Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Romantika se neztratí nikdy, snowboarding je sázka na jistotu plus atraktivnost krásných horských vyhlídek, břitký humor hlavních protagonistů taky nepřijde nazmar, dle mě sázka na jistotu. Jistě, film je pouze pro určité typy a to i přesto, že musíte časem přivřít očka nad tou sentimentalitou nad výbornými komediemi například minulých pár let, ale že by tohle byl až takový propadák, to ať mi nikdo netvrdí ;) ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako obyčejná a docela milá romance s léty prověřeným námětem to funguje, vždyť ono si to ani na nic jiného nehraje, což je moc dobře. Hlavní dvojice se k sobě skvěle hodí, protože Felicity Jones má krásu a Ed Westwick zase charisma, vedlejší role taky nejsou žádný propadák a na Alpy se krásně dívá pořád, takže i když nejsem nijakej moc velkej fanda zimy, Holka s prknem docela potěšila. ()

Reklama

HaiWithLove 

všechny recenze uživatele

dva plusy se v tom najít dají: sountrack, prostředí rakouských hor..(začínám přemýšlet o třetím plusu za Billa Nighyho) Toť vše, bohužel. Slizounek Chuck Bass mi nic neříká. Chvílema neuvěřitelně trapné. Vcelku tuctové. Jediný dopad, kterej na mě film měl je to, že se teď těším na zimu ještě víc než předtím. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Bylo to svěží jak čerstvě napadlý horský sníh s trefně vybraným castingem, zejména potěšíli jako obvykle Bill a Brooke, přestože zápletka ničím novým nepřekvapí. Je to holt o správně namíchaném koktejlu, co jednomu pošimrá chuťové buňky i uši a polahodí oku, samosebou podle individuálního nastavení jedince, jak jinak! Když mi v závěru této slaďárny ukápla slzička nad extrovní produkcí holky s prknem, nemůžu jít níže, i když se ze své nížiny v životě nevyškrábu na žádnou z viděných výšin a prkno znám leda tak z praktických lekcí žehlení.☺ ()

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Holka se bojí skákat, potřebuje nakopnout. Chlápek si má vzít krávu, taky potřebuje návod. Příběh je hrozná srajda, ale to se dá čekat už při pohledu do galerie. Sláva bohu - byly tam obličeje, na které se dalo koukat a nebudu lhát sama sobě - já (nejenom) jsem si to pustila, protože tam hraje Ed Westwick (i když tam celou dobu vypadal, že mu někdo do krku vpáčil hodně dlouhé pravítko). Hodně oddechový film. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Prvý návrh scenára bol doručený na Štedrý večer 2007, pričom ďalších 123 verzií bolo vytvorených pred skončením natáčania. (Arsenal83)
  • Ed Westwick zobral úlohu Johnnyho, pretože sa mu páčila myšlienka hrať "pekného chlapa" a precvičiť si lyžovanie. O filme povedal: "Je to návrat k takému druhu anglickej komédie, na ktorej som vyrastal. Má prvky Richarda Curtisa a klasický anglický humor, čo je skvelé." (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno