Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

Dodush

Dodush (hodnocení, recenze)

5* za Matta Dilona a jeho pribeh 1* za pribeh frasera a 2* za pribeh walkera... 8/3=2.666*.. takze len velmi tazko prizmurene 3hviezdy... ale ten pribeh s mattopm ozaj TOP masaker.. ostatok trapna bieda trapna... radsej by som pozrel 5x zasebou dookola len mattov pribeh ktory je super ako druhy krat cely film... ktory bol zbytocny nudny trapny sopel

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Od tohto filmu som čakal ďalšie divoké historky bohužiaľ to ani zďaleka nebolo také dobré ako som si predstavoval....ale Paul Walker a matt dilion už len kvôli nim sa to oplatí pozrieť .ale film nič extra..

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Nemá to vůbec sestupnou tendenci, navíc je dost nesmyslný nějak od sebe oddělovat nějaký tři příběhy, tohle je jeden celek a bylo to tak zcela zjevně i vymyšlený. Výtečnej konec a potitulkovka. Jediný jsem nepobral:

!SPOILER, VOLE!

Jak ten zmetek Wood dokázal vstát z mrtvejch, když ho Dillon na tom stole vykuchal? Leda že by to nedokázal, či si chtěl zachovat xicht mstitele a zachránce před tou svou vygumovanou blbkou, která vo to vůbec nestála, a jeho mord jenom fingoval... Nevím. Ale to je jedno. Pulp Fiction to není, ale pět hvězd si to zaslouží zrovna tak.

Sctyri

Sctyri (hodnocení, recenze)

tak já se ztotožňuji s komentama o posraném třetím příběhu, po těch dvou prvních nášupech skvělých tam prdnout takovou nudnou blbost o ničem a ještě ten Frodo :/ Otázka zní, jestli a do jaké míry dokáže ten zpackaný konec degradovat dokonalé první dvě třetiny? Já to asi dokážu přejít a neuberu hodnocení kvůli slabšímu konci.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Škoda ta poslední epizoda. Strhla celé mé hodnocení dolů. První část byla dokonalá, druhá nadprůměrný, ale ta třetí byla sakra co? Herecky to bylo zahrané hodně dobře. 

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Skvělý film, v němž vyloženě exceluje Paul Walker. Kéž by se nestalo to co se před pár dny stalo :(

coffeeblack

coffeeblack (hodnocení, recenze)

Wes Borland: Během koncertování stále píšeme novej materiál. Po skončení roku nebo roku Gold Cobry zřejmě hned nahrajem další album. Až si někdy dáme pauzu, Fred se chce pustit do režije filmu Pawnshop Chronicles (má vyjít 2012). Během jeho natáčení snad budu mít volnej čas na vydání alba Black Light Burns a na menší turné BLB po USA.

Reklama

Reklama