Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dost nekvalitní český dabing ! Čekal jsem určitě více. Tento film jsem shlédl jen kvůli mému oblíbenému herci, Adamu Sandlerovi, ale to byla snad jedinná pozitivní stránka tohoto filmu. Přišlo mi to opět stupidně americké. Když to tak shrnu, tak dávám 4 hvězdy za Sandlera a za film (jako příběh) dávám odpad!, čili výsledná 2 hvězdy. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe totalne retardovana buranska kretenska Sandlerovka, na kterou musite mit naladu, ale kdyz se trefite, tak je zabava stoprocentne zarucena. Sandler tu vypada jak vychlastanej Per Gessle a podobny hovado nehral snad od konce devadesatek. Prasacky a dementni az na pudu, ale spousta forku funguje, takze palec lehce nahoru. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Suprová, úchylná komedie s výborným Sandlerem, který tu pálí o sto šest. Potěší Vanilla Ice a Andy Samberg, kvůli kterému jsem si tohle zopakoval. Skoro dvouhodinová stopáž, ale že bych se místy nudil, se říct nedá. Nadprůměrná komedie. (Nejvýraznější soundtrack) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo je vtipné na tom, že si Sandler honí pri fotke 90-ročnej babky a potom si to s ňou aj rozdá a pretiahne ju aj Vanilla Ice. A takýchto absolútne nevtipných hovadín je tu plno. Je smutné, že si niekto myslí, že čím nechutnejšie, tým to je väčšia sranda. Ľutujem všetkých, ktorí sa na takýchto filmoch dokážu baviť v triezvom stave. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol sklamaný, že do akej žumpy to zase Sandler klesol, no napokon postupom času sa z toho stala fakt skvelá komédia a tie skvelé hlášky sa dali počítať až na desiatky! Sandler si opäť raz zahral poriadneho dementa (už ani neviem po koľký krát) a bál som sa čo sa z tohto filmu vyvinie, ale stálo to zato. Celý ten príbeh je síce úplne šialený, ale o to tu vôbec nešlo. Ten humor bol naozaj až drsný, zvrátený a perverzný, dokonca by som povedal že "cohenovský", ale práve to dodalo tej komédii ešte väčší rozmer. V závere to dokonca malo aj dramatickú zápletku a dokonca ani ten príbeh nebol až taký priamočiary ako by každý očakával. Ja som sa výborne pobavil a na tie hlášky z rozlúčky so slobodou v kúpeľoch len tak skoro nezabudnem. A keď sa v tom filme ešte zjavil aj Vanilla Ice, tak to už bolo naozaj moc. Celé mi to pripomenulo Sandlerove komediálne začiatky s tým jeho typickým humorom. Aj keď priznávam, že ešte radšej mám jeho filmy s dramatickejším podtónom. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Masérku, kterou Donny (Adam Sandler) sváděl, ztvárnila jeho manželka Jackie Sandler. (..Lucas..)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • Když Donny (Adam Sandler) předá Jamie (Leighton Meester) svatební dar, je střídavě kniha otevřená a zavřená. (Timak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno