Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte na Planetě YÓ!   Budeme se potkávat na zatím zcela neznámé planetě, schované kdesi mezi hvězdokupami a temnými mlhovinami... Málokdo by čekal, že ve vesmíru, mezi vlasaticemi, černými dírami, asteroidy, planetoidy a dalšími kosmickými objekty existuje velmi útulné místo, kde žije přátelský mimozemšťan se záhadným jménem Tý-Yó. A že na návštěvu za ním létají naši moderátoři Honza Cina a Maruška Doležalová a také mnoho zajímavých hostů. Proč? No protože odtud mohou pro vás nerušeně vysílat spoustu zajímavých věcí - animované i hrané seriály, pohádky, soutěže a také plno informací o světě, na který se odtud - z hloubi vesmíru, můžeme podívat pěkně s nadhledem! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to sice jen párkrát, ale Saša, pardon, ctěná autorka a držitelka Magnesie Litery a hvězda reklam na ČSOB, Maruška "jeden xicht" Doležalová, tady působila podobně jako pionýrky, když uváděly Pionýrskou vlaštovku, i když musím přiznat, že ta pionýrka s vadou sanice a výslovnosti mi byla sympatičtější. Taky je to agitka, a to multikulti, vnucovaná dětem bez kouska studu podobně jako dříve a kdysi komunistické ideologie, ale ono to od sebe nemá tak daleko, že? ()

Plechovka95 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci děcka !! Vyrůstat v dnešní době musí být asi utrpení...zlatá kouzelná školka. Tohle je výplod jedince,který kromě užívání psychoaktivních látek má dojem,že rozumí dětské duši,opak je ale pravdou a tento člověk ne jen že obsadí dva hrozné moderátory (Cinu navíc teď cpou kam se dá),ale ta mluva mimozemšťana musí urážet i dítka předškolního věku. Jsem pro zrušení celého pořadu,akorát to zabírá čas a ČT by místo toho mohla dát několika pohádek bez zbytečného matení dětských duší. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jděte už do prdelí s pokusy indoktrinovat děti svým sebevražedným pohledem na svět, kreténi! Po shlédnutí ekofašistického bludu Adži Badži jsem vzteky ukopal jabloň, a to mám jinak kytky rád více, než Olda, co přitáhnul Suchýmu tulipán. Po planetě Multikulti mám chuť.... nepovím. Makrelina Stasi určitě hledí. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Další projev společnosti "milovníků" dorostové části populace, která nenabírá inteligenci jinde, než pomocí internetu a televize. Pokud se někdo dobrovolně a pravidelně dívá na Planetu YÓ tak si dokážu živě představit, že se jejich inteligenční kvocienty ztrácí neznámo kam. Smutné sledovat jakoukoliv část tohoto pořadu. ()

EasternJoe odpad!

všechny recenze uživatele

Domníval jsem se, že ČT už hlouběji klesnout nemůže. Opět jsem se spletl. A nemyslím tenhle pořad obecně, myslím díl "o utečencích z planety Ne" (viz youtube). Vstát normalizační cenzoři z hrobu, došlo by jim, že v porovnání s ČT byli jen břídilové. Česká televize klesla na úroveň normalizační televize a zneužívá děti k politickým cílům. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama