Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

O tom, že Tomáši Šestkovi zaručeně kape na karbit, není nutno polemizovat a jeho dosavadní „patotvorba“ je toho nesporným důkazem, ale také požehnáním a viagrou pro všechny zvrácené perverty, kterým jako mávnutím kouzelného klystýru nepochybně dokáže proměnit toho obvyklého Spončboba v kalhotách v sepiovou kost. U prvních dvou dílů jeho chirurgického strkání nosů do prdelí duševně vyvážený divák sice nehonil, nicméně byly natolik hnusné, vykolejené a bizarní, že alespoň způsobovaly pocit dokonalého odporu asi jako Den otevřených trakčníků v léčebně pacientů po kolonostomii. Tomík nám však ze všeho toho úspěchu u psychopatologického publika náležitě zpychnul a místo další várky narušené invazivní chirurgie nechal skoro celé třetí pokračování svého úchyla aspirovat na cenu NekroThálie za ultimativně bezcharakterní neherectví. Výsledkem je směs řídkých, krvavých hoven a prohleněných zvratků natolik trapných a debilních, až si s ní obvyklý anál s měsíc mrtvým, vykuchaným drobným hospodářským zvířectvem nahrazují jen ti nejzoufalejší Smaženicové, kdovíproč stále unikající ústavní léčbě. Zase pak ale nemohou jako obvykle před spolupacienty hustě frajeřit, že se zrovna včera vycákali na kozy. Toto je první počin z celé série, který opravdu neváhám Tomíkovi adekvátně ohodnotit, a tak ukazováčkem, který jsem měl ještě před chvíli zastrčený v prdeli, vyšťárám trochu bordelu z ucha, setřu vnitřní stěnu deset let nečištěného dřezového sifonu, naklikám tu po Birdmanovi druhý nejhnusnější odpad, co jsem kdy udělil, vyhodím myš a jedeme dál. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Óda na vrieskajúceho Lasera. Tretí diel je presne taký ako som ho čakal. Over the top, no definitívne skôr komický než vážny, rochniaci sa v politicky nekorektných džoukoch a groteskne karikatúrnych postavách (Že L.R.Harvey je najnormálnejšia postava vo filme je skvelý vtip). Síce časom trochu nudiaci a opakujúci sa no tá sebareflexia, tá Sixova schopnosť robiť si prdel sám zo seba, tá robí tretiu stonožku síce nie nezabudnuteľnou, no prinajmenšom sympatickou určite. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budem patriť k tým, komu sa to nepáčilo. Čo už. Jednotka výborná, dvojka najdokonalejšia (a pre mňa najlepší diel trilógie), ale toto ma minulo. Ale čakal som to už podľa ohlasov. Je fajn, že si Six dokáže urobiť z toho všetkého prdel a mal som pocit, že chce predovšetkým poriadne zavariť kritikom svojich predchádzajúcich snímkov, tak z toho spravil čistú paródiu. Drobná komediálnosť možno nezaškodí, nemám vlastne nič proti tomu, keď sa aj pri takomto type hororu sem tam zasmejem, ale tieto večné a opakujúce sa preafektované psycho výlevy mi už miestami prišli za hranicou znesiteľnosti. Na svoje som si proste prišiel pri prvých dvoch častiach. Najlepšia mi prišla kastračná scéna a niekoľko dobrých hlášok, ináč nič moc. Patrím proste k divákom, ktorý vždy upredostnia brutalitu a nechutnosti pred fekálnym humorom a dementnými dialógmi, je to o vkuse a prístupe, a s tým sa už nič robiť nedá. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Uřvané, nechutné, trapné, bez napětí, bez krve, bez nápadu a bez vtipu. Tom Six měl blízko k dobrému hororu akorát v případě jedničky. Dvojka i tahle ptákovina je v podstatě nesledovatelná. Naprostá ztráta času, přitom Six se zdá být od pohledu docela sympaťák, ale jako režisér u mě nepochodil. ODPAD ! ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší herecký výkon co jsem viděl za poslední měsíce? Dieter Lester v Human Centipede III. Ten člověk je maniak, ale velmi koukatelnej - ani v jedničce nebyl tak k nakousnutí. Co se týče filmu jako takového - klasická zhovadilost. Ale ten Dieter....Hmmm, sebral všechny hvězdy co jsem nadělil (byly skoro čtyři, než mi došlo, že takhle to dál nejde). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)

Reklama

Reklama