Reklama

Reklama

Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě. Snímek mapuje raketový vzestup nekonvenční skupiny prostřednictvím jejich revolučního zvuku a ikonických písní, jako jsou „We Will Rock You“, „We Are the Champions“ nebo právě „Bohemian Rhapsody“. Jejich příběh začíná bleskovým startem, pokračuje neřízenou životní spirálou a vrcholí nezapomenutelným, strhujícím vystoupením na koncertu Live Aid v roce 1985. Na jeho pódiu Queen v čele se rtuťovitým Freddiem předvedli jednu z největších show v historii rocku. Jejich hudba byla a stále je ohromnou inspirací pro celý svět. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

Bluntman

Nazdar Bluntmane. Nakonec mě ohlas BR zlákal k zájmu o Fr. Mercuryho a po zhlédnutí trailerů jsem se zpronevěřil původnímu nezájmu a BR si pustil, těše se, jak se dojmu na "his story". Co ti mám povídat, ten film je normální sračka. Navždy zmarněná příležitost. Píšu ti malé bezvýznamné plus.

na příspěvěk reagoval Hekman

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

A rounen právě vytáhl eso z rukávu: Nebýt obvinění, Oscar za nejlepší film by byl. A teď mu to zkuste vyvrátit.

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Každý zde píše, že by chtěl v budoucnu vidět životopis nějaké čistě rockové legendy. Ale já jen tak podotýkám: to nikdo nechce kupříkladu vidět biopic Boba Marleyho?

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Uživatel DJ_bart smazal svůj příspěvek.

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

Hekman

Testování. Aha. Takže ono to s tím staráním se o prostředí, ve kterém žijeme, nebude tak horký. To mě docela mrzí, ale bohužel to zapadá do zbytku tvých řečí. Je to pořád do kola. Věř mi , že to není higuain, kdo není "schopnej pochopit "jednoduchý premisy".

na příspěvěk reagoval Hekman

Uživatel Adam Bernau smazal svůj příspěvek.

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Hekman

Fakta? :D Nenech se vysmát. Fakta tady neprezentuješ žádná. Jen tvoje vlastní a snadno zpochybnitelný domněnky. Jakkoliv je na ČSFD bezpochyby spousta mulťáků (i bez toho, aby je POMO vytvářel), tak pokles hodnocení je věc stejně normální jako pokles návštěvnosti v kinech po prvním týdnu. I když ty možná řekneš, že i to je zaplacený, protože máš ty svoje životní zkušenosti, že jo. Každopádně bych tuhle debatu už uzavřel, evidentně se neshodneme a jelikož je v zásadě o banalitu, tak to dál nemá smysl řešit.

na příspěvěk reagoval Hekman

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Milan Šatník jako jediný Čech si zahrál v BR.. Bavil se se Singerem a obvinění je pry absurdní.. Smál se tomu, šlo vyloženě o pošpineni filmu aby nevyhrál.. Bavil se i s Malekem a přišel mu divný jak v Mr. Robot :D důvod byl prý že se chtěl vžít do role Mercuryho.. Kdyby nevzeslo obvinění na Si gera, tak BR na vsechny Oscary ve kterem byl nominovany..

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Adam Bernau

Zadnych " relativnich protiargumentu " jsem si od nej nevsimnul. Fakta jsou jasna. Hodnoceni je behem uvedeni do kin nahore a kdyz uz neni potreba, tak klesne a to kolikrat o dost. Precteny to moc nema a jestli jo, tak mu dela problem si spocitat 2+2. O cem jsem se s nim bavil neni exatni veda a neznamena to, ze ovlivnovani hodnoceni je aplikovano na kazdy film. Kdyz se pak vytasil s tim BvS prikladem, tak jsem pochopil, ze to proste v jeho hlave nikdy smysl davat nebude. Hotovo.

Co se tyka hledani reseni problemu ... Je to ztrata casu. Kdyby nejaky bylo, tak by nebyly v historii valky. Lidi jsou, jaci jsou. Delaji porad ty stejny blbosti a rozhodnuti a pak kdyz stoji uprostred totalni destrukce, tak se najednou divi, kde se tam vzali. Zakon kauzality mluvi jasne. Stejne jako historie. Jedinou sanci je vyvoj, tedy naturalni zmena v cloveku, ktera ale neni vymahatelna. Debata o zmenach hodnoceni na CSFD / a nejen o tom / je pro me osobne urcitym zpusobem testovani, jestli se neco zmenilo. Protoze kdyby lidi reagovali adekvatne na tohle, tak by mohli zacit reagovat adekvatne i na podstatne zavaznejsi problemy. Vsechno souvisi se vsim. Ale picu, bo kde nic neni, ani smrt nebere. A tak si drzme klobouky, protoze to bude drncat.

na příspěvěk reagoval higuain, Adam Bernau, Adam Bernau

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

Hekman

Myslím, že higuain má to co jsi k tomu napsal, pročteno docela dobře a z tvých reakcí na něj je patrné opravdu nezdravé lpění na konspiračkách bez ohledu na relevantní protiargumenty. Pokud jde o to, cos napsal mě, tak ok, tohle uznávám. Taky mě potom napadlo, že kdyby se to tak praktikovalo (a jelikož Pomothy provozuje čsfd jako brutální, uživateli pohrdající byznys, tak by k tomu ochoten dozajista byl), takže v tom případě byšlo o problematiku, která za naši pozornost rozhodně stojí. "U prdele" znamená, že problematika čsfd a toho, který film je zde jak hodnocen a jestli jdou diváci na BR nebo na jinou sračku, je mi lhostejná. Byl bych opravdu potěšen, kdybyste s těmi lidmi, kterým ještě záleží na prostředí, ve kterém žijeme, u toho pivka vymysleli, jak napřít svoje síly na kardinální problémy, které tato planeta má a neplýtvali jich na nějakou posranou čsfd. Upřímně a zcela bez ironie, protože jeme opravdu do prdele a v této situaci řešit čsfd je tragický omyl.

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

higuain

Kamo, ty mas fakt IQ pouzityho tamponu. Zkus si jeste jednou procist, co jsem napsal, bo ja uz nemam naladu ti to porad dokola vysvetlovat.

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Hekman

Takže u BvS to podle tebe zrovna nenadhodnocovali, ačkoliv se jednalo o jednu z nejočekávanějších filmových událostí posledních let. Ok. A přesto ty procenta v průběhu několika měsíců i v tomhle případě klesla (ze 70% na 62%). Záhada :)))

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

higuain

Tak asi to nemuzou delat u kazdyho filmu ty woe. To by pak doslo kazdymu, i tobe. Promin, ale ja Ti nemuzu vsechno vysvetlovat. Sorry jako.

na příspěvěk reagoval higuain

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Adam Bernau

Tak samozrejme, ze ti je u prdele, kdyz delas pro CSFD :D si delam prdel. Me je to u prdele taky, protoze vim jak lidi v CR premysleji a ze je jim uz u prdele vsechno. Mimochodem nic z toho, co jsi napsal, nevyvraci moje zavery. Tak si tam to " vsechnouprdele" uzijte a ja si jdu dat pivko mezi lidi, kterym jeste na jejich prostredi, v kterym ziji oni a jejich rodiny, zalezi. 

na příspěvěk reagoval Adam Bernau

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Hekman

Nechápu, proč do toho taháš nějakýho Babiše, u kterýho bych s tebou třeba i souhlasil, nicméně to s tímhle vůbec nijak nesouvisí.

 

A jinak podle tvojí logiky, jak bys vysvětlil třeba to, že film Batman v Superman, potencionální kasovní megatrhák, tu už od prvního dne měl směšně nízký hodnocení a převážně negativní komentáře? POMO tehdy zapomněl na svoje mulťáky nebo jak to bylo? Apropo, i v tomhle případě to hodnocení ještě kleslo. Z logických důvodů, pokud teda člověk uvažuje, ehm... logicky.

na příspěvěk reagoval Hekman

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

Hekman

Co naplat, původně jsem měl dojem, že jenom rád provokuješ (což je o.k.), teď teprve vidím, jak jsi natvrdlý. Opakuji, že mainstreamové šlágry jsou do lidí cpány reklamou už předem a jako první je vidí především ti, kteří jsou na takové záležitosti natěšeni. A nebojse, že hollywoodští apod. producenti nevědí, jak jejich dušičku v kině dokonale uspokojit. Tolik k tvému přijetí našich vycucaných teroií. Pokud jde o tvůj argument založený na tom, že si významná část diváků volí filmy především podle procentuálního hodnocení na čsfd, tak ten určitě stojí za úvahu, ale nejprve bychom si museli ujasnit, jestli opravdu významná část lidí tak činí. U leckoho může hrát roli, ale asi tam nebude mít váhu, jestli má film 95% nebo "jen" 80%. Navíc měly ohromný divácký úspěch i filmy s katastrofálním hodnocením, např. Babovřesky. Tím bych tuto debatu pro sebe považoval za uzavřenou. Jestli zareaguješ něčím, co budu nucen uznat, tak ti to rád sdělím, ale podstatné je, že i kdybys měl pravdu, že je hodnocení schválně uměle navyšováno, šlo by o problém, který je mi zcela u prdele.

