Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Má to silné momenty, ale celkově převládá spíše jakési roztrpčení, chce to být všechno možné, ale ve finále to je jen jakýsi guláš morbidnosti a krutosti a buranství. Ovšem min. ta jedna povídka o znovu naprosto kouzelném Elijahovi Woodovi vyvolala zhnusení a děs z toho, jak lehce něco takového může být pravdivé. I když film i svou závěrečnou pointou samozřejmě vše bere s nadsázkou a černým humorem. Stephen King párkrát v mé mysli vyskočil, ale on by to dokázal napsat určitě s větší mírou nezapomenutelnosti. Na co ovšem nezapomenu, je určitě Brendan Fraser a to, jaké štěstí je, že tenhle film se nemusí považovat za rozlučku s Paulem. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Má to sestupnou tendenci. První příběh je fakt super, druhej taky, ale ten první je prostě víc cool a ten třetí stál za hovno. Wayne Kramer se ale zase předvedl. Je prostě zábava na to koukat. Lidi po zásahu brokovnicí rotujou přes celou místnost a kamera se chová zběsile, ale naprosto přehledně. Navíc to má fakt super herce. Nejvíc mi utkvěl netradičně vyjetej Paul Walker a Vincent D'Onofrio. Jen mě prostě moc nebavila poslední povídka a fakt nechápu, bacha spoiler, jaktože to Frodo přežil. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

To byla zas jednou nárazovka. A fakt, že vcelku povedená. Možná bych přidal víc humoru nebo to celé minimálně udržel na úrovni povídky se zlodějíčkovskými feťáky a šel bych na plný počet. S takovou je to lehce nadprůměrná sbírka povídek, které kraluje Vincent D'Onofrio, jeho zastavárna a povídka o třech feťácích. Upřímně mě pobavil Paul Walker ve své roli. To sem se dusil celou dobu, co byl spolu s ostatními na scéně a snažili se vyhandlovat trochu toho fetu. Elijah Wood mě svou rolí nijak nepřekvapil Už sem si u něho nějak zvykl, že po Frodovi se objevuje v rolích nějakých úchylů nebo vrahů. Thomas Jane svou roličkou pobavil a Brendan Fraser mě svým Elvisem přiváděl k šílenství. Každopádně se tomu ten nápad a propojenost jednotlivých příběhů upřít nedá. 75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Takovýhle odvaz už jsem u filmu hodně dlouho nezažil. Naprosto nečekaná rána plná energie, vtipu a kvality. Po pár minutách sledování byste rozhodně netipovali, že po necelé dvouhodinovce budete naprosto uchváceni. No tedy, já rozhodně byl. Nejprve trocha nostalgie za Paula Walkera, a poté brilantně secvakané příběhy, které měli prakticky vše, co bych očekával od správného filmového počinu. Pro mojí osobu je to jedno z překvapeních roku. 90%! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)

Reklama

Reklama