Reklama

Reklama

Putování s dinosaury

  • Velká Británie Walking with Dinosaurs 3D (více)
Trailer 1

Zapomeňte na Jurský park! Teprve teď máte opravdu možnost stát se součástí světa, v němž vládnou dinosauři. To, co jste si mohli zatím jen představovat, se stává skutečností a vaše cesta do druhohor může začít. Zažijete putování s dinosaury v dobách, kdy vládli Zemi. Jejich cesta začíná před 70 miliony let na Aljašce, kdy je každý rok dlouhá a temná zima nutí v tisícihlavých stádech k stěhování z jejich domovů za potravou na jih. Dinosauři už dlouho představují jedinečný fenomén, který jako magnet přitahuje děti i dospělé. A není to jen jejich gigantickými rozměry a růzností druhů. Stále si klademe otázky: „Kam zmizeli? Jak žili? Jaké byly jejich vzájemné vztahy? Žijí mezi námi jejich potomci?" A na základě nejnovějších poznatků je právě vybudován příběh filmu Putování s dinosaury – film ve 3D, který je vrcholným a strhujícím zážitkem stvořeným právě pro filmové plátno. Nedávné paleontologické objevy ve spojení s průlomovými filmovými technologiemi nyní představí nové a jedinečné dinosaury, kteří jsou skutečnější než kdy předtím. V průběhu této velké podívané prožijeme životní příběh býložravého Pachyrhinosaura, který se narodil jako nejmenší mládě, a od počátku se tak musí vyrovnávat se svými soutěživými sourozenci, s drsným a nevyzpytatelným světem, se zuřivými a hladovými predátory jako je zákeřný Troodon nebo monstrózní Gorgosaurus. Náš hrdina sice nikdy nebyl tím největším a nejdrsnějším dinosaurem své doby, ale dokázal, že pro evoluci může být důležitější i něco jiného, než jen být největším a nejsilnějším. A tak díky své statečnosti a schopnosti spolupracovat s dalšími členy migrujícího stáda nejen dokáže přežít, ale stane se pro své druhy nepostradatelným vůdcem a ochráncem stáda. Přijďte zažít dobrodružství tak skutečné, že se ocitnete přímo mezi dinosaury, prožijte dobu těchto obrů v největším příběhu za posledních 100 miliónů let, který byl inspirován veleúspěšným seriálem televize BBC. (CinemArt)

(více)

Recenze (102)

VictorC. 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda, v půli filmu se mě dcera zeptala, která jinak tento žánr má ráda, kdy bude konec, chvíli na to jsem definitivně usnul... ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měl srovnávat s Jurkým parkem, nebo originální dokumentární sérií určitě by film propadl na plné čáře a víc jak hvězdu bych z toho asi nevytřískal. Já se na něj spíš díval očima menšího dítěte, které ještě neocení informace z dokumentu a tady se zábavnou formou alespon trochu seznámí s tím jak dinosauři vypadali. O tom jak žili bych pochyboval, protože příběh byl opravdu jednoduchý a prostý, ale pro dětského diváka tak akorát. Jelikož jsem to bral s nadhledem tak jsem se i docela zasmál. Bohužel komentáře některých mi opět dokázali neskutečnou omezenost některých uživatelů CSFD, kteri si hraji na filmove znalce a nedokazou docenit neco jednodusiho co nebylo primarne urceno pro jejich vekovou kategorii ci jejich vkus... Takze se jdete vycpat :) 90% ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Velice krásná příroda a efekty, to je asi vše co vám může film nabídnout. Jo, vlastně ještě herce Karla Urbana ale ten vymřel dřív než dinosauři.:-) Jinak za moc peněz málo muziky. ()

EmmaMorley 

všechny recenze uživatele

Je to film pre deti a tak by sa naň aj malo pozerať. Oceňujem najmä momenty, keď do deja vstúpi nový druh a je o ňom poznamenaných pár základných faktov. Púšťala som to dvom malým milovníkom dinosaurov a tí sa nevedeli vynadívať. Určite lepšia alternatíva ako niektoré bezduché animáky. ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Perfektní, překvapilo! Koupili jsme malému na slepo. Viděl to už asi 6x a bere si to s sebou i k babičce. Pěkný příběh alá Rocky z dinosauří říše pro celou rodinu. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

6/10 príbeh o dinosauroch ktorý bol poňatý silno realisticky ale príbeh pôsobý dosť klasicky avšak celkom dobré a zaujíma vás ako to skončí. ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Pamatujete staré dobré Putování s dinosaury? Tenhle počin s ním kromě názvu moc společného nemá. Tohle je velkolepě nudné dobrodružství bandy dinosaurů (a jednoho praptáka) pro cílovou skupinu 5letých dětí. Je to škoda, vypadá to fakt dobře. A k tomu, aby byl tenhle počin snesitelný pro odrostlejší publikum, by stačilo málo- aby ti dinosauři drželi huby (a pták zobák). Tady se žvanilo pořád, a dost mi to lezlo na nervy.  A i když v dětském filmu nečekám extra sofistikovaný humor, tyhle momenty á la debilní komedie pro slaboduché dospívající a dospělé si mohli odpustit (ho*nová sprcha, wtf). Pokud chcete děckám pustit nějakou pravěkou pohádku, pusťte jim Zemi dinosaurů, uděláte líp. Na závěr ještě zbývá pogratulovat Karlu Urbanovi, který za ten svůj štěk nepochybně shrábl dost peněz. 20% ()

EasyGoingBoy 

všechny recenze uživatele

Film průměr (pro děti), pro mě podprůměr. Dabing neskutečná prasárna, některé dialogy vrchol nevkusu a trapasu, např. mi někdo vysvětlete, kterej trotl si mohl myslet, že osmileté dítě bude rozumět tomu, co je to "symbióza". ()

j1c2 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná na dinosaury, pro mého syna úspěšná. Příběh v rámci mezí, docela hezký. Co mě velmi rušilo, byl dabing, hlasy se pletou a člověk se nemůže příliš zorientovat v tom, kdo vlastně mluví...především hlasy dinosaura Páti a ptačího průvodce Alexe jsou si velmi blízké a tudíž neustále přemýšlíte, kdo co řekl. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

3D zachraňuje zbytek.Mluvící dinosaři,kteří přitom neotevírají pusu působí podivně.Ale je třeba postrkávat dětem děj.Vše zachraňoval vtipnými hlaškami pták hlasem Suchoše.Vizuálně je vše velkolepé a dobře nasnímané. ()

denny001 

všechny recenze uživatele

Pro mou šestiletou dceru skvělý zážitek, pro mne samotného vcelku zabitý čas. Ale co bychom pro své ratolesti neudělali, že? Vizuální stránka mi přišla skvělá, děj celkem jasně nalajnovaný, dabing ale strašný. Hlavně z důvodu, že nebylo poznat, kdo vlastně mluví. Hvězdička navíc udělena za dětského diváka, jinak bych 20% ubral. ()

honyy 

všechny recenze uživatele

Rad bych vyzdvihl super záběry okolní přírody, ale nijak všedně to nepřidává naučné pohádce. Dost zvláštní mi ale přijdou záběry zachycující vizitky dinosaurů uprostřed příběhu. Příběh ušel a docela dobré soundtracky, proto krásných 50%. ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

krásne po vizuálnej stránke, no nepochopiteľne pokazené hlúpym audiostreamom. "Jirenko proč"... Pôsobilo to , ako by si kvalitný film zo žartu nadabovali trápne pripití tínedžeri z katolíckej mládežníckej organizácie :((( Mám pachuť, ako keď v dobrom jedle prehryznem divnú prímes :(( Veľká škoda. Neporadíte niekto ako sa dá vypnúť hlasová stopa v prehrávači ? Bol by to krásny film ()

TynTynka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jde o opravdu krásný snímek. Příběh je pravda jednoduchý, ale z druhé strany co vymýšlet za příběh, který bude jen nějaká směs blbostí jako dnešní pohádky pro děti. Nejde až tak o ten příběh, ale o tu skvěle vytvořenou animaci a hlavně o něco naučného. Pro děti určitě doporučuji a myslím že i dospělému divákovi se to může líbit, hlavně jako něco na oddechové shlédnutí. ()

Killy 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro milovníky dinosaurů :) Nic víc od toho nečekejte...průměrný film s hezkou animací. Ta 4tá hvězda je za Suchánka :)) ()

maty24 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě fakt nebavilo.Sice krásná animace ale ten zbytek fuuuuj.Trapny vtípky u kterych sem se vůbec ale VŮBEC nesmál příběh pro malé děti no prostě strašný. Oproti serálu je tohle debilovina. ()

Reklama

Reklama