Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (208)

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na anální masakr z minula. Poslední článek Sixovy Stonožky je nedomrlou satirou, z níž si režisér dělá pouze reklamu na články předchozí. Zbyla jen trapnost. A samozřejmě nácek Dieter Laser. Ten si už po pár minutách zaslouží kulku do hlavy, ale bohužel. Jeho nesnesitelnou kreaci musí divák protrpět až do závěru, který nejenže negraduje, ale smysl celého filmu přímo degraduje. Nechutnosti nečekejte, snad jen tu kastraci a šukání střev. Do toho tu Harvey kulí očima, Olsonka kouří i polyká, Dieter vytrvale řve... a mě bolí hlava. Nein, nein, nein! Tohle se vážně nedá. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tom Six tu celých sto minút poukazuje na svoj jediný filmový úspech lacným humorom s lacnými hercami stále dookola...Nemôžem povedať,že niektoré momenty neboli vtipné,no od tretieho pokračovania Human Centipede som čakal úplne niečo iné,ako len stupídny humor.A samozrejme nesmiem zabudnúť na čerešničku na torte a tou je retardovaný Eric Roberts,ktorý je dokonalý klinec do rakvy pre túto sračku... ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Já dobře věděl, proč jsem to před rokem vynechal z podzimní sklizně, a neuzavřel stonožčí triologii kolonoskopického porna pro analisty. S odstupem času, kdy se mi filmový rozhled více a více rozšiřuje, stejně jako moje panďero, ale za to může genetika vole, mám velký kosti prostě.., no a nakonec mi ta dvojka stonožky přijde asi nejpovedenější. Martin je božskej, psychopat na entou, na poměry čechovské nátury. Jestli se Tomča trefil do černého, obzvlášť tam kde slunce nesvítí, a díky bohu, že uzavřel tu nejšílnější triologii od dob Babovřesek. Tady zase exceluje ředitel věznice, který si střihl roli felčara v jedničce, a tady hraje narcistického, a pokryteckého sadistu, co si chce vydobít respekt u vězňů, kteří by ho s hodou náhod znásilňili všichni do prdele, asi tajná úchylka režiséra [??]. Celá Amerika je dost nesmyslná, a tahle nekorektní satira to krásně jen vyzdvihuje. Pořád jde ale o sračku, na kterou velmi rád zapomenu, a jelikož jsem si všechny vtipy o prdech a hovnech vytřískal u recenze na dvojku, tak asi to nechám jiným odborníkům na hovno.sk #odpadnísklizeň [2023] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá. Z celé trilogie shledávám tento díl o velký kus nevydařenějším. A to se točil kolem stonožky ze všech dílů nejméně, protože se sympatický ředitel věznice dlouho zdráhal uposlechnout radu jeho plnoštíhlého poskoka. Nejvíce si mě získal všudepřítomný humor. Pravda, že ke konci už se staly ředitelovy záchvaty lehoulince stereotypní a tím pádem i malinko nudné, ale dlouhou dobu ovládaly moji bránici. Komu Boss k srdci nepřiroste, ten se, věru, bavit nebude. Nakonec byla stonožka přeci jen vytvořena. Tom 6 tak nadhodil rukavici vězeňskému systému spojených států, jak vést věznice správně a efektivně. Je jen otázkou času, než se tohoto brilantního a vysoce ekonomického řešení někdo chytí a podobně půvabnou stonožku zrealizuje. Co dále dodat? Snad jen pokud někdo opravdu očekával horor, tak po zhlédnutí úplně spokojený nebude. Tento díl se nese v těžce komediálním až sebe parodizujícím duchu. Za mě ovšem rozhodně dobrý! ()

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování a zase úplně o něčem jiném. Ovšem kvalitou je nejslabším dílem série. Sice občas je to vcelku vtipná satira, ale chybí jí ten správnej nadhled. Ale jedná scéna předčí i Srbski film, to je hodně velká zvrhlost (a to nemyslím zrovna kastraci). A stále řvoucí Laser mě občaš šel trochu na nervy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kde jsou vězni nuceni sledovat první dva filmy, vykřikují skutečné recenze na první a druhý film. (LUKICKK)

Reklama

Reklama