Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Průměrné až podprůměrné. Má to být komedie, ale těch vtipných scén tu zas tolik není. Trošku to hraje i na vážnou tématiku, ale abych tomu nějak uvěřil, tak by to nesmělo být tak jednoduché. Čtyři looser-kluci, čtyři holky (z toho 2 hodně dobré). A vzájemně si k sobě hledají cestičku. A jde jim to docela lehce, i když by si každý kluk dokázal za své chování vytrestat nezájmem ze strany holek. A nakonec všichni tak nějak zčista jasna procitnou. Ale aby to působilo reálnějc, nesmělo by to být všechno tak rychlé. Do toho občas sprosťárny, které se tam často ani moc nehodí - takže takové nekonzistentní. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Seriál The inbetweeners vůbec neznám, takže jsem nevěděl, co mam od filmu očekávat. Docela jsem i váhal, jestli se mam na to vůbec dívat, protože filmy natočený na motivy seriálů obvykle stojej dost za hovno a pokud člověk navíc seriál nezná, tak to moc nechápe. Ale tohle se mi hned od první scény dost zalíbilo a já se bavil po celejch 93 minut. Je to naprostá hovadina, která vypadá asi jako mix Klubu sráčů a American pie. Pokud tyhle dva filmy nesnášíte, tak tohle můžete rovnou hodit do odpadu. Pro mě je to za 5 hvězd, protože už hodně dlouho mě žádnej film tak nepobavil. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Hodně zběsilá záležitost. Sice jsme to stokrát viděli jinde ("Rafťáci" a spol.), ale zrovna tato variace profláklého motivu středoškoláků prahnoucích zbavit se na prázdninách panictví mi poměrně sedla. A to jsem seriálem nedotčen. Snad je to přičiněním jistého puncu civilnosti, která jsem z tohoto filmu cítil - "Přizdis*áči" jsou prosti jakýchkoli stop americké debility všech těch slátanin posledních let typu "Prci, prci, prcičky", místo ní sází na obsazení neokoukaných a zajímavých tváří a jistou shovívavost ve vykreslení všech postav. Hrdinové "Přizdis*áčů" nejsou zlí, jsou jen extrémně žinantní, jak už to tak v tomto věku bývá, a nestydí se za to. Humor snímku, postavený především na brutálně otevřených a vulgárních konverzačních situacích, je daleko za hranicí čehokoli, kde končí dobrý vkus - některé záběry, fórky či repliky jsou zde skutečně PŘÍLIŠ, ale taková už je doba, a je jasné, že tento typ komedií musí zákonitě gradovat po stránce vulgárnosti, otevřené sexuality či nechutnosti, aby ještě někoho zaujal. Kdo si kupříkladu ještě dnes vzpomene na filmy, jako byl "Klub sráčů" z r. 2000, který zobrazoval prázdninové dobrodružství podobně žinantních a nadržených antihrdinů? A to jsem si tehdy třeba myslel, že větší úlet snad již nejde natočit. Zakončil bych to asi tak, že "Přizdis*áči" nejsou žádný artový film pro náročného diváka, ale komedie zacílená na puberťáky, a tak by se k tomu mělo přistupovat. Být v tom věku, je to moje srdeční záležitost. Takto, s věkovým odstupem od oněch relativně sympatických (anti)hrdinů, mám pro tento film úsměvné pochopení, a velmi dobře jsem se pobavil. Co víc chtít ke štěstí? Jděte do toho, takovouhle nálož odzbrojujícího humoru v kinech jen tak neuvidíte. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že nefanoušky a neznalce seriálu to moc brát nebude. Ale já jsem těsně po zhlédnutí všech třech sérií prakticky vkuse nadšen. První polovina je sice po vzoru seriálu přehnaně šílená, ale druhá zahraje i na vážnější strunu, zachová humor a v této poloze jsem měl vždycky Inbetweeners nejradši. Film je skvělou tečkou za celým seriálem a symbolickým zakončením, jaké si tahle nevšední parta kluků rozhodně zaslouží. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená komedie z Velké Británie zachycující osudy čtyřech "normálních" kluků z mnoha, kteří letí do Řecka aby si vrzli, trošku mi to připomnělo To byl zítra flám, možná, že toto bylo dokonce vtipnější, především přiblblý Simon. Co se týče scénáře a hereckých výkonů nic moc, ale v dobrém rozpoložení dokáže tato šílenost spolehlivě rozesmát. 70% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama