Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Tohle si já nechám Líbit! Super Nářez! Od začátku do Konce.. Jsem byl v napětí, Potil jsem se.. Vypoužil jsem jeden celý Deodorant.. to se zkratka nedalo.. Takhle spocenu prdel jsem neměl ani nepamatuju.. A poslední Půl hodinka je Vrchol, Skvost Všech Akčních Filmů... 84 minutová Extáze! Amerika na Francouze a Seveřany Zkratka Nemá! ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem si dnes ale hodně spravil chuť! :-) Francozská verze 96 hodin, nebo mne napadá ještě přirovnání k Fordově Franticu. Rychlá, akční naháněčka, bez vteřiny oddechu. Takové filmy jsou ty pravé, takové které můžu. Žádný profláklý ksicht, zápletka a její vyřešení. Na vše stačí 80 minut a to se mi fakt zdálo akorát. Kdo se chce pobavit tak směle do toho, ani hledat není třeba. Celý je na youtube :-) ()

Reklama

ti88na 

všechny recenze uživatele

Nemám rada Francúzov ani ich filmy, ale tento Cavayé si ma celkom získal. Limit je skvelý akčný film s ľahkou, ale zaujímavou a postačujúcou zápletkou pre výbornú naháňačku a hru o čas. Hereckým výkonom nemám čo vytknúť, sú to síce typické francúzske ksichty, ale Gilles Lellouche, nerada to priznávam, má niečo do seba a okrem toho si s touto úlohou aj výborne poradil a dodal jej punc reálnosti a uveriteľnosti. Takže čo dodať, teším sa na Fredyho ďalší počin. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Proč jenom dvě? Tak například: chlápka přijde zabít do nemocnice nájemný vrah. Zmůže se ale jen na to, aby mu odpojil dýchací trubici. :-) -- Chlápek je na hadry, v plné rychlosti do něj narazila motorka. Už druhej den ale odchází po svých z nemocnice. :-) -- Chlápek se dá vyměnit za těhotnou manželku. Už je to skoro upečený, ale kde se vzali, tu se vzali, k předávce se jak na sviňu nachomýtli borečci, kteří po Chlápkovi pasou. Ta Paříž je hrozná díra. :-) atd. atd. Těch nelogičností a jakože náhod tady bylo tak hrozně moc... Bez nich by ten film vůbec nemohl existovat. A pro mě za mě ani nemusel. Vůbec nic mi totiž nedal. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku sledujeme chlápka jak utíká před dvěma chlápky ti ho po čase chytnou a chtějí ho zabít akorát ho přejede motorkář a on skončí v nemocnici. Mezitím kamarádi toho chlápka unesou ošetřovatale a jeho těhotnou ženu a chtějí po něm, aby jejich kumpána osvobodil z nemocnice a přivedl k nim. Z francouzských thrillerů lepší kousek 80 procent P.s. kdyby potratila dal bych i 100 procent nemám rád filmy kde jsou těhotné a je to prezentováno jako by jsme se z toho měly posrat, že jsou něco více než všichni ostatní na světě. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama