Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (478)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Nebudem skývať rozčarovanie,dokonca menšie sklamanie.Možno je to kvôli tomu že som sa na tento film až príliš tešil a mal som vyské očakávania.Ale nedostalo sa mi to,na čo som u Sandlera zvyknutý. Aspoň nie do prvej polovice.Väčšina vtipov mi prišla trápna,príbeh bol úplne absurdný-učiteľka otehotnie so svojom asi 12-13 ročným žiakom,ale na druhej strane Sandlerove komédie nikdy neboli záležitosťou hlbokých myšlienok a išlo iba o to zasmiať sa na nechutnom,vulgárnom a nezmyselnom humore,čo tento film dokonale splnil. V druhej polovici sa film trochu rozbehol (neviem či to nebolo spôsobené tým,že už som sa pozrel na dno fľašky vína) a ja som sa naozaj úprimne niekoľko krát zasmial,dokonca chytil záchvat smiechu.V poslednej pol hodinke na mňa čakalo aj pár nečakaných zvratov,príjemný záver a film si zachoval aspoň akú takú tvár.Aj keď osobne mám Senlera rád a jeho humor milujem,musím povedať,videl som aj lepšie komédie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler v roli, která je pro něj poslední dobou velmi typická. Filmu nelze upřít docela orginální námět. Poté se vrací do vyjetých kolejí. Docela dost jsem se nasmál. Sandler bombarduje diváky krásnou mluvou a jedinečným chováním. Jeho postava je napsána krásně. Velmi mě oslovila hned úvodní scénka, která byla kouzelná. Nechybí ani jeden malinký incestík a na začátku troška pedofilie. Na své si rozhodně přijde každý zdejší deviant. Každého, kdo ještě stále není úplný idiot a dokáže se nad vše co vidí patřičně povznést film potěší. Trošičku mně vadil český dabing, který je rok od roku a film od filmu horší. Přežil jsem to. Rozhodně se jedná o komedii jako křen. Více takových. Celkově slabší 4 *. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud ještě někdy nějaká má zatoulaná spermie oplodní znuděné vajíčko a výsledkem bude další syn, tak se bude jmenovat Han Solo Cimrman, protože to je to nejlepší jméno na světě. Díky za inspiraci. Rozhodl jsem se, že chci prožít většinu z toho, co jsem viděl, takže jdu osouložit učitelku, musím si vytetovat na záda hošany z New Kids on the Block v životní velikosti, chci sledovat tlustou striptérku snídající na tyči hlavou dolů, ale jako první začnu pařit s rozjetým Vanillou Icem, protože to by můj upjatý život teprve dostal ten správný impuls. Nezastírám nic - já se královsky bavil, ač mne mladší z rodu Bergerů příliš nepřesvědčil a zasloužilá seniorka by mne ani v plavkách ke dlaňovce nedonutila. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ďalšia epizóda z novodobých amerických komédií v ktorých prízemnosť a nižšia inteligencia má pobaviť diváka, vo mne tentokrát veľké nadšenie nevzbudila. Nedá sa povedať, že snaha tvorcov bola zbytočná, skôr by som povedal, že v niektorých divokých myšlienkach mali pritiahnuť uzdu a zvážiť, ktorých hercov chcú mať vo filme (doslova odporný bol nápad postaviť do čela striptérskej čaty rozkysnutú čokoládovú sexbombu). Z toho sa následne humor menil na nechutný, smetiskový odpad, ktorého sa každý chce len zbaviť. Hlavne v prvej polovici dominoval spomenutý neúspech, ale keď sa na scéne objavil Vanilla Ice a Adam Sandler a spustil "fľašovú narkózu" v tú chvíľu sa začal obývačkou rozliehať nefalšovaný smiech. Nakoniec nakladačka od kňaza, či oprášenie songu Ice Ice Baby dostala film do priemerného hodnotenia, dávam 50%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Další obhroublá stupidita pro celou rodinu, při které jsem si často přál, aby kněz James Caan odložil kolárek a splašila se mu kladiva božího hněvu.. Až na malé výjimky je Sandler zacyklený v rolích nevycválaných buranů, kteří nakonec najdou ty pravé rodinné / partnerské hodnoty a za tu stálost ho svým způsobem uznávám. Akorát se mi zdá, že v posledních letech už nedokáže tlumit své gerontofilní sklony, ale znáte to, proti gustu.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Eva Amurri Martino si ve filmu zahrála mladší verzi své skutečné matky Susan Sarandon. (Avalon820)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • Sám sebe si ve filmu zahrál rapper Vanilla Ice. (Claude Speed)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno