Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

akisha 

všechny recenze uživatele

No toto, to bylo něco strašnééého. Uřvanej Karate Kid z jedničky nám vyrostl v ještě uřvanějšího, otravnýho fracka na odstřel, pan Miaga chudák musel mít sakra nálož flegmatismu, že toho smrádka nepokosil už v díle druhým, kterej jsem naštěstí neviděla. Jo, a myslím, že tam šlo celou dobu o nějaký bonsaje. Fakt dost parádní biják! ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Těch 112 minut už mi nikdo nevrátí:( Jeden týpek se učí se svým mistrem dýchat a rozjímat. Druhej láme prkna vejpůl. První celej turnaj dostává na tlamu a pak v poslední sekundě dá jeden chvat a celý zápas vyhraje. Druhý ačkoliv je nepochybně lepší a silnější, prohraje. No trapas na entou a to ani nemluvím o těch bonsajích a té přítelkyni. Ani o tom jak ten šedivý kmet hází těma mafošema. Jediná postava sympatická je záporňák Silver, za toho dávám jednu hvězdičku. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Po třetí stejní lidé, stejný cíl, jiná holka, přitvrzené pojetí z obou stran až do extrému. Bohužel neexistují české titulky, takže sem musel používat svou 6 semestrální angličtinu, to mi zároveň pomohlo pochopit, že Daniel dospěl v uřvaného (v minulých dílech vyrovnaný hlas, vystřídal jekot) spratka nijak se nelišícího od svých soupeřů. Soupeři intrikují jako mafie, celé to ztratilo jakékoliv kouzlo z hlášek, umění, je to jen hon za podpisem a následnou bitkou na turnaji. Dokonce to nudí natolik, že píši komentář ve 2/3 filmu a budu přemýšlet zda to někdy dokoukám. Bůh ví proč dávám * ... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúce dve časti sú v pohode. Sú typicky naivné, ale majú funkčné postavy a smerujú odniekiaľ niekam. Tretia časť je skĺbením takých bizarností, že pri tom človeku zostáva rozum stáť. Je to skákanie z jedného logického lapsusu do druhého. So zbytočnými postavami. Veľmi prapodivnými scénami ( aspoň, čo sa týka významu), celá horolezecká scéna putovania za bonsaiom je skrátka z iného vesmíru. Do toho pripočítam ešte fakt, že hlavný predstaviteľ má tendenciu v real time rozprávať všetko čo práve robí. A je tým pádom rovnako neznesiteľný, ako záporák. Ženská hrdinka do počtu a zbytočná a rovnako aj finále, ktoré vlastne potvrdzuje svojim koncom, že tie dve hodiny boli vlastne neucelená snaha priživiť sa na populárnej značke. Ono to má záporov veľa. Pozerať sa to dá, ale zostáva z toho taký ten pocit zbytočného filmu. A všetko - od scenára, metafory o sile duše ( prezentovanej cez bonsai) až po smiešne vyhraté finále....dokazuje, že toto skrátka nie je dobrý film. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[69%] Skoro bych zde dal tu čtvrtou hvězdu, přišlo mi to o chlup lepší jak první díl. Hodnocení to zde nemá nejlepší, ale mě zde strašně bavila postava Terryho Silvera. Prostě zbohatlý, psychopatický maniak, který zde Daniela pěkně zmanipuloval. Scény se Silverem mě bavily asi nejvíc. Závěrečný turnaj též nebyl špatný. Potěší i Martin Kove a Pat Morita. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama