Reklama

Reklama

Blubberella

  • Kanada Blubberella
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Blubberella (Lindsay Hollister) je damphír. Napůl člověk, napůl upír. Jejími koníčky jsou procházky po pláži a zabíjení nácků. Osm set let starého upíra potkáváme v roce 1940, kdy se snaží pomáhat protiněmeckému odboji v přepadávání vlaků se zbraněmi. Při jedné takové "loupeži" stvoří Blubberela nechtěně nového upíra. Jedná se o jednoho nacistického komandanta (Michael Paré). Díky svému neutuchajícímu a nikdy neukojenému hladu tak dá vzniknout myšlence o nesmrtelnosti nacistické armády. Nacistický doktor (Clint Howard) se poté snaží vyvinout druh krve, která po vypití udělá z člověka upíra, který může žít i ve dne. Tento "lék" chce doručit Adolfu Hitlerovi (Uwe Boll). Blubberella se vydává na krvavou jídelní cestu, aby této pohromě zabránila. (Terva)

(více)

Recenze (27)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Úve vymyslel nový způsob filmové recyklace. Při natáčení Bloodrayne 3 vyměnil po ukončení každé scény hlavní hrdinku za keporkaka a jedním dechem zmákl zároveň i parodii! Výsledkem jsou dvě čistokrevné parodie na film za jedny prachy a vagón pomyjí pro tu hnusnou prasnici. Vagón byl však patrně málo a tak jim ta stopadesátikilová roštěnka sežrala asi tak ve druhé minutě i "scénář". Dostáváme tedy hodinu a půl sofistikované zábavy, plné Úveho laskavého tumoru a trapné až debilní improvizace, která ale zajisté nejednomu dawnovi roztáhne rozštěp do upřímného, hřejivého úsměvu! Je milé vidět, kolik je toho Herr Boll schopen udělat pro mentálně postižené! ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu sledovat to, jak vypadá herečka. Herečce je to jedno a dělá si celej film ze sebe legraci. To beru, je upřímná, vypadá sympaticky. Horší je, co všecko tomuhle filmu předcházelo. Uwe se rozhodl natočit Osvětim, pak ho ale napadlo, že by mohl natočit pokrčování Bloodrayne no a aby to nebylo všecko, a zřejmě utřel nos svým kritikům, rozhodl se na svůj film natočit parodii. Všecko z období 2. světové války. Klobouk dolů, tohle opravdu každej režisér nedokáže. A co je na tom nejlepší? Všecko natočil ve stejných kulisích. Chorvati z něj museli mít radost. Blubberella je každopádně kravina. Hrozná kravina. Překlikal jsem to, nedalo se to dokoukat do konce, stejně jako Osvětim. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ten jeden bod dávam len preto, lebo si myslím, že to bol Uweho úmysel natočiť čo najväčšiu kokotinu, aby si pochutnal na odporcoch svojich filmov. Ako už iste viete, jedná sa o paródiu na BloodRayne 3, a keďže ten film bol už vopred odsúdený na zánik, tak si najskôr povedal: Keď sa vám nepáči sekačka so sexy kočkou v hlavnej úlohe, tu máte monštruózne prasa a môžete byť spokojní. Blubberella likviduje fašistov naozaj originálne: Varechami, valčekmi na cesto, gigantickými prsiami, alebo... (veď uvidíte v závere - ak sa vám vôbec podarí k nemu dopracovať). Je to samozrejme sračka, ale takto to asi malo byť, a už sa teším na ďalšie vulgárne reakcie :-) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem teda celkem realista, ale tímhle filmem Boll diváka regulérně proklel. Zrecyklovat svůj poslední majstrštryk (Bloodrayne 3) tak, že do jeho kulis nasadim reinkarnovanýho brontosaura, to už chce hodně velký sebevědomí. Mimochodem, jakej smysl má točit parodii na film, kterej neviděl kromě Uweho kamarádů, filmových sebetrýznitelů a členů sekty štěpení neuronu nikdo? ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe keď točí "vážny film", dá sa na tom zasmiať. Keď točí komédiu ... Top5 najhorších filmov čo som kedy videl. A vtipné ani sekundu ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parodie lepší než originál. Je neuvěřitelné jakou má Boll výdrž. Za hodně krátkou dobu vytvořil dva filmy a za dost levně. Ne žy by ty filmy byly nijak extra kvalitní ale je to celkem obdivuhodné. Zatím co mě Bloodrayne 3 zklamal tak Bluberella překvapila. Je to sice debilní a plno scén je dost trapných ale ta absurdnost je tu prostě maximální a potěšilo i to že sám Boll si umí udělat srandu sám ze sebe. Hollisterová je sice machna a hlavně neumí ten její způsob hraní je šílenej, ale je tu Howard a Paré tahle dvojice mi přišla dost dobrá a Paré byl uplnej magor. Bylo to fajn, pár vtipů poměrně trapných ale bavil jsem se. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Cíleně strašně debilní a amatérské, kdy i cílená demence materiálu, nepřináší požadovanou zábavu. Prostě Uwe. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí BloodRayne jsem neviděl, protože s Uweho dampírkou jsem se rozloučil už po prvním nástřelu a stejně tak jsem byl mnohokrát rozhodnut říct "Sbohem!" i Mistrovi, ale zvrácené nutkání vidět čas od času něco opravdu špatného mě vždycky vrhne zpátky do Uweho náruče. A Boll nezklamal. Nabídl mi jeden ze svých nejhorších filmů s odpudivým a netalentovaným stvořením v hlavní roli. Snad nikdy jsem neviděl něco tak zoufale, zoufale, zoufale nevtipnýho. Po tomhle mě zase chuť na špatné filmy na chvilku přejde. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Blubberella, napůl člověk napůl upír, převážně těstovitá. Německo 1940. Koníčky: Chození po pláži a střílení nácků. UPS - Už vím kam se poděla dobrá hudba Jessici de Rooij z filmu BloodRayne 3 - sem. Na rozdíl od jmenovaného příběhu je tady hudba naprosto povedená. Uwe Boll totiž vzal stejné herce a prostředí, odebral BloodRayne a přidal místo ní Blubberellu. Vznikla tak vlastně parodie na BloodRayne. Udělat to nějaký jiný režisér, všichni by tu na něj pěli chválu, jak je to geniální tah. Jenže to udělal Uwe Boll a tak to každý (skoro) odsoudí. DIALOG: BLUBBERELLA (Lindsay Hollister) - Na co koukáš? VADGE (Jakkoli se německy řekne buzna) - Sakra, tak mě napadlo, kolik vás v tom kabátu vlastně je?............. Rozesmál mě německý pozdrav ve 14 minutě. Dále mě zaujala doktorova hláška o zabíjení upírů CITUJI - Můžete je zabít pouze ohněm, dřevěnýma kůlama, svěcenou vodou nebo je nechte dívat na všechny díly Rockyho............ Blubberellin průchod bordelem je boží. CITÁT - Zabiju vás všechny vy sráči!!!........ I odchod nebo spíše odjezd od bordelu mě rozesmál. Já se prostě bavil. CITÁT - Už to není jen upír, teď je to upír z příšerným německým přízvukem........... K pochopení souvislostí a děje tohoto příběhu je nezbytně nutné vidět film BloodRayne: The Third Reich. Teprve pak se dá tato parodie pořádně vychutnat. A také samozřejmě musíte překonat blog, že to natočil Uwe Boll. V tomhle filmu nejsou černoši, co umírají první. Na řadě jsou děvky. To je konec. CITÁT - Ne, dokud neřekne velitel......... Závěrečné titulky obsahují doplňky, nepovedené scény a ještě trochu humoru. Ve filmu hrají - Commandant: Michael Paré, Doktor: Clint Howard a například Adolfa Hitlera si v malém cameu zahraje Uwe Boll. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Seru na to, kolik hodnocení "odpad" už tu film nasbíral, nebo na to jak moc modní zrovna letos je nadávat na Uwe Bolla - tohle je prostě krystalická nevázaná zábava, neomezovaná obsahem ani formou. Kuriozní způsob vzniku v kulisách Bloodrayne 3 to pak jen umocňuje, pokud tu informaci před projekcí máte k dispozici. První wtf si odbudete už nazačátku, kdy prostorově rozměrná hlavní superhrdinka v roce 1940 používá mobil, a domlouvá si rande na internetu na židovské seznamce, a dál je tak možné už prostě vypnout mozek, a jen si užívat, z čeho všeho si Uwe dokáže dělat srandu. Dělá si ji hodně často i sám ze sebe, a rozhodně asi není moc filmů, co vtipkují opakovaně na téma židovských transportů do lágru (ve vlacích s ostudným nedostatkem jídelních vozů). Určitě by se našlo pár hodně divných scén (s matkou, částečně s Hitlerem), občas oscilujících po všech stránkách na hraně Troma kvality, ale na druhé straně je dost vtipů prostě geniálních, a opravdu nechápu, proč to tolik lidí odmítá vidět... O čem byla Bloodrayne 3 už si tak naprosto nepamatuju, ale na některé scény Blubberelly nezapomenu nikdy. A vo tom to je. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nejčistší odpad, který jsem kdy udělil. Nejenže je Boll vypravěčský retard, on si snad ještě myslí, že je vtipnej. Asi tak, kdyby mi bylo 10 let nebo měl mozek kapacity sýrové topinky, nejspíš bych se válel smíchy. Sorry, Uwe, táhne mi na třicet a na podobný sračky vážně nemám chuť, čas, náladu a už vůbec ne nízké IQ. Každopádně natočit to takhle tragicky, to chce taky řádskou dávku "nadání". ()

..Lucas.. odpad!

všechny recenze uživatele

První film Uweho Bolla, co jsem viděl. Chtěl jsem mu dát šanci, myslel jsem si, že nebude tak hrozný, jak většina tvrdí, ale bohužel je. Hrozní herci, kamera a děj o ničem. ()

okkac odpad!

všechny recenze uživatele

Němci nemají smysl pro humor, nebo mají humor, kterému se smějí patrně jen oni sami. Jinak nejde vysvětlit to, co se v tomto filmu odehrává. Točené společně s BloodRayne 3 na jeden zátah, takže metoda totálního šetření rozpočtu. Prostě: "Kamera, jedem, střih! Kočka z placu pryč. Velryba na scénu a jedem to samé, akorát se pokuste u toho být vtipní." Počet mých úsměvů by se dal spočítat na prstech jedné ruky a to ještě téměř vše na začátku filmu. Pak už jen nastupuje sbírka trapnosti korunované Bollem převlečeného za Hitlera (Vidíte v tom taky tu metaforu?). Jedině, kdy jsem se opravdu zasmál bylo, když se v průvodu židů objeví týpek oblečený jako ryba, který cestou upadne a nemůže vstát a pak se ještě jednou objeví později u ohně. To je humor z tak jiného vesmíru, že vůbec netušíte, že to někoho může napadnout. Ruce pryč. 1/10 ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Za poslední půlrok je to ta největší sračka co jsem viděl. Můj návrat z dovolené zpět do Bollevé reality. Klučík chtěl zkusit komedii a s náckama (které si v poslední době dost oblíbil). A víte co? Opět mu to nevyšlo! Je to katastrofa a ta tlustoprdka je úplně nechutně odpudivá. Aby si někdo nemyslel,že nemám rád Uweho,tak proto mu "škodím" je vedle. Třeba film Rampage se mi líbil! Toto je 0% a odpad!!! ()

zelvicka. odpad!

všechny recenze uživatele

NEKOUKEJTE SE NA TO! Vážně, tenhle film by na sobě měl mít nálepku ministerstva zdravotnictví. Dokoukal jsem to, a každá minuta je utrpení. Je vcelku jasný, že Uwe tohle natočil přímo pro kritiky, ale co je moc, to je příliš. Některé komentáře tady to ještě popisují, jako vcelku zábavnou kravinu, ale pravda je taková, že jsem horší film ještě nikdy neviděl. A to jsem viděl hrozný věci. Ty krávo. Fakt masakr. Ani nevím, co označit za nejhorší část filmu. Uwe je magor. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Snímek staví na základech totální šílenosti a stoprocentního kýče, kterou řádně vytěžuje. Ovšem s takovou zručností, že sám je sice kýčovitý a značně šílený, ale dokáže z toho vykřesat i vtip (jeho pokusy o citace jiných filmů a zesměšnění historických postav a stereotypů jsou dokonalým příkladem balancování na této hranici, kterou záměrně a s přehledem a celkem přiznaně překračují), dá se dokonce říct, že oplývá velmi sofistikovaným smyslem pro humor. Takže pokud nejste vysloveně homofobní, náckofobní, vampirofóbní a tlusťoškofobní, je dost možné, že vás to bude i dost bavit. Jisté je, že s takovýmhle typem filmů se dnes běžně nesetkáte, můžete to brát jako osvěžení běžných postupů. ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe Boll se překonal a jeho úsilí natočit nejhorší film všech dob mu vyšlo.. úpřímně nevim z čeho se mi chce zvracet víc, jestli z té houpavé kamery nebo z té hrůzy co natáčí, neříkám to často, ale pokud máte aspoň malý pud sebezáchovy, nedívejte se na to.. ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Famózní záležitost bořící zaběhlé rituály a klišé moderní kinematografie. Možný spoiler: Jedna z původních hrdinek si dovolila přímo v záběru svému chlebodárci oznámit, že pochybuje o tom, že ta scéna je vtipná... byla vystřížena (já bych volil radikálnější reakci) a chudák Uwe musel kvůli ní přestříhat stávající film a přidat scénu ve které vystupuje sám... bohužel se moc nepovedla a celkovým vyzněním posouvá tento jedinečný snímek spíše do průměru. ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, ať si matka slzy utírá, já jsem se u filmu královsky bavil. Uwe Boll může být nejnenáviděnějším filmovým režisérem současnosti, ale u mě je to borec. Ten chlap má koule filmovat takové věci, že by z toho nejeden divák skončil v komatu. Blubberella je typickým příkladem takového díla. Milá slečna s menší nadváhou si ráno vstane v Německu v roce 1940, udělá si cukrovou vatu, zapne svůj notebook a na stránkách jewishdate.com si začne hledat rande. Divákovi spadne čelist, jenže o pár minut později zapíchne německého vojáka vařečkou a dojí jeho bagetu, co zrovna svačil. Tohleto, přátelé, není jen naprosto příšerný film, to jsou zfilmované halucinace, to je esence šílenství, Uweho sonda do mysli čichačů toluenu. Herr Boll, pokračujte v tomto duchu, tady je vaše hlavní síla. Nepřekonatelný Postal sice asi zůstane navždy nepokořen, ale je potřeba to zkoušet. Držím Vám palce. ()

Reklama

Reklama