Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Figu 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě i já, jako zdejší drtivá vetšina na film koukl jen pro jméno Bruce Willis! Hele já si fakt nemůžu pomoct... Kdybych viděl krátkometrážní filmek (cca 12 minut) "Boss Biggs", dám pět hvězd! Kdykoliv byl Bruce na scéně, najednou ten film dostal úplně jiný náboj, který bohužel hned záhy skončil... Willis je úplně jinde než jeho "kolegové" z tohoto bijáku! Škoda jen že už toho svého daru nechce nikde moc využívat a bavit nás - svoje fanoušky, jako zhruba ještě pravidelně deset let zpátky! Jen za něj a jeho vtipný vsuvky tři hvězdy a 50 % ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podľa mňa si tento film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Rozhodol som si ho pozrieť len kvôli Brucovi Wilisovi. Jeho rola bola nestotožnená s jeho predchádzajúcimi výkonmi, jeho účinkovanie v akčných scénach v ktorých vždy dominoval to všetko chýbalo mojim očiam. Zrejme si Bruce Wilis potreboval kúpiť nové lacné sako tak zobral túto ponuku, inak si to neviem vysvetliť ,alebo ako veterán dostáva už len také ponuky no neviem. Príbeh nemal žiadnu zápletku, navyše nedotiahnuté detaily v istých častiach. Ak sa pozriem pár rokov dozadu a porovnám s podobným filmom Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Sbal prachy a vypadni tak ten ho vo všetkom prekonal. Neviem či to bola chyba režiséra Mika Gunthera ,alebo malý rozpočet na tento film ,ale bolo to chabé. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Podraz připravili primárně tvůrci na diváka, jelikož slibují akční jízdu zaměřenou na krvavé vyřizování účtů mezi zlodějíčky, přitom ve finále servírují jen zvláštní a především nekvalitní béčko, kterému má dominovat výkon slavného recitátora padesáticenta, což se nakonec ukáže jako značně pošetilá myšlenka, neboť pan half dollar je cokoliv, jen ne herec do hlavní role. Marně jsem doufal, že film zachrání alespoň sám velký Bruce Willis, ten však pokračuje ve své tradici krátkodobého účinkování za nejvyšší výdělek, takže se ho dočkáme jen na pár zbytečných scén, které však díky jeho odlehčenému pojetí šéfa gangu docela pobaví. Jinak je film takový průměrný akčňák, s malým počtem akčních scén, scénář je plný nelogičností a nesmyslů, nesedl mi ani divný soundtrack. Vlastně jsem se docela intenzivně nudil, což je samozřejmě u akčňáku velký špatný. 1/10. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Willisovi asi docházejí prachy, že se nechal namočit do takovéto blbosti. Nezajímavý a nudný film. Slátanina, která nemá hlavu ani patu s nevěrohodnými a nelogickými scénami. Od odpadu film zachránily dvě černohumorné scény. První, když se při "výslechu" čeká, až "vyslýchanému" Rusovi narostou žábra. Druhá je ještě lepší. To když řezník krásně a s požitkem naporcuje "Pítýho" a pak jej rozemele, jako maso na hamburgery. Zbytek raději nevidět a rychle pryč od toho!!! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Film je tak na jednu hviezdičku, ale jednu prihodím za Willisa, lebo tých pár scén s ním je super. Inak film absolútne nie je hodný hercov ako Phillippe a Willis. A Randy Cotoure ma síce dobrú postavu, ale totálne nevyužitú. Síce pobavil, ale že nemal ani jednu riadnu bitku tvorcom neodpustím. "50 halier" je nudný, nevýrazný nezaujímavý. Nie, že by vyslovene zle hral, ale proste ničím nezaujme. Lepší režisér a pár vylepšení scéra a molo to byť super. Takto. WTF ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama