Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pro velmi náruživé fanoušky umělohmotné Pamely, kteří se mohou ukájet nad jejími vnadami a rádoby drsnými postoji (v akčních scénách řekl bych ale hrají kaskadérky s podobně hnusnou blond parukou). Děj je naprosto nijaký slepenec scén, celé se to snaží o noirovou atmosféru gangsterského Chicaga 30.let, a přitom se to jako má odehrávat v drsné budoucnosti drsného roku 2017 (ha ha), a ty akční scény za tu ztrátu času nestojí. ()

fifox 

všechny recenze uživatele

Začnu tím, že absolutně nechápu zdejší hodnocení. Barb Wire je eroticky laděné akční béčko s kýčovitými hláškami, ale skvěle zvládnutou akcí. Postapokalyptické téma bylo v polovině 90. let už trochu klišé, ovšem to ničemu nevadí. Rozhodně ho tvůrci zvládli podat líp, než například ve Van Dammově Kyborgovi. Jako každý podobný film, i tento stojí celou vahou výhradně na hlavní protagonistce. A i když Pamela Anderson není na Oscara, hádal bych se do roztrhání jejího topu, že Pamelin level přitažlivosti nezkrotí ani libovolné množství froté ručníků. Barb Wire je zkrátka trošku uhozená akční kultovka. ()

Reklama

El-Barto odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem narazil v televizi úplnou náhodou a když jsem viděl, že v tom hraje Pamela, tak jsem si řekl, že se přinejhorším podívám na pořádnou ženskou. Nakonec ale zvítězil pud sebezáchovy a televizi jsem vypnul. Při sledování tohoto filmu jsem se nudil víc než na základní škole a Pamela tomu nepomohla. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Začíná to tanečkem Pam, ukáže bradavky, no, co z toho... Pak už neukáže nic. Ona je taková opravdová kurva (nemyslím ve filmu), ty její křivky a jak mluví(myslím ve filmu), mluví jak v pornu, jo jo. Ale, vy šulíni. Já byl celkem překvapený, ten film si na nic nehraje, a je fakt dobře nasnímaný, dobré záběry, a vizuál filmu má fakt atmosféru, chvilkama až takové komixové Sin City, to je fakt vydařené, pára, povedená výprava a barevnost. Dobře to začíná, koukám, koukám, myslel jsem že se to zvrhne v nějakou totální prasárnu, že to režisér zesere, ale nesklouzne to. Taková béčková hračička, mě to bavilo, má to svůj styl. Seru na vás, 4 hvězdy dávám. Pamela ve formě, dává si tam dobrou gymnastiku, hlavně jí nesmíte říkat zlato. A ještě něco, ona fakt hraje!, jo ty vole, fakt hraje!. Anarchistická komiksárná, ganstři, neskrývaná béčkovost, kozy, zbraně, kozy, kozy. Zbytečně dlouhý koment. ()

Nellaron 

všechny recenze uživatele

Budem úprimný. V roku 1996 som ako správne nabudený 16-ročný teenager nemohol na Barb Wire v kine chýbať. Blond vlasy, veľké prsia a dokonalá postava zohrali svoju úlohu. V časoch, keď o Instagrame nebolo ani chýru, bola Pamela snom nie jedného teenagera. Dve hviezdy za jej významný prínos do pubertálnej fantázie. O čom bol samotný film, netuším. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama