Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Bratři Mc Cormikové se svou kapelou se chtějí stát slavnými. Jejich kamarádi jsou na stejné startovní čáře a říkají si U2. Zatímco U2 dobývají svět, tak bratrům a jejich Shook up se nedaří prorazit i kvůli sérii špatných rozhodnutí staršího z obou bratrů, Neila. Ano je to zase ta "stokrát" viděná touha mnoha mladých mužů stát se rockovou hvězdou. Mě to ale nevadí, já se docela bavil. Je to spíše na tři hvězdy, ale co by to byl za Rockerman, kdyby hodnotil film o bigbítu jen průměrně ( ikdyž "Jů Tů" nejsou zrovna moje krevní skupina). ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Miestami amatérske a to najmä v hereckých výkonoch, miestami originálne, zábavné a nostalgické. Hlavne pohodové, v tom sa mnohí zhodneme. Z témy "..o jednej malej rockovej kapele" sa dalo vyžmýkať trochu viac ako to, čo sme nakoniec dostali, v tom prípade by to chcelo zmeny hlavne v scenári. Pohoda bola a žiadne iné emócie sa nedostavili. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Celej film mě iritovala ta neskutečná debilita staršího z obou bráchů- Neila, ale nakonec se mi to jako celek tak líbilo, že dávám plnej kotlík. Při titulcích jsem se culil jako Ježíšek, ale jinak to vlastně bylo hrozně smutný, bylo to totiž o totálním neúspěchu konfrontovaným s absolutním, fenomenálním úspěchem. Ten námět (based on true events) byl fantastickej, přitom je skoro neuvěřitelný, že si té marginálie v historii U2 někdo vůbec všimnul. Vznikl z ní ale krásnej, hořkosladkej film, kterej možná přežije i U2. Třeba to má být satisfakce pro členy SHOOT UP za všechna ta příkoří. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Tohle zůstalo někde mezi snahou o autentické životopisné drama a bláznivou situační komedií. Jenže na komedii je to příliš ukecané a rozvláčné a na drama se to příliš okatě snaží o vtip. Takže ve výsledku tenhle film není ani zdaleka tak dobrý, jak sliboval trailer, premisa a herecké obsazení. Čekala jsem hodně, ale ve výsledku jsem se nudila a modlila se, aby to už skončilo... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Film natočený na motivy skutečných událostí o tom jak tenká je hrana mezi tím stát se globální hvězdou nebo tak trošku promrhat svůj život. Ve finále jsou z toho ale tak trošku promrhané téměř dvě hodiny života, protože kromě výborné hudební stránky nejde snad téměř nic výrazného vypíchnout. V negativním slova smyslu snad jen to, že jsem ještě asi neviděl nudnější a unylejší ksicht než je Ben Barnes v hlavní roli. Zní to velmi negativně, ale on to je spíše veskrze průměrný film, na který po nějaké době naprosto zapomenete. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Ben Barnes písně "Where We Wanna Be" a "The Great Beyond" nazpíval osobně. (skinny)
  • Než byl film natočen, musely být Benu Barnesovi ostříháíny vlasy. Poté si však tvůrci uvědomili, že je třeba natočit také scény, ve kterých bude jeho postava douhovlasá. Některé scény proto Barnes natočil s parukou. (veronys)
  • Skuteční bratři Ivan a Neil McCormickovi si ve filmu také zahráli, a to osoby, sledující jeden z prvních koncertů v prázdném baru. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama