Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Sandler a Vanilla Ice mě opravdu pobavili. Ač se jedná o další z "tuctových" amerických komedií, tato má něco svého a jiného. Nečekal jsem až tak šťavnatou komedii co do hlášek a dialogů, ale nebudu tvrdit, že jsem se nezasmál. Samozřejmě to není snímek to síně slávy, ale zase proč to nenatočit, když se pobavíte. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Buď stárnu, a nebo už tyhle hrubozrné komedie Sandlerovi prostě přestávají jít. Myslím, že druhá možnost je ale správně. Po úděsném Jackovi a Jill totiž ještě před pár lety spolehlivý bavič natočil další naprosto nevkusnou komedii, ve které nemusí divák pro trapnou scénu chodit daleko. Sandler tady pořád křičí, všichni se strašně pitvoří a humor už staví jenom na samých nechutnostech, které už ovšem přestávají být vtipné. Tak snad už se Sandler po těchto dvou ranách vedle vzpamatuje. Jeho a Samberga je na podobné trapárny škoda. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A to už jsem myslel, že Sandler tyhle role v šílených a často i dost trapných komediích nadobro opustil. V tomto případě mu můžu ale přičíst bod k dobru, protože i přes to, jak je That's My Boy komedie úchylná a dementní, tak je i fakt dost vtipná. Tenhle typ filmu určitě není pro každého. Já se ale fakt bavil. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl opravdu kliku na 2 hodně dobrý komedie hned za sebou. Člověk asi musí bejt tak trochu magor, aby si tuhle zhovadilost užil. A to já jsem. Ale maximální hodnocení nedám. Přišlo mi, že se to ve druhý polovině chvílema dost táhne a některý vtipy se opakujou pořád dokola. Něco z toho vyhodit, zkrátit tak na 90 minut a mohlo to bejt za 5 hvězd. Ale i tak jsem se pobavil víc než dost. 85% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok. Možná jsem naivní a ještě pořád od Sandlera čekám pecky jako Píseň pro nevěstu, Satan junior nebo Rockeři, k nimž se trochu přiblížil Zohanem, ale zároveň si uvědomuji, že člověk stárne, trochu se mění a podobné trefy do černého nepadají každou chvíli. Ale Sandler pořád baví, když už ne vyloženě on sám (tady se snažil, ale byl nějak pozadu), tak alespoň dokáže do filmu narvat zábavného mnoho ostatního a srát na politickou korektnost. Společně s Vanillou Ice (ano, přesně tím) tady teda píchají starou babičku, nastávající jeho syna, kterou počal se svou učitelkou si to rozdává se svým bratrem a jen se divím, že Sandlera nakonec neojela matka jeho budoucí snachy :-). Je to vtipné, je to zábavné, má to několik wtf momentů (tetování NKOTB, Vanilla Ice, nadrbaná učitelka a naprosto skvělí James Caan a úžasná Susan Sarandon). Obecně celkově vzato, úroveň posledních Sandlerovek za posledních 5-10 let trochu poklesla ale naštěstí je kolísavá, ve smyslu tom, že ještě občas vyletí radostně vysoko. Jen toho vylízaného debila Nicka Swardsona, kterého Sandler do svých filmů přitáhl místo Roba, bych nejradši umlátil a vykastroval - přesně v tomhle pořadí. Nesnáším ho. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)

Reklama

Reklama