Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednotka a dvojka boli kultové záležitosti, toto je už čisto homosexuálna záležitosť. Nie že by prvé dva diely vzbudzovali v divákoch nejaké sexuálne nadšenia, ale dívať sa v tejto časti na partu nechutných chlapov, čo majú prišitú hubu k zadku iného väzňa sa nemôže páčiť hádam ani Jánovi Koleníkovi či Richardovi Stankemu. Oba predošlé diely boli aj kus zábavné, človek sa na tých blbostiach zabával, ale tu už je to len o čistej nechutnosti. Aj príbeh je primitívny. Akoby ho písal sám Uwe Boll. Škoda, pretože tieto snímky by mohli mať aj 7-8 častí a stále by bavili, keby si ponechali vysokú latku prvých dvoch dielov. Takto to očividne navždy skončilo. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování a zase úplně o něčem jiném. Ovšem kvalitou je nejslabším dílem série. Sice občas je to vcelku vtipná satira, ale chybí jí ten správnej nadhled. Ale jedná scéna předčí i Srbski film, to je hodně velká zvrhlost (a to nemyslím zrovna kastraci). A stále řvoucí Laser mě občaš šel trochu na nervy. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

William Boss, šialený dozorca z väzenia uprostred púšte, natoľko podlieha "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku "Human Centipede", až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov, či ušetrení na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať terajšia ľudská stonožka? Kým bol prvý príbeh vďaka myšlienke dokonale hororovo originálny, druhý dostatočne svojim spracovaním zvrhlý, po odsledovaní tretej časti neostáva divákovi nič iné, iba zalomiť uplakanú tvár do svojich dlaní. Je to smutné, ako táto pomerne úspešná, doposiaľ hororová trilógia dopadla. Chvála bohu, že to spackal jej samotný tvorca, lebo viem si živo predstaviť ako by tu pár jedincov mudrovalo, že to nemal robiť tén, ale radšej hentén a podobne. Gore scény, ktoré spoločne s pocitom zvrátenosti doslovne zdobili predchádzajúce dva snímky, tento krát, nahradili primitívne vtipy či úplne zbytočné trápne pasáže, ktoré ťahajú tento horor k úplnému dnu. No a keď sa v snímku objavil Eric Roberts, tak to už bolo úplne v p..i - 35%. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak ti nevim Karle, ale ja som sa bavil kralovsky. Predstavte si film natolko zly, ze je az dobry. Od zaciatku do konca som sa skeril na televizor ako pedofil na kocik. Ono tento film treba brat proste inak. Tom Six je uchylny pracurak, ale ja som mu to tentoraz bezvyhradne bastil. Hlavna postava riaditela vaznice je dokonala. Je to skratka taky neskutocne flegmaticky sympatak, ktory sa len snazi ocistit spolocnost od odpadu a dari sa mu to. Hlasky su neskutocne a nebyt toho obcasneho tlacenia na pilu, tak nevaham a palim plny. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Parádní zakončení celé trilogie.Třetí díl je zcela odlišný od svých předchůdců a stonožky si v podstatě moc neužijem.Ale to není vůbec na škodu.Právě naopak.Tohle je hotové peklo plné černého humoru,skvělých hlášek,dobře zvolené hudby a se spoustou dobrejch a inovačních nápadů.Tom Six je prostě úchylnej ďábel.Laurence R. Harvey je tu sice trošku na vedlejší koleji,ale vše vynahrazuje šílený Dieter Laser.Opravdu nevím jestli je to takovej zvrhlej pošuk nebo tak dokonale hraje.Pro mě rozhodně plnej počet hvězd.Lidi co chcete?Aby byl každej díl stejnej?To by teprve byla nuda.Smékám před Tomem Sixem.Tři filmy o stonožce,každej úplně jinej a i tak dokáže každý díl šokovat.Pro mě rozhodně jedna z nejlepších hororových trilogií. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Před natáčením filmu režisér Tom Six prohlásil, že vedle tohoto pokračování bude druhý díl vypadat jako „disneyovka“. (Ruuzha)
  • Jediný film z trilogie, kde není úplná nahota, ale je zde vidět pouze část hýždí vězně. (LUKICKK)
  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)

Reklama

Reklama