Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie Mathisonová přijíždí do uprchlického tábora v Libanonu, kde Düring za účasti médií předává šek na dobročinné účely. Situace se však vymkne kontrole a Carrie následně zjišťuje, že cílem ohrožení nebyla Düringova osoba. Laura Suttonová, novinářka Düringovy nadace, uveřejňuje v televizi kompromitující zprávy ohledně ilegální spolupráce CIA a německé BDN. Saul je přinucen, aby padaly hlavy. Odvolána má být Allison Carrová, místní vedoucí CIA. Allison začíná politikařit. Quinn pokračuje ve zneškodňování teroristů v Berlíně. Obdrží další seznam smrti – v šifrované zprávě stojí iniciály... M-A-T-H-I-S-O-N. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně se to zamotává : 5 * a 88 % . Pozn. k Obsahu tohoto 2.dílu 5.série : německá civilní rozvědka=špionáž je BND(Bundes Nachrichtendienst), tj. Spolková zpravodajská služba .... . ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S vývojem děje ve druhé epizodě jsem už byl spokojen. Díl měl kvalitní atmosféru, nepostrádal napětí a tentokrát disponoval i slušnou akcí. Bavila mě i Quinnova dějová linie, Rupert Friend podobně jako Terminátor likvidoval své cíle, aniž musel pohnout jediným svalem v obličeji. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak by ste niekomu povedali že udalosti na východe Ukrajiny boli dávno naplánované boli by ste pre teľaciu časť obavateľstva na konšpirátora...ak by ste im pustili túto epizódu teľatá by na Vás pozerali doslova ako teľatá na maľované vráta... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama