Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Z mojej strany nevidím toľko negatív ako v prípade ostatných. Ide o neškodnú záležitosť na po pracovné rozptýlenie. Nepotratil, zabavil a dopozeral s naplnenými očakávaniami. Scenár pokrivkával, úloha Cameron oklieštená na únosnú mieru (ostatné herecké výkony obstáli), zbytočne neprekombinované a žánrovo vyvážené. 3 a 1/2* ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s vynikajícím hereckým obsazením a výbornými hereckými výkony! Je to sice chvílemi až příliš emotivní, ale slza neukápla, naopak jsem se často smála. Páry jsou vybrány opravdu dobře, je zde vidět výborný kontrast osobností. Rozhodně je to film pro těhotné, což já opravdu nejsem, ale i tak se mi líbil a řekla bych, že je tady hodnocení hodně pod čárou. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentov sa našlo, padla aj hláška, či dve... proste klasická romantická komédia, tentokrát s motívom tehotenstva. Romantická komédia, ktorá nepatrí medzi filmy, ktoré by ste museli vidieť. Ja som si film pustil predovšetkým kvôli niekoľkým jedincom, ktorí vo filme hrajú (Cameron Diaz, Jennifer Lopez) zvyšok hercov buď nemám rád alebo som ich videl len v pár filmoch, ale moc na mňa nezapôsobili, tu tomu nebolo inak. Myslím, že tento film je pre matky, ktoré prežili to, čo hlavné hrdinky, ale pre nikoho iného už nie. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jak přežít bezkrevnou komedii a nezbláznit se z její blbosti. Výprava režiséra Kirka Jonese do nejšťastnějšího období partnerského páru se vyloženě nepovedla. Jediné co nabízí je přehlídka známých tváří bez ladu a skladu křečovitě opakující klišoidní fráze a rádoby hluboké myšlenky. Závěrečná rapidní morální proměna všech zúčastněných je pak jen vyloženě očividným dokladem toho, jak zoufale se snažili scénáristé spojit variace snímků ze života dohromady do něčeho komplexního. Jak jak šíleně se jim to nepovedlo. Tagline "Expect The Unexpected" hned nabírá na úplně jiném významu.[30%] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trailer, který běžel v kinech, než byl snímek uveden, byl skvělý. Navnadil mě i přítelkyni, abychom se na něj podívali. Jenže jak už to tak bývá, skvělý trailer mnohdy vede k tomu, že už za sebou máte ty nejlepší scény a v kině dostanete jen o hodně delší verzi upoutávky, která je ale výrazně nudnější. Neříkám, že jsem se u filmu nezasmál nahlas, ale pokud ano, vždycky u toho byl Chris Rock. Ten člověk mě dokáže rozesmát. Stíhat kadenci jeho mluvy je velmi náročné, ale pokud se to podaří, stojí to za to. Jako kdyby on jediný měl trochu jiné dialogy než ostatní. Byl totiž skutečně vtipný, což jiným postavám chybělo, Anna Kendrick se svým partnerem tam byli jenom proto, aby film měl smutnější náboj, Jennifer Lopez a Rodrigo Santoro zase podstupují adopci afrického dítěte, které s prominutím vypadá jako fraška. Ostatní tatíci jsou celkem ucházející, stejně jako matky. Snad až na Cameron Diaz, kterou nemusím čistě z principu. Ta ženská je mi protivná od pohledu. Velkou pozornost na sebe poutá Elizabeth Banks a její partner Ben Falcone, což je pár skutečně k pohledání. I když ani Elizabeth moc nemusím, její postava je tak nesympatická, až je sympatická. S Benem se k sobě dokonale nehodí, a přesto jste ochotni odpřisáhnout, že by to v reálu mohlo fungovat. Film padá na tom, že má za sebou výbornou předlohu, kterou se nepodařilo převést do filmu tak, aby smutné okamžiky nebily do očí a aby humor byl skutečně vtipný. Je to škoda, protože herecké obsazení se povedlo a mohla to být ještě větší taškařice. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/jeden-den-jak-porodit-oliver-twist-wall.html ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama