Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Od tohohle skvělého hereckého obsazení jsem čekal více. Ze začátku se ten děj vleče a nejraději byste to přeskočili, ale pak zhruba od poloviny filmu to začne být napínavé a dost zamotané, takže nevíte kdo z těch přátel tu ženu zabil. A pak přijde šokující závěrečné odhalení, které jsem tedy nečekal, ale vymysleli to tvůrci dobře. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Od posledního jsem čekal asi nejvíc i když vím že herci tomu nemusí pomoc tak jsem mírně doufal ve zlepšení a jak už jsem říkal jedeme pořád to samé, na pár dobrých a krásných chvil není film ničím víc zajímavý a pokud ještě příště napadne dělat podobný projekt chce to scénář jenom vypilovat protože námět bude vždycky super. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Neznám původní předlohu, takže pro mě celkem originalitka. Moc příjemné herecké obsazení. Krásné ženy. Pro mě teda bohužel málo prostoru pro oblíbenou R. Mitra. Super, super, žádná mega star, naopak "průměrné" obsazení, které tomu dodávalo tu potřebnou atmosféru. Nikdo nevynikal. Tím, že jsem neznal příběh, jsem do posledních minut čekal další a další zvrat a moc se mi závěr líbil. Dobré, fakt dobré. Kdo nadává na americkou verzi, je to jeho problém. Mně se to moc líbilo. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý nápad, skvělá skupinka "kamarádů", kupa krásných žen a hlavně nezávazné vztahy, které prostě skončí tím, že objevíte mrtvou dívku ve společné posteli :) :) Je to celé takové ale dost "zamotané" a hodně moc se to na sebe kupilo, že jsem se v jednu chvíli začala ztrácet a křičela "STOP"....Karl Urban je můj hlavní Fešák, na kterého bych koukala od rána do večera a ten zbytek byl taky k "nakousnutí". Jak říkám - je to hodně zajímavé, ale celé takové "zmatečné", historii toho filmu neznám, ale nechápu, proč to totič třikrát a mám nutkání si to přečíst :) Nebo se na to podívat "natajňáka"? ;) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama