hodnotenie: 60% ()

KajlQ 

všechny recenze uživatele

Pičovinky tohohle typu jsou tak trošku můj guilty pleasure. Definitivně skvělý způsob jak se s chabrama zabavit je se na tohle koukat a diskutovat za kolik peněz byste do toho šli. Je opravdu prdel vidět tuhle bandu schytávat od býka, autobaterií do koulí, skákat do dálky s prdelí plnou tekutinou co vás nutí se vyprázdnit, být zavřený v místnosti a bouchat flašky plné Coca Coly, pleskanec rybou a magnum opus tohohle dílu ďáblova rukavice. Nepřestane vás udivovat co parta těhlech fetišáků na bolest napadne. Když působíte na štábu jackass nemusíte se bát jen o své zdraví, ale taky o své koule, o to abyste se nevyváleli v sračkách, aby vám nezaletělo dildo do prdele ale hlavně si budete muset dávat pozor na koňské sperma! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Partia regulérnych bláznov, ktovie odkiaľ ich vypustili predtým, ako im dali do rúk kameru. Skoro všetko, čo stvárajú, je život alebo zdravie ohrozujúce, či už sú to kúsky s ohňom, lyžami alebo živým ďaťľom. Dal by som odpad, keby som sa na tom tak dobre silvestrovsky nezarehotal, keďže som nečakal inteligentnú zábavu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama