Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy propojené skrze nenápadné krámy ze zastavárny mají všechny grády. Osobně mám neraději druhý kousek o ztracené manželce. Dostává mě ta pointa. Matt Dillon má navíc skvěle vychlastaný hlas. Feťácký maglajz má taky něco do sebe a Paul Walker mu kraluje. Elvis je pak už jenom agitka za pánaboha. Stylová, ale nebýt finálního propojení tak i zbytečná. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec si Pawn Shop Chronicles vysloužil plný počet, přestože, některé věci se mi úplně nelíbily. Asi bych trochu změnil konec příběhu Brendana Frasera a ještě se mi nelíbilo SPOILER: Návrat Elijaha Wooda na konci. Proč sakra, měl zůstat tuhej!!!! Nadruhou stranu o to víc mrazivější to bylo a tý mrše od Frasera to přeju :) KONEC SPOILERU. Jinak už mě dlouho nic tak nešokovalo, jako právě tento film. Pro mě to bylo takové syrové "Pulp Fiction", sice mnohem méně humoru, ale jednotlivé příběhy pěkně promyšlené a zajímavě propojené. Také se mi líbila práce s kamerou, různé detaily, no zkrátka mě to bavilo!!! Absolutně nevšední WOW snímek!!!!! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce humorné predstavenie rôznych absurdných postavičiek, s ktorými zažije divák kopec intenzívnej zábavy. Každá jedna poviedka šlape na niečom inom ale každá jedna tento motív dotiahne až takmer k dokonalosti. Mňa dostala už prvá a potom už išlo iba v zdraví "prežiť" túto excentrickú a zbesilú jazdu absurdností a humorných voloviniek. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Takze tu mame jeden maly velky film, ktory je nenapadny a pritom skvely. Amici sa rozhodli po vzore Guya Ritchieho vymysliet nieco na styl Lock, stock... a Snatch a popritom sa nechali inspirovat aj bozskym Quentinom. Musim povedat, ze najma pokial ide o dialogy tak ten film "válí" jak sialeny. Tri historky, ktore sa prelinaju a vytvaraju skvele odsypajuci film pre normalneho cloveka, ktory nezvykne srat pri stene... Prva historka je perfektna a u mna na 100% po dialogovej aj hereckej stranke. Druha slape taktiez vyborne a v kvalite zostava v tesnom zavese za prvou. Tretia je najslabsia a trosku kazi celkovy dojem, pretoze je trosku mimo misu a zaver mi pride nedotiahnuty a nevysvetleny, ale kto vie ? mozno som blby ja... takze ta ma u mna mensie minus ... Celkovy dojem z filmu je velmi pozitivny a lutujem, ze som s jeho pozretim tak dlho otalal. Len tak dalej...viac takychto filmov... 80% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Něco Tarantina, trocha Ritchieho a hodně Kramera. Ten si částečně vzpomněl na Zběsilý útěk a namíchal brutální černou komedii s notnou dávkou akce a solidní porcí krve. Jednotlivý linie, jejichž nitky se sbíhaly v zastavárně Vincka D´Onofria a Chia McBridea, se mi líbily bez výjimky a to nejen díky tomu, že při jejich tvorbě někdo přemejšlel, ale taky kvůli hercům Ti byli parádní. Fraser jako falešnej Elvis? Proč ne? Walker s Rankinem coby dvojice nacistickejch smažek neměli chybu. A co Dillon prováděl s Woodem? Na závěr jsem si zakrákoral Amazing Grace a teď si můžu jít lehnout s přiblblym úsměvem, kterej mívam po lehce nadprůměrnym sexu. 95% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)

Reklama

Reklama