Reklama

Reklama

O královské stolici

(amatérský film)
Pohádka / Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Jaké to kruté prokletí postihlo království krále Lola? Zachrání šeredný rytíř Rofl krásnou princeznu EU a celé království? Pohádka prakticky o *****. (Rosana)

Recenze (46)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

ehm, zajimavé. Nápad jako velmi... jak to říct... na hovno? ne, spíše o hovně, ale celkový děj, i když se snaží o nějakou tu hloubku (??), zábavnost ani pozornost nedokáže udržet a omletý vtípek o strejdovi a tetičce tam příliš neseděl. Název prvotřídní, dám za tři, ale nechci to už vidět. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Skutečně fekální pohádka, kde je humor tak křečovitý, že je to jasný, kdo tohle vymyslel, měl zácpu. Princ Rofl, trpící prokletím ráčkujících, když mu osud nadělil jméno od R, vypravěč s echt nepříjemným hlasem (a to nezmiňuju jeho neznalost přechodníků a ten zásek, kdy v jedné větě z vykání přejde do tykání), princezna EU .... no, pro mě je hvězda filmu kadibudka. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

To je tak příšerné, že skoro až roztomilé. Skoro. A jen tak pro upřesnění: princezny neserou, vy knechti! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Rozhodně originální námět, o tom není sporu. A mě se to líbilo. Krátké, jasné a výstižné. Tak to má být. Děkuji Vám pěkně, další originální "hovadinku" mi někdo přihrajte, prosím:-) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Beru v potaz, že amatérský film je nesrovnatelný s filmy, které na CSFD obvykle hodnotím, takže nějaké profi věci nechávám samozřejmě stranou. Ale co ten příběh? Ten může mít i v amatérském filmu světový parametry nebo by mohl být alespoň nějaký obstojný. Ale toto je jeden velký trapas. Příjde mi to, jako by scénář napsal nějaký třináctiletý puberťák. Jednu hvězdičku dávám za snahu, příště by to chtělo něco míň trapného. Ostatní režisérčiny kousky jsou o dost lepší. A ostatní hodnotitelé by neměli hodnotit v duchu, že se jedná o dost osobnější hodnocení, když je režisérka přítomna na ČSFD, ještě by si mohla začít myslet, že tato pohádka je snad vtipná a pokusí se vytvořit něco podobného... ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádka prakticky o *****. Presne tak... musím súhlasiť ale ja to napíšem bez ostychu. Bolo to o hovne a treba to zničiť v drtičke na odpad. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že kompletní práce na filmu nepřesáhla 2 hodiny. Je to z nepochopitelných důvodů hrozně odfláknuté. Hrají zde dementi, kteří mají problémy s mluvením. Ano, myslím rytíře, který je ke všmu metloš. V pozadí jsou slyšet projíždějící auta a natočeno je to snad mobilem. Vypravěč rovněž neumí správně artikulovat. Líbil se mi pouze král a to myslím zcela heterosexuálně. Paní režisérka má zřejmě sklony k fetišismu. Odpádek. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Vtipné hlášky a docela zajímavá pointa. EU nakáže a všichni tak musí udělat. Takže jako dneska. Člověk by nebyl moudrý díky Wikipedii a Googlu. Také pravda. Nebylo to špatný. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že režisérka se při tvorbě tohohle majstrštyku ukrutně bavila, ta trapnost, nevtip a nevkus je totiž tak do očí bijící, že se mi nechce věřit, že to nebyl záměr a já jsem člověk důvěřivý, řekl bych až prostý naiva, seru tomu tedy 5 hvězd :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Strejda Google,tetička Wikipedie a kouzelný čípek :-DDD lehce nechutné(konec),ale velice zábavné :-) Mrcha jedna EU! Píp! :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

1 hvězdička za kostýmy, ale ten zbytek? Chápu, že šlo o nějaké znázornění toho, jak nám EU přikazuje, co smíme a co nikoli, ale touto formou??? Kdepak, na tenhle kraťas je lepší se vysr... !!! ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Po princezniných střevíčkách už jazyková hříčka nezafunguje. Film naplňuje svou amatérskou povahu - herci přehrávají, kostýmy sice slušivé, ale v kontextu s tématem ani kontrastující, ani výpovědní. Nejlepší jsou titulky a internetové příbuzenstvo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dokážu ocenit, když film o hovnech, není úplná sračka. Režisérka si z toho udělala jednu velkou prdel, jelikož její představivost již delší dobu trpí pořádnou zácpou a scénář se zrodil na „hajzlmíse“ – vzniklo z tohoto toto veledílo. Odpadní hodnocení by však bylo až příliš kruté… ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohli uvést na Festivalu Otrlého diváka jako předfilm. Slušný ohlas by byl stopro zaručen..)) ()

Reklama

Reklama