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

higuain

Za mnou stoji moje zivotni zkusenosti a ze vim, jak tento svet funguje. To je stejny jako verit, ze Babis sel do politiky, aby zlepsil zivot spoluobcanum. Samozrejme, ze nemam dukazy, ale musel bych byt megatard, abych mu to sezral. Stejne jako bych musel byt total nut, abych nedosel k zaveru, ze kolisavost hodnoceni nema nic spolecnyho s tim, ze si nekdo nechava platit za to, aby natahal vic lidi do kina. Ne na strankach s navstevnosti jako CSFD. Grow up, man !

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

:))) A ty sis to nevycucal z prstu? Nevidím jediný prokazatelný důkaz, že ty tvoje teorie-obvinění se zakládají na pravdě. Jestli jsem si to já vycucal z prstu, tak ty tuplem. A pokud ti tak strašně vadí vysoký hodnocení, založ si tisícovku mulťáků, rozdej odpady a dej pokoj.

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

To jsou jen teorie, ktery jste si vycucali z prstu. Ze vy makate pro CSFD ? Lidi jdou vetsinou do kina, protoze proste na neco jit chteji, maji rande atd. A pak kdyz stoji v kine, nebo nez vyrazi, tak koukaji na hodnoceni a podle toho se rozhoduji. Na hodnoceni, ktere je zmanipulovane a zaplacene prave kvuli tomu, aby si ten film vybrali a zaplatili za nej. Cast z nich jsou treba fanousci, kteri jdou cilene, ale vetsina lidi se rozhoduje na zaklade recenzi. Lidem s vasi logikou bych nechal odebrat volebni pravo. Zadny div, ze je potom na tehle planete a hlavne v CR takovej bordel.

na příspěvěk reagoval Adam Bernau

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Hekman

To není vesmírná síla, ale prachobyčejný rozhodování průměrnýho spotřebitele. Já když mám vyhlídnutej nějakej film, na kterej se těším, tak na něj obvykle jdu co nejdřív, jak je to možný. A ano, v průměru se mi filmy, od kterých už dopředu čekám kvalitu a jdu na ně dřív, líbí víc než filmy, který mě tolik nezajímají a pustím si je třeba až na blurayi. Protože existují věci jako internet, informace, trailery a podobně, ze kterých už člověk částečně může dopředu odtušit, co na něj v tom či onom filmu čeká, zvlášť když třeba zná tvorbu daných tvůrců. Ale to tobě asi nemá smysl vysvětlovat, ty máš svoje konspirace a než logicky uvažovat, tak tu radši budeš plácat nesmysly. Tak pokračuj, já si dojdu pro popcorn a budu se tím bavit.

na příspěvěk reagoval Hekman, Hekman

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

Hekman

Na mainstreamovou selanku pro průměrně gramotné diváky samozřejmě jdou do kina v drtivé převaze ti, kteří tyhle filmy žerou i s navijákem. Samozřejmě si to také nechtějí nechat ujít hned na začátku. To je ta sorta, která dělá Vykoupení z věznice Shawshank nejlepším fimem ve vesmíru. Dá se očekávat, že mohutná většina těchto diváků dá pět hvězd nebo aspoň čtyři, protože jsou prostě nadšeni. Takže ano, přesně jak píšeš: Určitá vesmírná síla žene do kin od začátku především tyto, kdežto mezi diváky, kteří se nechají zlákat až později (mezi nimi spousta těch, kterým ten film nestojí za návštěvu kina a dají si ho doma na kompu), dle selského rozumu musí být podstatně větší podíl těch, kteří budou hodnotit hůře.

Související novinky

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

07.06.2023

Režisér Bryan Singer byl dlouhý čas jedním z nejnadějnějších mladých tvůrců v Hollywoodu a jeho kariéra se zdála být neotřesitelná. Rodák z New Yorku se proslavil už začátkem devadesátých let svým… (více)

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

19.01.2023

Režisér Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer) zdá se našel novou zálibu v natáčení filmů podle skutečných událostí. Nejprve si to vyzkoušel v otrokářském dramatu Osvobození s Willem Smithem a teď… (více)

Reklama

Reklama