Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Základní myšlenkou filmu je, že střelná rána, která zasáhla Vinnetoua do těsné blízkosti srdce (ve filmu Vinnetou: Poslední výstřel), nebyla smrtelná! Těžce raněný náčelník se zásluhou medicinmana uzdravil a poté žil mnoho let osamocen v horách. Dále se tu můžeme setkat se synem náčelníka Assiniboinsů Tasha-tunky, Tunkou, kterému je zavražděn přítel z jeho kmene. Vinnetou se vydává po stopách vrahů... (cheyene)

(více)

Recenze (101)

subic 

všechny recenze uživatele

Vinnetou přežil, asi mu to politicky myslelo. Viděl jsem to před několika měsíci na některé z českých televizí, už bez legendárního dabingu Stanislava Fišera, a paměťová stopa se nějak vytratila. Jen si vzpomínám, jak osamělý Vinnetou žijící někde ve skalách někomu říkal, že aby už nemusel být náčelník a bojovat s bílým mužem, který mu stále víc a víc zabíral území a loviště, tak když ho postřelili, tak přežil, ale nemohl to nikomu říct, ani Oldovi. Takže to už vážně nestojí za to se na to někdy dívat, ale kdybych to neviděl, tak bych to nevěděl :-) ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad opravdu někdo nemyslel vážně.. Absolutní zostuzení knižní předlohy i předchozí filmové série.. Takovou slátaninu trapnosti a ubohosti by snad nenatočilo ani desetileté dítě!!! Brice si už snad konečně uvědomil, že sláva náčelníka Apačů je dávno pryč a další pokusy o její obnovení jsou jen dalšími hřebíčky do rakve. Tímhle počinem, ale tu rakev definitivně zavřel a zakopal půl kilometru pod zem.. Tímhle u mne jako herec skončil a s ním všichni co se na téhle frašce podíleli.. ()

Reklama

Mariin odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozné. Byl jsem odhadlán tomu maximálně odpusti, protože točit po Harladu Reinlovi Vinnetou je předem prohrané, ale tady nebylo čeho dobrého se zachytit. Naprosté nepochopení "ducha" mayovek! Nedůstojné, trapné, plné zbytečných konverzací. Nevhodné jak pro děti, tak pro dospělé. Jenom ta krajina a hudba nejsou totální propadák, ale jsou pošpiněné příšerným scénářem... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dnes je krásný den. Chci zemřít! Ok já nepopírám, že je to sračka, ale určitým zvráceným způsobem jsem se u toho pobavil, takže svůj účel to splnilo. Srovnávat to z původními filmy nemá smysl. Tohle je úlet. Indiáni se chovají jako totální retardi, když jeden jeblej náčelník padne, tak si zvolí ještě většího kokota. A ten příšernej dabing je opravdu něco neskutečnýho, ale zasmál jsem se u toho a proto nemůžu dát odpad. Navíc jak tu ostatní již zmínili, tak slyšet Brice jak řve na Kukuru : hej debile!, debile!, fakt stojí za to.20% ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Vinnetou se vrací je něco, co nemělo nikdy vzniknout. Měl jsem dokonce veliký problém tuto tříhodinovou blbost dokoukat. Doslova je úplně všechno špatně. Herci jsou příšerní, příběh je příšerný, prostě všechno je příšerný, nudný a ubohý. Pierre Brice měl scénář zamknout do šuplíku a nechat Vinnetoua spočívat ve věčných lovištích, kam patří. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Myšlenka nechat Vinnetoua znovu ožít pocházela od redaktora ZDF Clause Belinga a berlínské producentky Reginy Ziegler. (hippyman)

Související novinky

Pierre Brice 1929 - 2015

Pierre Brice 1929 - 2015

06.06.2015

Po těžké nemoci zemřel v pařížské nemocnici herec Pierre Brice. Představitel legendárního Vinnetoua pocházel ze šlechtické rodiny. Vystudoval herectví a v počátcích se živil jako zpěvák. Hereckou… (více)

Reklama

Reklama