Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

castor 

všechny recenze uživatele

Páreček se stěhuje. Dalekou cestu proloží odpočinkem v motelu. Večeře přijde vhod. V knajpě ale nechybí parta omezených vidláků, které nevyšel jeden z kšeftů. Z hrozící potyčky zůstane jen u slovních výměn. Pak to ale začne. JEHO naserou, protože ON není tak úplně v pohodě chlapík, kterého okolnosti donutily vzít do ruky nějakou ze svých hračiček. Aneb když se burani s bouchačkami setkají s pořádným magorem, který má v hlavě trochu guláš. Sympatie si tu tak budeme budovat velmi obtížně, na druhou stranu aspoň bude čas na „vychutnání si“ typického slasheru, kde hned několik scén aspiruje na to, že si je po skončení filmu ještě jednou zopakujete, jiné zase překvapí šílenou nápaditostí (hra na schovávanou v lidském těle). Rutinní thrillerová jednohubka bez přetlaku hluchých míst holt vždycky potěší!! ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Emo-úchyl, zjev banderasovského stylu, se snaží svými zraněnínmi na sobě sama, donutit své oběti, aby k němu přilnuly. Když ale parta krimošů zabije jeho přilnulou oběť, ukáže se i jako správnej naháněč s choutkami Hannibala. Našvala mě lacina hudba ve finální scéně(jakési klávesy či co...), ale jinak se na to dalo příjemně koukat. ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Neučebnicový príklad rape n revenge. Je zaujimavé, že pri pár scénach som No One Lives dokonca uveril, že si na nič nehraje a šlape si svoju vlastnú cestu, ale väčšinu tíchto scén premordujú gýčové manýry, ktoré sme už mnohokrát videli a vobec nás neprekvapujú. Je pravda, že s rozpočtom to tento film nemá ľahké. Má dosť nedostatkov a mnoho tortury ide mimo kameru. Takisto aj spominaný "krimálny gang" má úplne amaterských hercov a scenár je v niektorích segmentoch naprosto debilný! Ale aj tak docela prekvapenie. Gore je tam celkom kvalitné, Luke Ewans všetkých morduj a jedna scéna je naprosto neskutočná. Takže suchý priemer, ale ako jednohubka postačí skvele. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dvojica zalúbencov cestuje po amerických malomestách, pretože bola nútená rýchlo sa odsťahovať. Ich potulky sa im stanú osudnými, keď narazia na rodinu buranov, ktorí sa na nich zamerajú. Ešte ale netušia, že sa ich zdanlivo jednoduchá korisť čoskoro stane lovcom. - V tomto prípade som tých päť pred rokmi udelil spravodlivo. Hlavne kvôli postavám, pretože si ani neviem spomenúť na horor, kde by boli všetky postavy záporné a nikomu by sa v ňom nedalo držať palce aby to prežil. Všetko je tu chladnokrvné, bezútešné a naviac tu je tolko fungujúcich zvratov, že to ja osobne nemôžem oceniť inak ako plnou. Technicky to nie je až také špičkové, pretože napríklad taký strih je na hranici amatérizmu. Ale jednoducho v tomto filme vždy nájdem to, čo od hororu očakávam. Plno gore, psychopatického vraha a nepríjemnú atmosféru. Záver s vynikajúcim soundtrackom a vetou ''No One Lives'' je legendárny. Práve som zistil, že režisér po dlhšej prestávke chystá nový horor, takže si ho rovno značím na zoznam. + herec z The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, Outcast a The Collection + herec z Scream Queens + herečka z Scream + herec z Final Destination 4, Kristy, Smothered a Camera Obscura + herec z Fear the Walking Dead ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi teda vůbec nesedlo, samotné provedení sice nepatří k tomu nejhoršímu (to určitě ne), ale ten děj... Něco tak trapnýho jsem už fakt dlouho neviděl. Krvavé scény (alespoň některé) jsou možná fajn, ale co z toho, když se jich většina děje mimo záběr. Co se týče hlavního villaina, Luke Evansovi jsem nevěřil ani jeden z jeho jakože drsných pohledů, o jeho debilním nástupu na scénu ani nemluvě. A ta bloncka sice byla v novým Silent Hill jedinej klad, ale tady mě, ani nevím proč, hrozně iritovala. To, že je to spíš thriller než horor, je nakonec možná jedinej klad tohoto jinak hloupého filmu... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)
  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)

Reklama

Reklama