Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOBŘE, CHLAPI, PLÁN JE TAKOVEJ. ZA PRVÝ: DOSTANEME TU OVCI ZPÁTKY DO KOTCE. ZA DRUHÝ: ZBAVÍME SE TĚCH DROG. A ZA TŘETÍ: PŮJDETE ZPĚT NA PÁRTY, KDE SE BUDETE CHOVAT JAKO NORMÁLNÍ LIDSKÝ BYTOSTI!“... /// Velká svatba pro osoby na rozhraní puberty. S tou pro lidi na rozhraní ,,smrti“ si ovšem nemaj co závidět. Přátelé v domě nevěstiných rodičů – nebo spíš kámoši s debilníma nápadama, kteří se snažej … chtěl jsem napsat pobavit, ale to je kokotina. Spíš se mažou fekáliema, možnou vtipnou situaci ztrapněj a normálního chlapskýho vtipu se nedočkám. Je to spíš lehce trapný, asi jako svatba. A že to končí romanticky? ,,KDE MÁM KURVA SVŮJ KOKAIN!“ – jo, to mě pobavilo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět nejtrapnější přípitek v dějinách svatebních přípitků. 2.) Chystám se kámošovi na svatbu a CHCU tam bejt za kreténa. 3.) Thx za titule ,,Misantrop“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Ne, prostě ne, tenhle humor ovládají Amíci. Od Britů jsem zvyklý na inteligentní humor, i když tady je z velké části zastoupena i Austrálie. Tak jako tak jsou herci špatně vybraní, totálně nesympatičtí. Prezentace převzatých vtipů by mi nevadila, ale tahle banda je prodat neumí nebo je podá naprosto trapně. V komediích tohoto stylu jsou Pařmeni to nejhorší, s čím jsem se setkal. ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Taková ta pohodová oddychovka. Má to hodně prvků z Vegas & Horší než smrt. Je tu pár scének, které mě vážně hodně pobavily. Jinak se to celé nese na pohodové vlně, která je místy dost předvídatelná. Přesto je to rozhodně v tomto žánru jeden z těch lepších filmů. Takový lepší průměr. Herci hrají skvěle, tím mám na mysli snad každého zúčastněného. Je výhoda že to není jen o rozlučce, ale i o celé svatbě. Možná jsem (díky nadupanému traileru) očekával trochu víc, ale i tak to byla skvělá jízda s povedenou bandou, drogama, hovnama, ovcí a sjetou Olivii Newton-John. Jak jsem psal, lepší průměr, tzn lepší 3*** → 70 % ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ten anglický pokus o Hangover selhává snad úplně ve všech. Ve výběru herců, ve fekálních vtipech, v beranovi, v trapnosti okamžiku, krátce řečeno úplně ve všem. Takže jsem si párkrát ublink, sem tam jsem se sebe zeptal, proč nedělám něco smysluplnějšího, než se dívat na tohle a pak jsem s radostí ohodnotil odpadem!!!!!!!!!!!! ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o komedii,ale já se moc nesmál.Dostaneme naservírované téma:předražená svatba,politicky zaměřený budoucí tchán a tři idiotští kamarádi,kteří po*erou vše na co sáhnou... je to ohrané vše co uvidíte zde jste určitě viděli jinde a lépe natočené.Navíc špatně vybrané obsazení rolí dělá film ještě trapnějším.A musím se přiznat,že čím déle film poběží,tak tím častěji budete sledovat čas jeho konce.Největší srandou je ,že Vás britsko-australská režie,produkce okradla o čas a peníze. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama