Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Průměrná vykosovačka, kterou sráží do podprůměru sterilní režie, nenápadité vraždy a tragikomické herecké výkony.Přitom nápad to není úplně špatný, bohužel jakkoliv je námět zajímavý, režisér jeho potenciál nedokáže absolutně využít a divák má vlastně celkem dilema, jelikož na jedné straně stojí narcistický sociopat s xichtem z obálky nového čísla magazínu People, na straně druhé je banda tupých kriminálníků s IQ nugátové koblihy, ze které stojí za zmínku snad jen neskutečně šukatelná America Olivo a mezi tím vším je peroxidní blondýna s Downovým syndromem, která stihla tenhle rok zprznit nejeden nadějný snímek.Takže žádné sympatie si k postavám nenajdete, vražd je málo a i přesto, že gore je slušné, kde nic není, tam ani cikán nebere.Nadějné béčko, které mělo určitě navíc, za den nebudu vědět vo co tam šlo.40%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Páreček se stěhuje. Dalekou cestu proloží odpočinkem v motelu. Večeře přijde vhod. V knajpě ale nechybí parta omezených vidláků, které nevyšel jeden z kšeftů. Z hrozící potyčky zůstane jen u slovních výměn. Pak to ale začne. JEHO naserou, protože ON není tak úplně v pohodě chlapík, kterého okolnosti donutily vzít do ruky nějakou ze svých hračiček. Aneb když se burani s bouchačkami setkají s pořádným magorem, který má v hlavě trochu guláš. Sympatie si tu tak budeme budovat velmi obtížně, na druhou stranu aspoň bude čas na „vychutnání si“ typického slasheru, kde hned několik scén aspiruje na to, že si je po skončení filmu ještě jednou zopakujete, jiné zase překvapí šílenou nápaditostí (hra na schovávanou v lidském těle). Rutinní thrillerová jednohubka bez přetlaku hluchých míst holt vždycky potěší!! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fascinující Kitamura! Díky bohu, konečně někdo schopný natočil kvalitní Bloody Slasher se slušným rozpočtem 3 miliony. No one Lives je kvalitní Gore řezba, s neuvěřitelně rychlým tempem, perfektním Gore, super záporákem a s nevšední zápletkou,která může diváky buď naštvat, či potěšit. Za mě jasných 80%.. Pro ty, co jsou z filmu v rozpacích, doporučuji si zjistit, co znamená Stockholmský syndrom..:) ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Příjemné oddychové krvavé béčko. Nenadchne ani neurazí. No One Lives nabízí přesně to, co se od takovéhoto filmu sluší a patří. Nehraje se na nic víc a v tom co předvádí v rámci možností funguje bez problému. Antihrdina hlavním hrdinou tu zase tak často nebývá, Evans svoji roli emocionálně narušeného psychopata zvládá bez problému a pár krvavých lahůdek vyloženě potěší. Pokud potřebujete u něčeho vypnout, nebo vás jen baví béčková produkce, v případě No One Lives nemůžete sáhnout vedle. [50%] ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Rád se nechávám překvapit a tohle se opravdu povedlo. Naštěstí jsem si už nepamatoval obsah, jinak by to dost prozradilo. Takže bych radil nic nezjišťovat dopředu, protože jenom ten základní zvrat pro mě byl naprosto neskutečnej a mimo všechny scénáře. To jak si agent dokázal originálně se všema poradit byla jedna věc, ale ono to navíc mělo i dějovou hloubku a několikrát jsem si to stopoval, abych si v hlavě uspořádal myšlenky. Náramně jsem si to užil a bylo vidět, že Luke Evans v tý roli není žádný ořezávátko. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama