Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Pelmeninator 

všechny recenze uživatele

Že ten stupídny šmejd zbalí Peyton List je jediná absolútne nepredvídateľná vec tohoto filmu. Vydržal som to pozerať cca. 30 minút s bratom a aj to len vďaka Rodrickovi, s ktorým sa celkom stotožňujem. Ak sa hlavná postava čo i len minimálne podobá rozkvetu americkej mládeže tak to treba celú generáciu spláchnuť do hajzla. Scénárista bol buď nedocenený génius alebo úplný kretén (možno niečo medzi), humor trápny, problémy medzi rodičmi a synom, na ktorých snímok stavia absurdné. 1* za Peyton a Rodricka... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Moje dítě by tomu dalo plný počet. Doma má tři deníky Poseroutky a jeden byl zapůjčen i z knihovny. Takže za sebe hodnotit nebudu. To by dopadlo, věru, špatně. I já jsem prošla dětstvím a vzpomínám si na své pubertální nápady a věci, které se mi tenkrát líbily. Tím si projde každý. První lásečky, kamarádství a průšvihy. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Neviem, asi som si na slabocha zvykol, dvojka sa mi vidí lepšia ako jednotka. Je to síce zábava hlavne pre mladšie ročníky, avšak ani tým starším nuda nehrozí. Milé, priateľské a láskavé... o tom, že byť žiakom na druhom stupni a mať staršieho bláznivého brata nie je žiadna sranda. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

waits 

všechny recenze uživatele

Knižní serie Deníku malého poseroutky je docela legrace, a to je taky důvod, proč jsem se na filmové zpracování dívat nechtěl. vystrašen mimo jiné nedávnou velmi nepovedenou adaptací výborného Mládí v hajzlu. Tenhle film ale předlohu nepopravil. Jasně, maminku Grega jsem si nepředstavoval jako Sarah Palin, ale gagy celkem navazovaly a nakonec jsem se v pohodě s dětni dodíval do konce. Jinak ale vražte milánkům doma do ruky knihu spíš než DVD. ()

coinneach 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu, jež by se dal nazvat nevýrazným, jde tentokráte o něco dál, na řadu přišlo doslovné prznění pojmu dětský film. Deník malého poseroutky 2 je jako želatinová tyčinka, která se na popud scénáristů a režiséra kýve odnikudy nikam. Této rádoby komedii chybí pevná ruka režiséra a jasná vize scénáristů, která by film udělala alespoň mírně snesitelným. Dalším hřebíčkem do rakve filmového umění jsou do teatrálnosti přetažené herecké výkony, které nemají opodstatnění ani v dětské komedii, názornou ukázkou nezvládnuté role se pak stává otec ztřeštěné rodiny v podání Steve Zahna, jehož do absurdna dotažené úšklebky mající vyvolat smích jsou bolestivé i pro nenáročného diváka. Přesto se najdou i v tomto balastu prvky, nutíc neklesat s hodnocením ještě níže, v první řadě je to herecký talent malého hrdiny Zachary Gordona, jemuž ale vyloženě škodí režisérovo pojetí snímku. A zejména, přestože se v pojetí nynějších tvůrců jedná o pouhou přehlídku infantilních skečů, pozornému oku neujde, že námět má veliký potenciál, a stačí přitom tak málo k jeho rozkřesání. U kormidla by se ale museli objevit lidé dělajíc poctivé řemeslo, ke kterému má tato přehlídka teatrálnosti nezdravě daleko. 40 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama