Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

choze 

všechny recenze uživatele

Postapo Casablanca. Úvodní striptýzek s brutálním uzemněním po interaktivitě toužícího štamgasta je fajn, plus jsou tu dvě slušné akční scény (přestřelka v bytě a finále) řádně vytěžené v nabušeném trajleru, no zbytek je hezky natočená šablonovitá vata s pár dobrými hláškami. Narozdíl od trapného V.I.P. se Pamela nemusí za BARB WIRE stydět a já bych si klidně hodil dvoječku už jen na DVD. A ten plakát je božský. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Pamelu Anderson. Padla na mě jednoduše taková nostalgie z dětství, kdy jsem byl do Pamely zamilovaný. Ne úplně v boratovském stylu, ale holt puberta udělala svoje. A tak jsem si tenhle film užil, i proto, že je jeho průběh hodně béčkový. Ten striptýz na začátku je parádní. Škoda, že j už na začátku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Občanko, já nemám mučení rád, ale ty říkáš něco jiného, než si myslíš." Já zase nemám rád panenky, ale kdybych si někdy musel s nějakou hrát, tak bych si vybral Barbie s obřím dekoltem, oblečenou v černým koženým oblečení se dvěma pistolemi a motorkou. A klidně v životní velikosti. A o tom to je. Barb běhá, střílí, jezdí a má to i děj. Jen si vzpomenout. Jo už to mám. Barb běhá, střílí a jezdí. Heterosexuálnímu samci by to mohlo stačit k tomu, aby to nespláchl do odpadu. A filmovej fajnšmekr by zase mohl bejt spokojenej s černým bratrem, kterej šéfuje gangu z radlice bagru. To je takovej malej filmovej klenot. Teda mohl by bejt v nějakým paralelním vesmíru. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Na tú dobu: Pamela never ending story - prečo nie? Je to neuveriteľná sračka, ale naopak rovnako pobaví. Úplná oddychovka, keď si popri tom hráte napríklad poker a väčšinou zaostríte na Pameline prednosti - je to jeden z momentou kedy si človek povie: radosť žiť! Kto zabúda, ona bola ako Apple - nahodila v Baywatch laťku, ktorú nasledovalo mnoho traperiek, no žiadna sa jej nevyrovná. Takže Pamela, zostaneš navždy v našich srdciach, teda pokiaľ ťa neuniesol Borat :D ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv z diváků, který si stěžuje na úroveň Soudce Dredda, by měl předtím shlédnout tento skvost komiksové adaptace. Je docela dobře možné, že by se pak Soudce Dredd vyšvihl do nebetyčných výšin. Je to typicky béčková produkce, která využívá silikonem nadupaného hrudníku Pamely Anderson jako největšího lákadla pro diváky. Děj je naprosto tuctový, neobsahuje žádné nečekané zvraty a zpracování je podprůměrné. Efektních scén se jaksi nedostává a rozpočet byl evidentně omezený. Na tuhle komiksovou adaptaci je nejlepší co nejrychleji zapomenout. Přehrávající Pamela si víc než 15 % celkového dojmu nezaslouží. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama