Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Pamelu Anderson. Padla na mě jednoduše taková nostalgie z dětství, kdy jsem byl do Pamely zamilovaný. Ne úplně v boratovském stylu, ale holt puberta udělala svoje. A tak jsem si tenhle film užil, i proto, že je jeho průběh hodně béčkový. Ten striptýz na začátku je parádní. Škoda, že j už na začátku. ()

FanynkaFilmu 

všechny recenze uživatele

:D vzpomínám si,jak jsem v dětství byla u svého kamaráda,tehdy nám bylo 11 let a on vytasil zaprášenou VHesku s tím,že je to super film,tehdy sem si to myslela taky, dobře si i dnes vzpomínám o co tam vlastně jde, protože jako dítě jsem měla zakázané veškeré filmy kromě pohádek a snímků jako Bethoven... Dnes zpětně hodnotím jako propadák,ale díky vzpomínce na kamaráda a naše filmové dobrodružství dám alespoˇn 1* . ()

Reklama

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Na motivy moderního komiksu vznikl akční film o přitažlivé ženě, která si nepřeje, aby ji muži zahrńovali lichotkami. Kromě odvahy a pronikavého sex - appealu jsou její ústřední zbraní zbraně :) Akční béčko, které je lehce přitažené za vlasy a svou nápaditostí akční hrdinky opravdu vyniká ve všech směrech :) * ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, je to fakt kolosálna blbosť (zasadenie, zápletka, celkovo dej vôbec nemá logiku, Pamela absolútne nevie hrať - "šokujúce" to zistenie a celé je to jednoducho hlúpe). Ale vlastne vďaka bohu za odviazané 80-te a 90-te roky, v dnešnej hyper korektnej dobe by niečo podobné nevzniklo ani ako paródia. PS: Ako bonus - návrh na súťaž v pití, vždy keď rozoznáte v zábere dablérku/kaskadérku tak si dajte pohárik, len pozor na otravu krvi. ()

Slickcz 

všechny recenze uživatele

TL;DR: Český dabing vrací úder. Tohle opravdu nemá cenu vidět v originále !! Kůzlátka na houpačce a futuristický pseudo-náckové. "Bylo to v půlce druhý občanský války. Svět se změnil v peklo. Rok 2017, nejhorší rok mýho života. Jen jedno město bylo svobodný .. přístav Steel Harbor. “Komu to říkáš, Johnny? Ále, jednomu KUŘETI …” "Očekáváme zítra VÝZNAČNOU návštěvu. Kongresovou delegaci z Washingtonu, včetne správního rady, plukovníka VIKTORA PREISSE" "FUŠÉRE, bylo nutné mít je k výslechu živé" aneb Silikonová ne-herečka Pamela v latexových mini-oblečcích chrlí olovo a jednu drsnáckou hlášku za druhou, ve vyziuálně vyladěné post apokaliptické komedii, precizne namířené na svou cílovou skupinu. Český dabing: 4/5 ! Originální znění: 2/5 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama