Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Každý režisér má určite sen mať vlastnú trilógiu, lenže Tom Six asi nepochopil sám seba čo chce vlastne natočiť. Kým prvá stonožka bola originálna, druhá nepríjemne nechutná tá tretia bola úplne mimo všetkého. Komická? To by som sa musel smiať, ale bolo mi trápne hlavne z postavy Dietera Lasera aka dozorcu Bossa. Jeho neustály urevaný hlas mi pílil uši a fakt som rozmýšľal ,že to po dvadsiatich minútach vypnem. Tom Six sa mi sprotivil a jeho typické reklamy na predchádzajúce dve stonožky sú len trápnym marketingovým ťahom pre divákov, ktorý nedajbože tieto "skvosty" ešte nevideli. Slabých 15%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak nám nakoniec predsa len verbal ľudskú stonožku ohodnotil, napriek tomu, že pri prvom diele sa dušoval, že toto hodnotiť nebude. Nuž, niekto si za svojim názorom dokáže stáť, niekto je proste bábovka. Ako som pri hodnotení druhej časti spomenul, nebolo jasné či film je braný ako "realita" alebo predstavy, tak odpovede sme sa v tretej časti dočkali. Opäť nám Tom Six pripomenul, že sme sa pozerali iba na film. Na film. Na film. Nie, nie je to chyba. Asi toľkokrát totižto treba pripomenúť ľuďom, ktorí toto videli, že sú to iba predstavy. Pre mňa nepochopiteľnou záhadou ostáva, ako niekto, kto prvú časť považoval za odpornú sa dopracuje k tomu, aby hodnotil aj časť tretiu. Ak predsa obdivujete Rembrandta a nepáči sa Vám Piccasso tak sa nechodíte do galérie pozerať na výstavu toho druhého, alebo snáď áno? Možno je to istá forma sebatrýznenia. Skôr nad sebou by sa mali títo ľudia zamyslieť, nie nad režisérom. Teraz k samotnému filmu. Dieter Laser v úlohe Williama Bossa je úchvatný. Na začiatku som mal pocit, že svojim výkonom prekoná seržanta z úvodnej desaťminútovky Full metal jacket. Nakoniec to nebolo až tak skvelé, ale aj tak bol vynikajúci. Samotné objavenie Sixa vo filme (a záber, ako sa pri praktikách Bossa pozvracia) mala opäť filmovým "znalcom" pripomenúť, že on samotný si to nijako neužíva. Iba sa snažil zaujať. Presne ako Ruda z ostravy a.k.a verbal. Tiež sa svojimi komentármi snaží zaujať. A vďaka tomu, že sa vyjadruje ako kretén mu to prinieslo výslnie rebríčka užívateľov čsfd. Sixovi odlišnosť vyjadrovania veľa fanúšikov nepriniesla.Možno preto že Ruda uráža iba kresťanov a Tom Six si vystrelil úplne zo všetkých. Tak, život je už raz taký. Známe zlodej kričí chyťte zlodeja zase raz platí. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budem patriť k tým, komu sa to nepáčilo. Čo už. Jednotka výborná, dvojka najdokonalejšia (a pre mňa najlepší diel trilógie), ale toto ma minulo. Ale čakal som to už podľa ohlasov. Je fajn, že si Six dokáže urobiť z toho všetkého prdel a mal som pocit, že chce predovšetkým poriadne zavariť kritikom svojich predchádzajúcich snímkov, tak z toho spravil čistú paródiu. Drobná komediálnosť možno nezaškodí, nemám vlastne nič proti tomu, keď sa aj pri takomto type hororu sem tam zasmejem, ale tieto večné a opakujúce sa preafektované psycho výlevy mi už miestami prišli za hranicou znesiteľnosti. Na svoje som si proste prišiel pri prvých dvoch častiach. Najlepšia mi prišla kastračná scéna a niekoľko dobrých hlášok, ináč nič moc. Patrím proste k divákom, ktorý vždy upredostnia brutalitu a nechutnosti pred fekálnym humorom a dementnými dialógmi, je to o vkuse a prístupe, a s tým sa už nič robiť nedá. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dá se očekávat, že lidi budou nespokojení. Jedni budu řvát, protože řvali už u prvních dvou, druzí budou nadávat, protože by chtěli nějaký hardcore, jako byla dvojka. Zbytek bude ve značné menšině. Já jsem rád, že Six natočil všechny tři filmy jinak, dívat se dvakrát, resp. třikrát na to stejný by mě nebavilo. Trailer naznačil lecos, dostal jsem, co jsem očekával. Six se vysmál všem do xichtu a podle mě to udělal mnohem líp, než se to povedlo třeba Smithovi s jeho mrožem. Já jsem se zasmál teda dobře, na mým měřítku kokotin to průměr bez problémů chytá, i když z předchozích dvou dílů jsem si odnesl mnohem nezapomenutelnější zážitek. 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá. Z celé trilogie shledávám tento díl o velký kus nevydařenějším. A to se točil kolem stonožky ze všech dílů nejméně, protože se sympatický ředitel věznice dlouho zdráhal uposlechnout radu jeho plnoštíhlého poskoka. Nejvíce si mě získal všudepřítomný humor. Pravda, že ke konci už se staly ředitelovy záchvaty lehoulince stereotypní a tím pádem i malinko nudné, ale dlouhou dobu ovládaly moji bránici. Komu Boss k srdci nepřiroste, ten se, věru, bavit nebude. Nakonec byla stonožka přeci jen vytvořena. Tom 6 tak nadhodil rukavici vězeňskému systému spojených států, jak vést věznice správně a efektivně. Je jen otázkou času, než se tohoto brilantního a vysoce ekonomického řešení někdo chytí a podobně půvabnou stonožku zrealizuje. Co dále dodat? Snad jen pokud někdo opravdu očekával horor, tak po zhlédnutí úplně spokojený nebude. Tento díl se nese v těžce komediálním až sebe parodizujícím duchu. Za mě ovšem rozhodně dobrý! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Jedná se o nejdelší díl trilogie The Human Centipede. (LUKICKK)
  • Jediný film z trilogie, kde není úplná nahota, ale je zde vidět pouze část hýždí vězně. (LUKICKK)
  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)

Reklama

Reklama