Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (1 829)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Plagáty k filmu sú milé a keď moja dcéra zbadala dvd, ktoré som domov priniesol, tak vykríkla: "Jéééj, ideme pozerať film o medvedíkovi!!" Ešteže som vedel, čo je ten malý, chlpatý parchant zač, takže nie. Pre deti určite. Humor mi pripomenul Borata i Diktátora a tento druh drsnejšieho humoru mi sedí, takže som sa naozaj dobre bavil. Najzábavnejšia sa mi zdala prebúraná stena a Číňan s nožom, ale pobavilo i hovno na podlahe alebo úder do nosa malého, drzého tlustoprda. Atmosféra 80-tych rokov bola dobrá, možno by to chcelo viac hudby z toho obdobia. Napríklad taký G. Ribisi a jeho tanečný úlet pri telke s jedným z hitov tej doby bol fajn. M. Wahlberg ako herec nič moc, ale tu mu to celkom šlo a film je príjemným prekvapením. "Is that shit?"...80%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ted je našlapanou komedií plnou brutálních hlášek a zároveň trošku smutnou vzpomínkou na dobu, kdy ještě mohl být produkován nekorektní humor bez právního postihu. MacFarlane dokonale zapojil oživlého medvídka do skutečného světa a žádné téma mu není cizí. Wahlberg je správné jelito a Kunis je ideální ozdoba. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"I když uděláte díru do světa, jste Corey Feldman, Frankie Muniz, Justin Bieber nebo mluvící méďa, nakonec jste všem u prdele." Na světě neexistuje žena, který bych toleroval, že ode mě chce odehnat zhulenýho plyšovýho kamaráda. To samozřejmě nemá vliv na to, že kdyby mne Mila Kunis na kolenou poprosila, pár slov o mé mužnosti prohodila a přihodila k tomu několik křupavých bramboráčků, tak by mě k sexu patrně přemluvila. A mé hodnocení neznamená, že by mne trdlující plyšák dostal svými kousky, ale je to ocenění několika mimořádně vtipnejch scén typu souboje přestárlýho Flashe Gordona s vietnamským Mingem. Smrt Mingovi! To je snad jasný. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja by som povedal, že je priam zázrak, že takýto námet sa dokázal tak dokonale premietnuť na skvelý dej, ktorý je plný neopozeraných situácií, originálnych dialógov a netradičných zvratov, ktoré hollywoodsku mainstreamovú komédiu obchádzajú vždy aspoň na sto honov. Samozrejme nechýba divácky záver, ale aj ten bol zvládnutý tak, aby si ho aj kritickejší divák mohol užiť. Komediálnych prvkov tak akurát, potenciál mal tento film väčší, dramatická línia nebola zlá, ale mohla ostať viac v úzadí. Každopádne by bolo zaujímavé pozrieť si tento film ako priamočiaru komédiu a ako čistokrvnú drámu. Ale keď sa nad tým zamyslím, tak asi tá kombinácia bola lepší výber. 80%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že se zasměju. Ve skutečnosti to ale pro mě tak horký nebylo. Nevím, jestli mi nesedl film nebo mi nesedl samotný humor. Ve skutečnosti jsem na film celou tu dobu koukal a nesympatičnost všeho kromě Mily Kunis mě nutila přemýšlet, kdy tahle komedie už skončí. Není nejhorší, párkrát jsem se zasmál. Ale asi jsem myslel, že se zasměju víckrát. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (50)

  • Scéna v akváriu byla natočena v anglickém městě Plymouth. Jedná se o největší akvárium v celé Anglii. (jirkis)
  • Když se Lori Collins (Mila Kunis) dívá z okna na hvězdy, je možné v levém horním rohu vidět souhvězdí Ursa Minor, což znamená Malý medvěd. (c.tucker)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (více)

Reklama

Reklama