Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 1

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (284)

Yardak 

všechny recenze uživatele

U Neptuna, to byla ale švanda! :o)) Kdyby filmek měl o něco lepší scénář (zbytečně vsunuto pár cliché-scén), tak bych uvažoval i o maximálním hodnocení. Plastelínová animace pobavila a naznačila, že i v dnešní době má smysl točit takové filmy (nemusí být jen digitální animace). Pozor na piráty z 19. století! ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

!pozor, může obsahovat spoil! Věřím tomu, že děti v kinech musejí plesat radostí, je to moc pěkně zpracované, bez zbytečného násilí (nebudeme zbytečně kazit ty "nevinné" duše). Příběh se snaží odvrátit pozornost od toho že by pro piráty bylo nejdůležitější zabíjení a loupení a místo toho dává do středu dění soutěž o piráta roku, kterou i když vyhrává pirát který toho nakrade nejvíc, tak nakonec ukazuje že "mít svého Doda" je mnohem podstatnější než dělat že jsem vykradl celou anglii. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Na nabudenie atmosféry toto video - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DWOFLtsDvbw. Animáky od Aardmanov mám rád, sú iné ako od amerických štúdií, neobsahujú totiž infantilný humor a predstavujú dobrodružstvá naozaj pre celú rodinu. Piráti potešili ako máločo v poslednej dobe, pripomínajú najvydarenejšie Asterixove dobrodružstvá (úvod ako s galskou dedinkou, cestovanie po mapách...). Všemožných vtípkov je veľké množstvo, k tomu sympatické postavy, veľmi príjemný a nápaditý príbeh. Namakané pirátske dobrodružstvo! Najlepší pirátsky film a spolu s Rangom najlepší animák posledných 2 rokov. Možno o jednu * nadhodnotím, ale urobím to rád, zábava totiž trvá až do úplného záveru tituliek a to sa cení. Arrrrrrrrrrrr !!! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, A Charlesi, nechte si narůst vous ať nevypadáte tak odule! " :-))) !!!!!! ---------------- U sta vilejšů, to byla jízda. Na Piráty se dá dívat různě. Někdo je bude hodnotit z hlediska provedení plastelínových postav a animací, někdo z hlediska příběhu. Jinak jej ocení děti a jinak dospělí. Já jsem si opravdu pošmák. Film je opravdu pro všechny. Děti ocení pirátskou tématiku a snahu zachránit Poly, dospělí pak nejeden povedený vtip. A kdo o polovině devatenáctého století něco ví, bude se bavit královsky. Osobně už jen za Poly a zápletku se Sirem Charlesem Darwinem (který asi buší na hrobku v Cambridge a o Jejím Veličenstvu královně Viktorii ani nemluvě :-) ! ) dávám velký palec nahoru. Ten film je doslova přecpán neuvěřitelnými vtipy a velmi inteligentním humorem a to v takovém množství, že ani dospělák je při jednom shlédnutí nepobere. Já se u této vpravdě komedie bavil tak, jak už dlouho u žádné jiné a to ani hrané filmové. Anglický humor z Pirátů přímo vyvěrá a britové opět perfektně prokazují schopnost dělat si sami ze sebe a svých tradic úplně v klidu jednu velkou prdel :-). Snad proto jejich humor mám tak rád, je dost podobnýmu tomu českému černému. V neposlední řadě vyzdvihuji svělý dabing v čele s Ivanem Trojanem. Nemohu jinak, tohle je za plnou salvu. //// Dávám 5 šimpanzích ledvin. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Co mám napsáno pod erbem!!?? - NESNÁŠÍM PIRÁTY!!!!!......... Natočeno podle knihy "The Pirates In an Adventure With Scientists" Gideona Dafoa. Ten si k filmu napsal i scénář. Být pirátem, neúspěšným, pirátem není žádná slast. Nejvíc to poznává Pirátský Kapitán. Když je vyhlašována soutěž o nejlepšího piráta roku, vzbudí jeho účast velký smích. Nechá se však unést jistou vlnou hrdosti a stejně se přihlásí. CITÁT - Pirát roku? Já?.......... Milý deníčku! Zdá se, že mě čeká mokrý hrob. Spousta vtipných hlášek, černého i Britského humoru, povedená hudba, podmanivý příběh - to je Aardman. CITÁT - Londým smrdí jako moje babička........... Podstoupíte-li však nějaké oběti ku prospěchu svému, bude to mít nedozírné následky. CITÁT - Tak fajn, obejdu se i bez vás........... DIALOG: PIRÁTSKÝ KAPITÁN - Člověk se nevyvinul ze slimáků jen proto, aby pil svůj vlastní pot. Jdeš s námi Bobo? BOBO - (Cedulky) - Vy jste se snad "MIND"! DARWIN - Co jste to říkal o těch slimácích??........... Takhle dojemné dobrodružství jsem nečekal. CITÁT - Ahóój......... Vtipně řešené jsou i závěrečné titulky, a to celé. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen na motivy knih "Pirates" Gideona Dafoa, který k příběhu napsal i scénář. (Terva)
  • Na natáčení se podílelo kolem 300 osob, mezi kterými bylo na 33 animátorů a 41 fotografů ve 4 studiích. (Thomas05)
  • Postavu piráta Albina nadaboval Andres Iniesta, znýmý hráč fotbalové Barcelony. (Wade)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama