Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruský rozvědčík Jevgenij Gromov odkládá zbraně hackingu a do ruky bere střelnou zbraň, aby „utišil” nepohodlného svědka. Carrie a Saul opět stojí bok po boku, musí urychleně obstarat důkazy o infiltraci Kremlu do nejvyšších amerických vládních struktur. Nerozlučná dvojice je s pomocí Elizabeth Keanové rozhodnuta použít útočné prostředky kyberterorismu proti němu samotnému. Podaří se jim zabránit nelichotivému impeachmentu? A jak se ukáže, Carrie se čím dál tím více vzdaluje své dceři Frannie, což vede k nemilosrdnému rozuzlení… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se že touto epizodou, zejména jejím koncem, to autoři totálně po .. pardon - zazdili. Vyhrabat odněkud zase (a pokolikáté už) tento divácky velmi iritující a zbytečný prvek a ještě ho spojit s reminiscenční soap operou ... nechci být falešným prorokem, ale zdá se že tahle série svou kvalitou jednoznačně aspiruje na čestné sedmé místo v rámci všech ostatních sérií ... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak buď ve mně devátá epizoda vyvolala silný pocit deža vy, nebo se tvůrci rozhodli znovu sáhnout k neustále opakovaným postupům. Opět jsem se tak musel dívat na rozkol mezi sestrami, opět se řešilo to nejlepší pro Franny, i když bylo předem jasné, jak to dopadne, a opět došlo na nervové zhroucení. A jo, málem bych zapomněl, ještě se tam posílaly vzkazy přes Twitter. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Yevgeny so svojimi prudkými reakciami ťahá celú epizódu. Odkrytie a využitie kódu je síce zaujímavé, no nudné. Spojenie spomienok a halucinácií Carrie s aktuálnym dianím nemusí byť dobrý ťah, už len tým, že niečo podobné tu už bolo. ()

Trancetino 

všechny recenze uživatele

Jasné, že sme sa tu už s niečím takým stretli. Veď ľudia s takým ochorením nemajú raz v živote takéto stavy. Jedna z najlepších častí aké som doteraz v tomto seriáli videl. Po celý čas sa niečo deje a nie sú to bludy. Nepíšte sem nezmysly a začnite vy písať nejaký scenár. Claire Danes to zahrala úplne famózne. Ani v oscarových filmoch na také niečo človek nenatrafí. Výkon spomínanej herečky je tak realistický a uveriteľný. Veď nie zo srandy už má ani neviem koľko Emmy ocenenia. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama