Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víte, co je to Bubo bubo? Může to být za a) výr velký, za b) velká sova nebo za c) nový pořad Televize Prima. Všechny odpovědi jsou správné! Jelikož jsou Češi národ hravý a soutěživý, Prima pro ně připravila zbrusu novou zábavnou soutěž! Utkají se vždy tři dvojice tvořené zpěváky, herci či jinými zajímavými osobnostmi. Budou hádat význam neobvyklých výrazů a odpovídat na vtipné znalostní otázky (Kde se dají nejlépe chytat lelky? Co je to drvopleň? Může si slon zlomit klíční kost? ap.). Vše bude „dirigovat“ známý herec Bob Klepl v roli moderátora a nad správností odpovědí bdít jejich autor a guru pořadu Pavel Lukeš. Správná odpověď znamená bod pro odpovídající dvojici, nesprávná pro soupeře. Hra bude mít tři kola – a soutěžit nebudou jen známé dvojice, ale i diváci. A to jak v hledišti, tak u obrazovek! Nenechte si ujít tento nový pořad na obrazovkách Primy! A pokud si myslíte, že vám podobné výrazy, jako je třeba zrovna Bubo bubo, nejsou neznámé, zahrajte si s námi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

zatkyn odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s : Phobia. Z důvodu čekaní na Ano šéfe! jsem si zapnul primu o nekolik minut dříve a s pohledem na Bohumila Klepla jsem se těšil na vtipnou soutěž plnou zabavných hlášek a zajímavých otázek, po zadání nekolika otázek už se mi protočili panenky. "S úžasem" jsem vydržel až do konce pořadu kde jsem očekával nějaký rozstřel ve stylu otázek kde by i zatím poslední tým mohl vedoucímu týmu ukázat že nejsou tak hloupí jak vypadají. Toho jsem se bohužel nedočkal místo toho mi bylo dokázano že jim nechybí jenom znalosti ale i um míření na cíl v podobě kloboučku se síťkou na kolegově hlavě. Měl jsem v plánu dát jednu hvězdičku alespoň za snahu, ale po zahledění mezi diváky kdy je tam posazeno několik x papírových figurín který mají dávat atmosféru narvaného sálu je Odpad! až moc dobrým ohodnocením. ()

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu neskutečně DRZÉ vykrádání populární soutěže nedávo-minulé doby. Jak si může někdo vůbec "dovolit" vydávat si tuto "nepovedenou" kopii Šest ran do klobouku za "zbrusu nový" pořad??? Já být autorem původní (podstatně kvalitněji dělané verze a to včetně kulis a celkového zpracování) tak je nejen zažaluji pro bezbožné vykrádání svého díla, ale navíc bych požadoval hodně tučnou pokutu.... Co se týče zpracování...no kdyby to bylo na Public TV, Barrando TV...dobře - ještě bych to zkousl za zavřenýma očima, ale ty primitivní kulisy, navíc ještě stupidněji vypadacící "obecenstvo" z papíru ukazují, jak moc se v pořadu šetřilo. I video grafika byla příšerná - (zlaté časy 80tých let !! :-) hodná tak studentské TV, nebo TV z rozvojové země Kazašskojo naróda :-)) Celkem by mně zajímalo kdo tohle "schválil", kdo tohle "dílo" platil a kdo měl páku na to, aby se tenhle paskvil vysílal v hlavním vysílacím čase. PS: bud maj lidé na TV Primě slabou pamět, nebo snad na Primě jsou samí "porevoluční" lidé??? neznajíc původní pořad... PS2: Na TV Barrandov maj taky takovou nepovedenou "taškařici", taky s tak ubohou grafikou (nedosahujíc ani legendárního osmibitu ZX Spectrum/Didaktik na kterém bylo děláno celé "počítačové" zpracování pořadu) a low-end kulisama (ale aspon se to nesnaží tvářit jako "zbrusu nový pořad" ale jen levnou kopií Videostopu). Možná si z ní TV Prima vzala (špatný) příklad... Kreativce bych za tohle vyhodil na hodinu. ()

Reklama

Moni33 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zbytečný pořad už jsem dlouho neviděla! Na vědomostní soutěže se dívám hlavně proto abych se něco nového dozvěděla a nebo abych si zkusila, co všechno vím. Ale u tohohle mi je absolutně jedno, co co znamená a stejně si to člověk ani nezapamtauje! No a co mě dostalo nejvíc, je házení míčků...co tohle má společného s hádáním významu slov? Ani u toho jednoho dílu jsem se nedokázala dívat na celý a nějaké ty nejnudnější části jsem přeskočila... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zaujaly mě zdejší nadšené ohlasy k této soutěži, proto jsem včera večer usedla k TV obrazovce, abych se na vlastní bulvy přesvědčila, jaké lejno to zase na TV DePrima vyprodukovali. Pohled na kulisy mě vrátil hluboko do totalitních let a vše, co se poté odehrávalo, mě v iluzi cesty časem utvrzovalo. Do studia nakráčel "sympaťák" Bob Klepl, z jehož křečovitého moderátorského projevu by diváka klepla Pepka. Dále přiskotačí půltucet sereblit a vědomostní klání může začít. Otázky typu "Kdy je nejlepší chytat lelky" - s výběrem a), b), c) - se ukázaly být nad IQ limity některých soutěžících. V závěru se sečtou body, soutěžící dostanou odpovídající počet míčků, chlapům se nasadí na řepu klobouček se síťkou a extrémně gramlavé dámy se snaží míčky naházet partnerovi do kloboučku. Úžasné, překvapuje mě, že to ještě nemá ve fucklubu žádného fanouška! Není to vtipné, není to zábavné, nedozvíte se nic moc nového nebo užitečného, sere to... co s tím? Čistě z lítosti (jsem holt citlivka) ode mě "Blbo blbo" dostává 10% a dělám tomuto pořadu definitivní pá-pááá! ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení, jsem po druhém díle změnil. Ani tu jednu si to nezaslouží. Divím se , že televize se pouští do takového odpadu. Už od úkázek je jasné co tohle bude zač, a že to bude mít úroveň hodně nízkou. Druhý díl už jsem dal jen pár minut víc se nedalo . Neskutečná šed a nuda, žádná špetka nápadu či vtipu. Tenhle pořad se dočká maximálně 5 pokračování, pak to stáhnou, nebot na to nemůže nikdo koukat. To už radši vysílejte xkrát ohraný německý seriály. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V publiku jsou celé řady sádrokartonových maket diváků. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama