Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

wampire23 

všechny recenze uživatele

To bola teda krávovina. Snaha natočiť britský Hangover vôbec nevyšla. Milujem britský humor a preto som sa na tento kúsok celkom tešil. O to väčšie sklamanie prišlo, keď som ho s nechuťou sledoval. Herci sú maximálne nesympatický, dej nezaujímavý, ,,vtipné" scénky sme už videli miliónkrát. Jedine nonstop napitý týpek ma celkom bavil. Ale to je na celý film veľmi málo. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Američané mají Pařbu ve Vegas, Australané a Angličané zase Pařmeny. Tato "Áčková" koprodukce nepřináší do žánru naprosto nic nového, ale šikovně si vybírá z katalogu ověřených postupů ty zajímavější kousky, které umně kombinuje do střeštěného humorného koktejlu, který přináší řadu absurdních situací, které mě přinutily smát se opakovaně nahlas, což se u filmů zas tak často nestává, za což patří Pařmenům obrovská pochvala. Nečekejte převratný a zásadní humorný kousek, tím tento snímek opravdu není, ovšem pokud se budete chtít rychle a nenáročně pobavit, měli by Pařmeni splnit účel spolehlivě. ()

Reklama

ariari 

všechny recenze uživatele

je tam všetko, čo tam má byť. Uff, Tak trápne situácie vykreslené výborným nápaditýmn spôsobom. Trocha pripomínalo funesovku, ale len nápadmi, Najviac prekvapil super výkonom Kevin Bishop ,ale aj celkovo nám štvorica dostatočne liezla na nervy, aby sa bolo na čom smiať. Určite viac potešil ako známe pařby v Las Vegas a podobné počiny. ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ten anglický pokus o Hangover selhává snad úplně ve všech. Ve výběru herců, ve fekálních vtipech, v beranovi, v trapnosti okamžiku, krátce řečeno úplně ve všem. Takže jsem si párkrát ublink, sem tam jsem se sebe zeptal, proč nedělám něco smysluplnějšího, než se dívat na tohle a pak jsem s radostí ohodnotil odpadem!!!!!!!!!!!! ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Ne, prostě ne, tenhle humor ovládají Amíci. Od Britů jsem zvyklý na inteligentní humor, i když tady je z velké části zastoupena i Austrálie. Tak jako tak jsou herci špatně vybraní, totálně nesympatičtí. Prezentace převzatých vtipů by mi nevadila, ale tahle banda je prodat neumí nebo je podá naprosto trapně. V komediích tohoto stylu jsou Pařmeni to nejhorší, s čím jsem se setkal. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama