Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Benjamin Hayes, nový prezident Spojených států amerických, krajně znepokojivým způsobem podléhá vlivu zvoleného afghánského prezidenta G’uloma, který se ani netají tím, že je schopen bez jediného zaváhání masově popravit stovky tálibánských bojovníků. Svár mezi USA a Blízkým východem je opět na spadnutí. Do křížku se nečekaně dostane také jinak spřízněná stálice Saul Berenson a Carrie Mathisonová. A jeden z nich bude muset z kola ven. Stále se přitom pohřešuje Max Piotrowski, klíčová postava, jež se dostala do nepřátelského zajetí, a to i s důkazem, kdo zosnoval plán dvojité prezidentské vraždy. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože jsem se dobře bavil, ani tady se to neobešlo bez záležitostí, které mi vadily. Každopádně faktem zůstává, že se proti zoufalstvím prostoupenému scénáři sedmé sezóny pohybujeme v úplně jiné lize. Není to sice tak kvalitní jako před lety, nemám ale ani chuť zbytečně frflat. P. S. Sázku z minulého komentáře bych vyhrál. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradicka...americky prezident sa stotozni s radikalom Gulamom dost v podstatnej veci, Maxov osud a cierna skrinka su v nedohladne, Carrie je odstavena od zdrojov CIA, ale vyuziva/je zneuzita/ tape v zaverecnych sekundach s ruskym agentom a Haqqani zrejme dospel k rozhodujucemu kroku. Zamotane je to velmi slusne. Opat par logickych prehmatov, ale vo svetle vsetkeho co sa v epizode dialo, to boli drobnosti. Moze byt. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arnoldovo Koronamando povinně reloaded v poslední vteřině :)) (škoda jen že majorka Matrixová tu kravku taky nepraštila na rozloučenou loktem do ksichtu). Velice věrohodně ovšem v této situaci působily běžně otevřené únikové dveře z nástupního tunelu do letadla - jako na každém moderním letišti, že? (včetně následných volných průjezdů soukromých taxíků Naber po letištní ploše :)) Prostě - nikdy neodstúpim, nikdy, nech si to všeci zapametajú !! :) A že by seržant Brody dostal překvapivého sličného náhradníka ? Hmm, uvidíme ... Takže plnou silou vzhůru k dobývání ztracené oranžové archy a jejího nerozlučného objevitele - s neočekávanou asistencí dojemně citlivých sovětských soudruhů ! (poté co ti američtí podlehli zlým pomluvám a svoji nejvýkonnější pracovnici ostudně vypudili). Ale měl by se ještě bleskově přetočit a aktualizovat poslední díl a dojít na závěr k šokujícímu odhalení: že oba prezidenty nezabil ve skutečnosti Taliban, ale zlý koronavirus! :))) Odpudivý prezident Glum už si v každém případě pomalu a neodvratně nabíhá na závěrečnou oprátku.. Ale aspoň není tak rozpačitě pokakaný jako ten náhradní vyplašený U.S. týpek ... A Kvakanimu udělí Zeman v říjnu státní vyznamenání... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Peak Claire Danes, a letošní série je zatím fakt fenomenální. A začínám si říkat, jestli náhodou tvůrci opatrně nepokládají základy pro spin-off s Andreou Deck. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Morbídne vtipy, napätá atmosféra a zrada princípov. . Starý dobrý Homeland, kde sa dajú naplno užívať postavy ponúka asi najemotívnejšiu scénu medzi Carrie a Saulom. Zatiaľ vrchol série. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama