Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

45-50% a dost. Snažilo se to co nejvíc zamíchat karty tak aby jste v tím měli totální bordel a do poslední fáze netušili a hádali. Jenže ono se to jako celek vůbec nepovedla. Snaha o to aby jste si řekli wau, to jsem nečekal. Ano ta tu je ale nebylo to takové to vyvrcholení, prostě nudné hmm to jsem nečekal. Chyběla tomu ta pořádná dramatičnost. To tempo. Fungovalo to tak že prostě čekáte jak to dopadne a kdo co a kdy ... Bez nějakého většího zájmu. Chyběl tomu prostě po dobu celého filmu ten pořádný dynamit. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mrtvá milenka ve "šmajchlovacím" apartmánu pětice ženatých kamarádů samozřejmě způsobí, že na povrch začnou vyplouvat všemožné tajnosti, lži, obvinění, čímž jejich přátelství projde fatální zatěžkávací zkouškou. Až přehnaně dynamicko-dramaticky natočené nelineární rozplétání samozřejmě zahákne tím, co k vraždě vedlo, ovšem ke konci přichystá těch zvratů (a nedotažeností) přespříliš. 45% ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelná sračka, s krajně nesympatickými postavami (i obsazením). V nabídce Netflixu navíc nepochopitelně jen v příšerném českém dabingu, který to celé dokonale zabil. Podruhé bych se tomu obloukem vyhnul a už druhý den skoro nevím, o co tam vlastně šlo a jak to celé dopadlo, protože mi to je totálně jedno. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Výborná zápletka, ktorá pekne graduje do prekvapivej pointy. Škoda, že som tento Loft videla skôr ako belgickú verziu, stavím sa, že je o dosť lepšia, ako to už u európskych býva. Čo mi tu dosť vadilo boli tí piati manekýni medzi ktorých ešte aj úplne tradične americky ako päsť na oko umiestnili jedného zagulateného a mysleli si, že to tým vyvážia..ako obyčajne, nepodarilo sa. Wentwortha Millera síce schovali za nemožné okuliare, ale pod nimi je to stále fešák. Ženské osadenstvo bolo rozdelené na tmavovlasé, skoro nerozoznatelné manželky a blonďavé milenky. Za obsah by som dala 4, ale za tradičné americké prevedenie ostávam na 3 *** ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Já ty předchozí verze Loftu zatím neviděl, takže jsem byl až do konce napnutej. Strašně mne ale zmátlo, že krátkovlasá blondýnka (Ann Morisová) je někdo jiný, než dlouhovlasá blondýnka Sára. Toto překvapení na konci filmu způsobilo, že jsem ho musel několikrát proskákat tam a zpět, abych to pochopil a ujasnil si, kdo je kdo. A stačilo přitom tak málo a dal bych fullstars. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama