Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

BarGoldstein odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní slátanina o teplouších pro buzeranty! Banda homoklád si koupí byt aby se tam předělali na normální heteráky a neměli konečně furt hnědo v trenkách a kolem huby. Ale jako správným teplajzníkům se jim to daří dost hovnově, takže jeden skončí v krimu a dalšímu jebne a hupne z balgónu! Dobře jim tak! ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Výborná zápletka, ktorá pekne graduje do prekvapivej pointy. Škoda, že som tento Loft videla skôr ako belgickú verziu, stavím sa, že je o dosť lepšia, ako to už u európskych býva. Čo mi tu dosť vadilo boli tí piati manekýni medzi ktorých ešte aj úplne tradične americky ako päsť na oko umiestnili jedného zagulateného a mysleli si, že to tým vyvážia..ako obyčajne, nepodarilo sa. Wentwortha Millera síce schovali za nemožné okuliare, ale pod nimi je to stále fešák. Ženské osadenstvo bolo rozdelené na tmavovlasé, skoro nerozoznatelné manželky a blonďavé milenky. Za obsah by som dala 4, ale za tradičné americké prevedenie ostávam na 3 *** ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má někdo chuť točit stejnou látku pořád dokola. Režisér Erik Van Looy natočil belgický originál, pak měl částečně prsty i u holandského remaku, aby nakonec neodolal vábení amerických doláčů. Pokaždé se to točí okolo jednoho podkrovního bytu, ideálního k milostným avantýrám. Klíč od něj má pouze pětice přátel, kteří ho v jasně daných pravidlech využívají k nemanželským dobrodružstvím. Jenže právě pravidla někdo porušil. A nedodržoval je podle všeho opakovaně. Na posteli leží mrtvá dívka, nad ní je krví latinsky napsaný vzkaz. Kdo je oběť? A kdo vrah? Kdo odpoví na všechny otázky? Holt i dlouholeté přátelství může být hodně vrtkavé. Jenže režisér s poměrně komplikovanými mužskými postavami nedokáže pořádně a hlavně zajímavěji pracovat. A z diváka neumí udělat horlivého pozorovatele. Isabel Lucas má možná pěknej zadek, ale stejně jako Rachael Taylor jí chybí osudovost. Drama graduje, ale závěrem už trpí překombinovaností a nevěrohodností. Tolik hříchů, lhaní a tajemství na několika metrech čtverečních? ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Človek si pripadá ako schyzofrenik, keď si trikrát v jeden deň pozrie ten istý príbeh. Belgický thriller remakovaný Holanďanmi a Američanmi, pričom pôvodný film samozrejme vyšiel najlepšie. Tento americký remake nie je zlý, ale je to opäť ako v holandskom prípade verná kópia originálu. Dokonca niektorí herci boli aj v originálnom filme. Čo vyzdvihujem je herecké obsadenie, či už mužské alebo ženské. Isabel Lucas a Rachael Taylor sú neskutočne sexi. 60 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel, ale odhadujem, že tento napínavý remake bude doslovný. Prečo nie, zaujímavý scenár sa dostal k širšiemu obecenstvu. Tým pádom ale zrejme sú opakované aj nedostatky originálu (to všetko iba fabulujem). Ak by mal film 90 minút a vystačil si s prvou pointou, nepôsobil by tak prekombinovane, ako po finálnom zásadnom odhalení. Myšlienkovo to film už nijako výrazne neobohacuje. Proste chlapi sú raz takí a ženy tiež. Loft sa odohráva vo fikčnom svete, kde stačí mať trochu peňazí a ženy sa hneď pred vami plazia po kolenách. Kto z nás by v takom svete nechcel žiť? No možno po pozretí tohto filmu a jeho zvratov, založených na vzájomných klamstvách, nikto. 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama